rasowa2410 Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 [quote name='vaness']Kapuśniaczeeeeeeeeeeeeeeek :D Ej, Fałnesska! Czy Martuchna jest na Dogomanii? Czy tylko mi się wydawało...? Quote
vaness Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 [quote name='rasowa2410']Ej, Fałnesska! Czy Martuchna jest na Dogomanii? Czy tylko mi się wydawało...? ej Karolinka ! :D ja jej nie znam ! :D Quote
rasowa2410 Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 vaness napisał(a):ej Karolinka ! :D ja jej nie znam ! :D o jest wolontariuszka z naszego schro. Ostatnio adoptowała psa. Jest wielbicielką spanieeeeeli :D Quote
kamilka91 Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Karolciu, to nie możesz zapytać jej sama? Skąd Vanessa ma to wiedzieć :eviltong: Quote
rasowa2410 Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 (edited) kamilka91 napisał(a):Karolciu, to nie możesz zapytać jej sama? Skąd Vanessa ma to wiedzieć :eviltong:O! Maruda wróciła! :evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti: Edited January 10, 2012 by rasowa2410 Quote
vaness Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 rasowa2410 napisał(a):o jest wolontariuszka z naszego schro. Ostatnio adoptowała psa. Jest wielbicielką spanieeeeeli :D adoptowała spaniela ? :) wiesz jak ja jeżdżę do schroniska ... teraz już prawie wcale czasu nie mam , a jak mam to chcę go trochę wykorzystać z moją małpą , bo w tygodniu jest zaniedbywany ;( Quote
rasowa2410 Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 vaness napisał(a):adoptowała spaniela ? :) wiesz jak ja jeżdżę do schroniska ... teraz już prawie wcale czasu nie mam , a jak mam to chcę go trochę wykorzystać z moją małpą , bo w tygodniu jest zaniedbywany ;( Ja się załamię z Tobą! Przecież pisałyście posty na jednym wątku!!!:o i nadal jej nie kojarzysz? ----> Bydgoszcz - nowe stowarzyszenie. Ale przynajmniej sprawa jest już jasna... i zakończona Quote
Sarunia-Niunia Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 [quote name='rasowa2410']o jest wolontariuszka z naszego schro. Ostatnio adoptowała psa. Jest wielbicielką spanieeeeeli :D Wielbicielka spanieli??? Rasowa, takie Cudo szuka domu (w którym musi ktoś być-silny lęk seperacyjny)... Może udałoby Mu się pomóc? zobacz: Quote
kamilka91 Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 (edited) rasowa2410 napisał(a):O! Maruda wróciła! :evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti: Dlaczego maruda? :eviltong: Dziewczyny, ja z Was nie mogę :D Sarunia-Niunia - ona dopiero co adoptowała psa, więc nie sądzę, żeby mogła pomóc... Edited January 11, 2012 by kamilka91 Quote
rasowa2410 Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 kamilka91 napisał(a): Sarunia-Niunia - ona dopiero co adoptowała psa, więc nie sądzę, żeby mogła pomóc... ...Ale może porozgłaszać Biedaka :shake::shake: Quote
vaness Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 ejj ! gdzie ja z nią pisałam ??!:diabloti: Quote
rasowa2410 Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 vaness napisał(a):ejj ! gdzie ja z nią pisałam ??!:diabloti: Dobra, głupolku! Wyjaśnię Ci to gdy się spotkamy :o PS Czuję się przy Tobie taaaaka ynteligentna! Quote
vaness Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Bo ja żadnej Marty nie znam ! ! ! a że gdzieś na Dogo pisałam to się nie liczy że znam ! :D Quote
kamilka91 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='vaness']Bo ja żadnej Marty nie znam ! ! ! a że gdzieś na Dogo pisałam to się nie liczy że znam ! :D[/QUOTE] Nie na dogo, na forum schroniska :eviltong: Ale przejrzałam forum i nie znalazłam tej Waszej rozmowy... :shake: :evil_lol: _____ Rasowa, trzymaj się... Quote
rasowa2410 Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 (edited) Dzisiaj z Fałnesską byłyśmy na spotkaniu odnośnie Animali Lex-u. (Więcej info na naszym forum schroniska w dziale Hyde Park). Zapraszam wszystkich Bydgoszczan do przyłączenia się do Stowarzyszenia. I do tego dzisiaj jeszcze doszedł nowy członek rodziny - TALES Muszę się pochwalić tą chudzinką: Edited January 14, 2012 by rasowa2410 Quote
vaness Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 (edited) [quote name='rasowa2410']Dzisiaj z Fałnesską byłyśmy na spotkaniu odnośnie Animali Lex-u. (Więcej info na naszym forum schroniska w dziale Hyde Park). Zapraszam wszystkich Bydgoszczan do przyłączenia się do Stowarzyszenia.[/QUOTE] po co rozgłaszałaś ??? zmierzyłaś mi akwa ?? Edited January 14, 2012 by vaness Quote
Celina12 Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Wow Talesik w domku,na dywaniku...i jak CI??? Jak się zachowuje? Jak Kapuśniaczek na Braciszka???? Quote
rasowa2410 Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 [quote name='Celina12']Wow Talesik w domku,na dywaniku...i jak CI??? Jak się zachowuje? Jak Kapuśniaczek na Braciszka???? Jak reaguje? Jakby go w ogóle nie widział :) Gdy stoi mu na drodze, to albo przez niego przeskakuje jak przez przeszkodę, albo ... taranuje głową! HAHAHAHAHA. Już lepsze to niż by miały być agresywne, prawda? po co rozgłaszałaś ??? A po to żeby pomóc zwierzętom, prawda? Nie wiem, naprawdę o co Ci chodzi. Przecież celem tego, jest DZIAŁANIE a jak można działać z małą ilością osób? Quote
Celina12 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 JAk tam nasze OGONKI???? JAk mija wspólna niedziela? A ty Kapiszonku zapisz się może do cyrku skoro takie akrobacje wyczyniasz...no weź i troszkę pobaw się z braciszkiem...ale i tak jesteś super....:loveu::loveu: Quote
rasowa2410 Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 [quote name='Celina12']JAk tam nasze OGONKI???? JAk mija wspólna niedziela? A ty Kapiszonku zapisz się może do cyrku skoro takie akrobacje wyczyniasz...no weź i troszkę pobaw się z braciszkiem...ale i tak jesteś super....:loveu::loveu:[/QUOTE] pobaw się, pobaw. Ten leń ma się bawić? hihihihihihi. niedziela jest ok. spokojnie. Zdjęcia mam, ale nie chce mi się ich dodać :D Quote
Celina12 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 JAk to nie chce Ci się...no to teraz wiem po kim Kapselek nie chce się bawić....:eviltong: Quote
rasowa2410 Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 Yyyych! Macie, macie i się cieszcie ;) Kapselka na zdjęciach za to nie ma, bo chyba się obraził :D jeszcze strzela mi takie smutne minki: :( na kolankach jest taaaak wygodnie! Quote
Recommended Posts