Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 843
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

kamilka91 napisał(a):
Karolciu, to nie możesz zapytać jej sama? Skąd Vanessa ma to wiedzieć :eviltong:
O! Maruda wróciła! :evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti:

Edited by rasowa2410
Posted

rasowa2410 napisał(a):
o jest wolontariuszka z naszego schro. Ostatnio adoptowała psa. Jest wielbicielką spanieeeeeli :D

adoptowała spaniela ? :)
wiesz jak ja jeżdżę do schroniska ...
teraz już prawie wcale czasu nie mam , a jak mam to chcę go trochę wykorzystać z moją małpą , bo w tygodniu jest zaniedbywany ;(

Posted

vaness napisał(a):
adoptowała spaniela ? :)
wiesz jak ja jeżdżę do schroniska ...
teraz już prawie wcale czasu nie mam , a jak mam to chcę go trochę wykorzystać z moją małpą , bo w tygodniu jest zaniedbywany ;(

Ja się załamię z Tobą! Przecież pisałyście posty na jednym wątku!!!:o i nadal jej nie kojarzysz? ----> Bydgoszcz - nowe stowarzyszenie.
Ale przynajmniej sprawa jest już jasna... i zakończona

Posted

[quote name='rasowa2410']o jest wolontariuszka z naszego schro. Ostatnio adoptowała psa. Jest wielbicielką spanieeeeeli :D
Wielbicielka spanieli??? Rasowa, takie Cudo szuka domu (w którym musi ktoś być-silny lęk seperacyjny)...
Może udałoby Mu się pomóc?

zobacz:

Posted (edited)

rasowa2410 napisał(a):
O! Maruda wróciła! :evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti:

Dlaczego maruda? :eviltong:

Dziewczyny, ja z Was nie mogę :D

Sarunia-Niunia - ona dopiero co adoptowała psa, więc nie sądzę, żeby mogła pomóc...

Edited by kamilka91
Posted

[quote name='vaness']Bo ja żadnej Marty nie znam ! ! ! a że gdzieś na Dogo pisałam to się nie liczy że znam ! :D[/QUOTE]
Nie na dogo, na forum schroniska :eviltong:
Ale przejrzałam forum i nie znalazłam tej Waszej rozmowy... :shake: :evil_lol:

_____
Rasowa, trzymaj się...

Posted (edited)

Dzisiaj z Fałnesską byłyśmy na spotkaniu odnośnie Animali Lex-u. (Więcej info na naszym forum schroniska w dziale Hyde Park). Zapraszam wszystkich Bydgoszczan do przyłączenia się do Stowarzyszenia.

I do tego dzisiaj jeszcze doszedł nowy członek rodziny - TALES
Muszę się pochwalić tą chudzinką:

Edited by rasowa2410
Posted (edited)

[quote name='rasowa2410']Dzisiaj z Fałnesską byłyśmy na spotkaniu odnośnie Animali Lex-u. (Więcej info na naszym forum schroniska w dziale Hyde Park). Zapraszam wszystkich Bydgoszczan do przyłączenia się do Stowarzyszenia.[/QUOTE]

po co rozgłaszałaś ???

zmierzyłaś mi akwa ??

Edited by vaness
Posted

[quote name='Celina12']Wow Talesik w domku,na dywaniku...i jak CI???

Jak się zachowuje? Jak Kapuśniaczek na Braciszka????
Jak reaguje? Jakby go w ogóle nie widział :) Gdy stoi mu na drodze, to albo przez niego przeskakuje jak przez przeszkodę, albo ... taranuje głową! HAHAHAHAHA. Już lepsze to niż by miały być agresywne, prawda?

po co rozgłaszałaś ???

A po to żeby pomóc zwierzętom, prawda? Nie wiem, naprawdę o co Ci chodzi. Przecież celem tego, jest DZIAŁANIE a jak można działać z małą ilością osób?

Posted

JAk tam nasze OGONKI???? JAk mija wspólna niedziela? A ty Kapiszonku zapisz się może do cyrku skoro takie akrobacje wyczyniasz...no weź i troszkę pobaw się z braciszkiem...ale i tak jesteś super....:loveu::loveu:

Posted

[quote name='Celina12']JAk tam nasze OGONKI???? JAk mija wspólna niedziela? A ty Kapiszonku zapisz się może do cyrku skoro takie akrobacje wyczyniasz...no weź i troszkę pobaw się z braciszkiem...ale i tak jesteś super....:loveu::loveu:[/QUOTE]
pobaw się, pobaw.
Ten leń ma się bawić? hihihihihihi. niedziela jest ok. spokojnie. Zdjęcia mam, ale nie chce mi się ich dodać :D