Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 843
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ale było gonitw i zabawy! No myślałam, że Kapuśniak mi zemdleje zaraz, ale chłop się trzymał wybitnie dobrze ;)

uuuśmiech

ta czarna, mikroskopijna kropeczka na polu to Pimpuś

Posted

Jak spokój ze zdjęciami???Owszem z tymi,które wstawiła tak...czekamy na dalsze...:diabloti:

Ubranka boskie i tak słodko wygląda w tych śpioszkach :loveu::loveu::loveu:...a Jego uchi normalnie kocham!

Posted

Ojeeeeeeeeeeej! Dziękuję za miłe komentarze!

Nie będę jednak dziękować każdemu z osobna (jak to ma w swych dobrych manierach Kamillllka :evil_lol::diabloti:)
Wysyłam za to każdemu odwiedzającemu po kolei ---> :kiss_2: :grin: C M O K !

Posted

[quote name='kamilka91']Kiedyś się doigrasz, zobaczysz... :evil_lol:
Co mi możesz zrobić? Moim ojcem był sławny Rey Mysterio! (czy jak to tam się pisze)

Ostatnia fotka - cudna!
Coraz więcej zdjęć, prosimy o więcej, więcej!

Jestem tak samo leniwa jak mój Kapselek. Nie chce mi się dodawać zdjęć. Kilka dni temu nakręciłam kolejny nudny filmik. Zaraz go wstawię... Poczekajta, poczekajta :D :D :D

Posted (edited)

i ja tak późno tu przyszłam.. :(

Kapsel jest strasznie podobny do mojego Ciapka. Na niektórych zdjęciach jest jak dwie krople wody i zastanawiam się czy nie mam podobnych niektórych fot :D
http://img836.imageshack.us/img836/4151/47450158.jpg
a to: http://img215.imageshack.us/img215/6557/p3110004y.jpg
tylko Ciap jest ciemniejszy :D

i gratuluję odważnej decyzji :loveu:

Edited by kalyna
Posted

Eeeeeh... w filmiku coś z dźwiękiem jest nie tak... Jutro skombinuję jak to naprawić.

Ogólnie polega na tym, że gdy mówię "Idziemy na spacerek" to Kapuśniak kładzie się i udaje że śpi. Jest strasznie śmieszny/ strasznie głupi :D

Posted

Kirinna napisał(a):
O! jaki podobny do mojego:) ile ma cm? ale macie fajne tereny spacerowe...:)

O Hej! Ile ma cm? Jest zdziebko większy od większego jamnika ;) Bardziej potężniejszy.
A tereny spacerowe są świetne. Zabieram swoje zwierzaki często na wieś. Mają tam wolność ile chcą. Mogą biegać gdzie chcą i kiedy chcą :)

Talesik też pojedzie na wieś. Martwię się tylko, czy w domu zgodzi się ze wszystkimi zwierzakami... :roll:

Posted

rasowa2410 napisał(a):
Talesik też pojedzie na wieś. Martwię się tylko, czy w domu zgodzi się ze wszystkimi zwierzakami... :roll:

Zgodzi się, zgodzi... wcześniej, czy później wszystko zaakceptuje...
Pamiętam, jak przywiozłam do domu mojego Nerusia... przez 2 dni miał takiego "stresa", że kota nie widział, a jak Go już zauważył, to kolejne 2 dni była "jazda"...
a po 2 dniach, jak ręką odjął...
Teraz najlepsi kumple; śpią razem, jedzą razem, bawią się - wszystko jest OK - to przyjaźń nawet:)