Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 843
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='kamilka91']Kapsel biega :crazyeye:

No pewnie! Szczególnie szybko pędzi gdy się czegoś przestraszy hahaha :D

jaką ma piękną chustkę

zawsze coś nosi. Najczęściej zieloną. Potem tą, niebieską. Podczas pokazów sztuczek (przed rodziną lub znajomymi) jest ubrany w specjalną koszulkę z dużymi otworami na łapki by mu było swobodnie.
Od święta, ma na sobie czerwony dresik (a raczej kombinezon ;) ) lub t-shirt z napisem "I love my mummy". No i oczywiście na dwór ma przeciwdeszczową kurteczkę.

Właśnie zaczęłam fotografować jego całą garderobę. Może jeszcze dziś wieczorkiem wstawie zdjęcia... ;)

Posted

Już historią są te święta,
wiele chwil z nich zapamiętam,
bo rodzinne one były,
serce moje ucieszyły.
A więc Święta mamy z głowy
wkrótce będzie Roczek Nowy,
niechaj będzie dla nas zdrowy,
dzielić szczęściem wciąż gotowy.

Posted

Oooo Mamo! Wielkie dzięki! Isadora- jak zawsze :D :D :D
Ale dziękuje Wam Wszystkim! Nie było mnie w Sylwestra w Bydgoszczy, dlatego życzeń nikomu nie złożyłam...Wstyd jak diabli!
Macie za to obiecaną garderobę Kapuleta:
(Wszystkie rzeczy są brudne i niewyprane - przepraszam... i tak się starałam ;))
zaczynamy od pierwszej, własnoręcznie uszytej szmatki - bo tylko tak można ją nazwać. Jak widać kolor jest straszny, a do tego te frędzelki z krepy (nie wiem co mnie napadło)

potem była ta (nic ciekawego)

ta jest najnowsza, zrobiona rok temu. Narazie się trzyma bardzo dobrze. Kapsel lubi w niej występować bo pod brzuszkiem i na piersi zamiast materiału wszyłam taką czarną, szeroką gumę.

przechodzimy do chustek:
najstarsza, znana już na całym naszym, bydgoskim osiedlu. Strasznie mi się podoba

a tu niebieska, trochę większa. Nie ubieramy jej często bo Kapsel nie pasuje do granatów. Ale ważne, że jest :)

Posted

ta, ubierana na specjalne okazje. Przedstawia misie uprawiające różne sproty. Kapuśniak wygląda w niej jak szczeniak :evil_lol:

tu, obrzydliwa przeróbka dziecięcych śpioszków.... :shake::razz: Tak mi wstyd :oops::oops::oops::-o

a tu najlepsze z najlepszych!!! Moja najulubieńsze :evil_lol: :multi:
modny w tym sezonie t-shirt z nadrukiem

w zestawie z szortami

Posted

Tak wygląda Pypciak w tym T-shircie :

Słodko, prawda?
Kapsel jest jedyną, żywą istotą jaką znam, której NIC nie przeszkadza. Mogłabym mu żelazko do tyłka przyczapić a też by nie zauważył :D
z zabawką na głowie..

Tak spędzamy Sylwestra:
Zbliża się godz.11 a Kapuśniak jest strasznie zaaaaaspany...

Posted

a tutaj jego fałdy tłuszczyku. Wet i tak powtarza nam że Kapsel nie jest tłusty... tylko mocno zbudowany ;) Ja wiem swoje...

godz. 24 coraz bliżej a Kapulet już zasypia... NIE PODDAWAJ SIĘ! Walcz ze swoim nałogiem (=spaniem)

Posted

"Mamcia, no mogę już iść spać? Na co my tyle czekamy?" :roll:

... i wreszcie minęła ta przeklęta 24:00! :p
rozebrałam Kapuśniaka z tych obrzydliwych śpioszków:
Bidulek, padł na dywanie. Nawet nie poszedł do siebie na posłanko :evil_lol:

a nad ranem...
ZABAWA NOWOROCZNAAAAA

Posted

zapasy na zimę

i słowa weta znowu się nasuwają:"on nie jest tłusty, jest mocno zbudowany" :evil_lol:

padł z wyczerpania:

"Nie zaczepiaj mnie!!!"

ale piłeczką to zawsze można się pobawić

Ta piłka do czyszczenia zębów na wystawie psów kosztowała mnie 30 zł. W sklepie zoologicznym kosztuje kilkanaście. Nie potrafię się jednak opanować. Wszystkie smycze, obróżki muszę kupić na wystawach. NO MUSZĘ BO NIE WYTRZYMAM! :oops: