_ChiQuiTa_ Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Hej :) ale swietne zdjęcia Fredka :loveu: śliczne poprostu śliczne... Nowy przyjaciel także :loveu: co do tego dog dancingu to nie sądze zeby był nieudany.... bardzo mi sie podobało :) moja Tina to by siadla przedemną i ziewała a ja bym sie produkowała :D:D:D:D Quote
Xiara Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Śliczne fotki ;) I ten nowy przyjaciel :D Pozdrawiam. Quote
Dalmatynkaa Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Jaka gosposia ? :cool3: Ja od tygodnia jestem chora i nie mam jak z Fredziolem na spacer chodzić :shake: Wstawie więc 4 fotki które były robione bardzo dawno, ale jakoś się na forum przypadkiem nie znalazły :evil_lol: Fibcia ledwo co się załapała na zdjęcie :eviltong: i więcej nie mam, bo póxniej bateria padła :placz: BTW: Zapisaliśmy się na agility, zaczynamy od kwietnia :multi: Ahaaaa, zapomniałabym. Tutaj jeszcze fotek ze spacerku dogomaniackiego nie wstawiałam: Fredzisko Diler i Alma Brudny Liderek a przed nim Fredi z Roską ( jak zwykle Fredi się jej trzymał :cool3: ) 2 retrievery zainteresowane piękną bokserką :evil_lol: Żebrak !! :lol: Fredi blokuje drogę. Quote
Pianka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 O ile piesiów:multi: Takie zabawy sa najlepsze:p Quote
haska_12 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Kogo ja tu widze..... pekinczyka! :multi: Ciocia Haska kocha pekiny :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Tina.Sara Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 uuuu...ogrodzenie jak u mojej cioci :cool3: śliczne foty! :multi: Quote
Samturia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 o w morde jakie Shelciaki są śliczne :loveu: Quote
Xiara Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Samturia napisał(a):o w morde jakie Shelciaki są śliczne :loveu: Dokładnie :loveu: :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 a gdzie oni sobie tak razem tuptają :evil_lol: Quote
Meritt Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Napisał Samturia o w morde jakie Shelciaki są śliczne :loveu: Popieram:D Co tam u Frediego słychać? Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 No własnie co słychać ? a gdzie foteczki siom ? Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 echo... eeeeechhhoooo.... eecchhhooooo.... echhhhoooo...... Quote
Dalmatynkaa Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Nie zjadł, nie zjadł :eviltong: Ale nie mam nowych fotek to się nie odzywałam :-( Stawiam wam fotki z wakacji, gdzie Fredziol był jeszcze takim picim szkrabem :p Pozdrawiamy gorąco :loveu: Quote
Recommended Posts