Lavanara Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Ale słodziak! Już się nie mogę doczekać jak go wytarmoszę! ;-) Dalmatynka gdzie wy macie takie piękne tereny co? Quote
Dalmatynkaa Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 Lavanara napisał(a):Ale słodziak! Już się nie mogę doczekać jak go wytarmoszę! ;-) Dalmatynka gdzie wy macie takie piękne tereny co? 20 km od Rzeszowa w Sokołowie Małopolskim,njiby taka wieś ale pospacerować zawsze jest gdzie. Chociaż w jesieni to pola nie wyglądaja przepięknie :placz: Quote
Dalmatynkaa Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Kilka nieciekawych fotek ze spacerku, nieciekawe bo robione pod słońce :shake: Dilerek Reszta póxniej bo fotosik nawala :/ Quote
Ola&Kora Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Nie no, boska fotka :loveu: :loveu: :loveu: Jak mu się pięknie sierść rozwiała :loveu: :loveu: Nie wiem, dlaczego ale takie sceny zawsze kojarzą mi się z Królem Lwem :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Ola, i wcale Ci sie nie dziwie. Fredi tak dumnie pozuje :loveu: I to jego "lisie" futerko. :loveu: Quote
Dalmatynkaa Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Wszyscy go za lisa mają :lol: Kiedyś nawet babcia w lesie zaczęła krzyczeć :eviltong: Troche fotek ze spacerku: Facetów trzech... Pancia ratuj! One chcą mnie zjeść! Dilerek Fredziu znalazł sobie nową panią :placz: Gdzie się kończy Fred, a gdzie zaczyna Lider ? Co one tam robią ?? i sam Fredziu, lekko poddenerwowany Dilerek, Liderek i Roska w dziwnej pozycji :lol: 2 retrievery Ladorcia Latający golden Brudny Lider i Czikusia Fredziu ciągle łaził za Roską, zakochał się lisek:loveu: Lider Rosa się poddaje ? :crazyeye: Akcja ranimacyjna Ladorki Ide pancia..ide... Sam Fredziu A masz! Quote
Dalmatynkaa Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 :loveu: Gosiu! Dziękuje, cudowne! :loveu: :loveu: Masz talent ;) Quote
diabelkowa Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 cuudniasta foota!! ile on ma w klebie ??? Quote
Dalmatynkaa Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 A kto to wie :cool3: Nie mierzyłam go jeszcze, ale chyba to zrobie, w koncu trza wiedzieć czy pies wymiarowy , bo jak nie...:mad: to się możemy z wystawami pożegnać :placz: Quote
Tina.Sara Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 cześć! śliczny Fredzik jak zawsze!!!!!!!!! Quote
:: FiGa :: Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Witajcie panowie FF :loveu: Cześć Martyna :sweetCyb: Macie jakies nowości może?? :cool3: Quote
Tina.Sara Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 coś tu cicho.. bardzo CICHO!!!!!!!!:angryy: Quote
Dalmatynkaa Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 mamy jedną foteczkę na przebłaganie za grzechy nasze :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Misio!!!! :multi: A jak łapka Frediego? Quote
Dalmatynkaa Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Już wszytsko dobrze, to było tylko chwilowe naszczescie : )))) Quote
g_o_n_i_a Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 A w piątek idziecie na spacerek? :cool3: Ja cem Lisa na spacerku! :loveu: Quote
Ola&Kora Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 CUDO!!! :crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
milamini Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Ufff Fredziu w końcu i tutaj za tobą dotarłam!!! I nie wygłupiać mi się tam z łapami proszę!!, bo się ładnie zapowiadasz to na jakimś ringu chcę cię zobaczyć!! Quote
Dalmatynkaa Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']A w piątek idziecie na spacerek? :cool3: Ja cem Lisa na spacerku! :loveu: W Piątek będzie spacerek ? Będziemy, dobrze, że nie w sobote bo raczej by nas nie było :shake: Ufff Fredziu w końcu i tutaj za tobą dotarłam!!! I nie wygłupiać mi się tam z łapami proszę!!, bo się ładnie zapowiadasz to na jakimś ringu chcę cię zobaczyć!! Z tym ringiem to jak z pogodą, ale zapewne oglądnąć nas będzie można na Rzeszowskiej 4 lutego, zapraszamy gorąco, jak nam dobrze pójdzie to zaczniemy dalsze wojowanie ,a jak nie to będziemy się dalej szkolić :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Dalmatynko, spacer jest w piątek ok. 14:00 na łączkach na Wilkowyji. Łaciata będzie na pewno na spacerku!! :multi: Quote
Dalmatynkaa Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 Nic nie rozumiem, to w piątek czy w sobote, o 14 czy o 8 ? :( Quote
Recommended Posts