Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
W sobote Martynko... Postaraj sie bedzie nam bardzo milo - mnie i Cyganowi!

Będę :multi: Tata mi wytłumaczył jak dojechać, to jest cholernie proste :lol: To jest całkiem niedaleko Biedronki, prawda ?
A o której mam tam być ?

Ps. Moge wziąść pare smakołyków dla Cyganka ? Jak uzbieram więcej kasy to kupie jakąś karmę czy coś, ale narazie na nic wiele mnie nie stać :oops:

• Replies 528
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dalmatynkaa napisał(a):
Będę :multi: Tata mi wytłumaczył jak dojechać, to jest cholernie proste :lol: To jest całkiem niedaleko Biedronki, prawda ?
A o której mam tam być ?

Ps. Moge wziąść pare smakołyków dla Cyganka ? Jak uzbieram więcej kasy to kupie jakąś karmę czy coś, ale narazie na nic wiele mnie nie stać :oops:

Super Martynko :multi: :multi:
Zależy od ktorej Biedronki :evil_lol:
Ja jestem od 11 do 14:30 w Kundelku w sobotę, wiec w tych godzinach mozesz sie zjawic, tylko wczesniej prosze o sms'ka, zebym jak cos zalatwiala wybieg. ;-)
Martynko - smakolyki mile widziane dla przelamania pierwszych lodow :multi:

Posted

Nerul napisał(a):
Nos jest przesłodki :* Martyna kiedy do Rzeszowa zajedziesz- mialam ci pokazac moją okolice, Fredi by sie mógł wybawic bo bym byla z Dzekim... *_*

Nera, w Rzeszowie z Fredkiem jestem 3 razy w tygodniu :cool3:

Posted

Wiesz moze powiem tak- mialo byc kolo południa jak to zwykle bywa i niby mialo byc sporo osob a wyszlo ze ja bym mogla isc i Bura ze swoją malamutką- miala by tez Gosia i Figa i wogóle ludzie a tu nagle klapa...

Posted

Jeżeli mogę.. Aneta, ja mowilam PO 10 czerwca (10 akurat mam bierzmowanie).. I nadal to podtrzymuje, ze po 10 b. chetnie wybiore sie na spracer, niekoniecznie w niedziele... ;)