Likaa Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Fredziolek piękniuchny :) Macie taką samą smycz jak my :) Tylko niewiemy gdzie kupić obróżke z tej serii :( Quote
Dalmatynkaa Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Likaa, a patrzyłaś na www.animalia.pl ? Bo ja tam kupowałam i smycz i obroże, tylko, że na przesyłke trzeba czekać a dwa tygodnie :placz: No pancia rzuć, rzuć!! :sweetCyb: No chodź do mnie maultka.. Trzeba ją troszkę pomemlać :diabloti: Halny :evil_lol: Dlaczego ona zawsze ucieka w drugą stronę, chlip, chlip :-( Grawitacja nie istnieje ;) (palec to robota psa :p ) Quote
:: FiGa :: Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Ostatnie mnie powaliło :loveu: Fredi lata :multi: Quote
Meritt Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Mój też kocha mamlać zabawkę, ale raczej sznurki(poniewierają się one po domu, zabić się można:D) fajne fotki:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Martynko :cool3: Wysłałaś już ten list do mnie? :lol: Zapraszam tu :evilbat: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=55&page=7 Pomóż, jak za starych dobrych czasów :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Fredik ma już 1 rok i 1 dzień :multi: Stary gość z niego :razz: Quote
Dalmatynkaa Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Taaa stary :evil_lol: ale dalej zachowuje się jak szczeniak :eviltong: Dodaje fotki ze spacerku urodzinowego... Bieeeeegaaaać (on by tak mógł cały dzień) Pani kazała stać to stoje :diabloti: Tu padła komenda zostań i już zaczyna morde drzeć :loveu: Nosek :loveu: Oczko, które nie wyszło :placz: Uśmiech :diabloti: Wyczesany (raz na ruski rok :eviltong:) Spacerek na Przybyszówce ;) I tyle :p Quote
Dalmatynkaa Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 No setki to on chyba nie dożyje :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Trzeba byc optymistycznie nastawionym ludkiem :D Mojej Azutkowej ostatnio zyczyli 1000 lat, ja bym nie pogardziła. :loveu: Quote
Dalmatynkaa Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Kurde Goniu Twój post zniknął :-o Edit: O teraz widze. Tratatata to co on ma mnie przeżyć i żebrać później po śmietnikach ? :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Dalmatynkaa napisał(a): Tratatata to co on ma mnie przeżyć i żebrać później po śmietnikach ? :eviltong: Ja go zaadoptuje jak go nie cesz (znaczy sie jak szybko wybierasz sie na tamten swiat, bo 100 albo wiecej mozesz przezyc jak najbardziej) :loveu: :loveu: :evil_lol: Dalmatynka, co z Cyganem? :D Quote
Dalmatynkaa Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Gosiu a czy ja bym mogła przyjechać go odwiedzić i poobserwować ? Quote
g_o_n_i_a Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Kiedy bedziesz chciała? Ja jestem w schronisku za tydzien w sobote... Quote
Dalmatynkaa Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Kiedy bedziesz chciała? Ja jestem w schronisku za tydzien w sobote... No niestety nie prędko, bo tata pracuje, a ja sama się nie wybiore, napewno nie zgodzi się na 3 wyjazd w ciągu tygodnia do Rzeszowa :placz: Quote
:: FiGa :: Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 To dlaczego sama się nie wybierzesz? :hmmmm: Do Rzeszowa masz niedaleko :hmmmm: Quote
g_o_n_i_a Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Dalmatynkaa napisał(a):No niestety nie prędko, bo tata pracuje, a ja sama się nie wybiore, napewno nie zgodzi się na 3 wyjazd w ciągu tygodnia do Rzeszowa :placz: Moze jednak uda Ci sie samej? Najpierw poznać psiaka, a jezeli uznasz, ze warto będzie się nim zainteresować, to mozesz pojechać z tatą. Quote
Dalmatynkaa Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Ja jestem sierota, ja się nie znam na Rzeszowie i napewno bym się zgubiła :oops: Quote
:: FiGa :: Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Dalmatynkaa napisał(a):Ja jestem sierota, ja się nie znam na Rzeszowie i napewno bym się zgubiła :oops: Jesli ja się nie zgubiłam to wierz mi - dasz sobie radę :lol: Rzeszów nie taki straszny jak go malują :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Dalmatynkaa napisał(a):Ja jestem sierota, ja się nie znam na Rzeszowie i napewno bym się zgubiła :oops: Z Placu Wolnosci nie wsiadziesz w jedynkę? :o Quote
Dalmatynkaa Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Z Placu Wolnosci nie wsiadziesz w jedynkę? :o :shiny: Ale tak na serio, to naprawdę nie wiem kiedy będę mogła wpaść, pokłóciłam się z tatą, bo mnie okłamał i nie mam narazie ochoty nigdzie z nim jeździć :-( Quote
g_o_n_i_a Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 W sobote Martynko... Postaraj sie bedzie nam bardzo milo - mnie i Cyganowi! Quote
haska_12 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Ale mnie tu dawno nie było :oops: No, ale troche ponadrabiałam zaległosci i witam się cieplutko :) Quote
Recommended Posts