Szczurosława Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 jeszcze raz Renik... ...i szalona Owca czyż ona nie jest szalona???:) Quote
Eriu Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 No futro ma niesamowite muszę powiedzieć :D. A Renik suuuper długaśne nogi :). Wymiziaj szczurasy ode mnie :>. Quote
Szczurosława Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Hej Eriu , milo, że Ci się podobają:) zaraz wymiziam, mojej matki nie , więc wieczorkiem zabieram Renika na spacerek i porobie foty bestii w biegu:p jeszcze raz Korutek i widoczki spacerowe The End:p Quote
Szczurosława Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 a oto moja hoja, która kwitnie jak szalona ,mimo iż nie przypomniam sobie, żebym kiedykolwiek ją nawoziła:) no i Renik Quote
Szczurosława Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 koniec:p a jutro jadę do Poznania po szczurzatko z interwencji:) Quote
Guffi Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Witamy! Bardzo przepraszam za długą nieobecność, ale niestety podczas tej ostatniej awarii wywaliło nam różne subskrypcje:shake: Quote
Szczurosława Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Witaj w naszych skromnych progach:multi: :lol: ważne, że już jesteś; mi też sprzęt świruje, w dzień upał, a co noc burza, jeszcze wczoraj prąd ukradli, bo drzewa zerwały kable:shake: Quote
Guffi Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 ANKA_89 napisał(a):Witaj w naszych skromnych progach:multi: :lol: ważne, że już jesteś; mi też sprzęt świruje, w dzień upał, a co noc burza, jeszcze wczoraj prąd ukradli, bo drzewa zerwały kable:shake: Dokładnie, u nas teraz tak grzmi, że aż strach:shake: Quote
Szczurosława Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 u nas na razie cisze, ale Renik to myślałam, że jakiegoś ataku serca dostanie, nie wiedział gdzie się schować, wlazł pod komputerek i przy okazji odłączył kabelki...:shake: Quote
Anecioreczek Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Powiedz Mi jaiim cudem u was jest data na niektórych zdjeciach 5/11/2007:-o Quote
Szczurosława Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 mały wypadek przy pracy, ustawiłam datownik na miesiąc/dzien/rok:eviltong: ale już poprawione:) Quote
Eriu Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Dobra, dobra. Pewnie jakieś szachrajstwa typu podróże w czasie i się przyznać nie chcesz :mad: . Quote
Szczurosława Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 a teraz troche poprzynudzam:eviltong: Renik w czasie burzy Szczurosław i Białas, pierwszy Warszawiakw rodzinie poprzynudzać jeszcze? Quote
Szczurosława Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 no cóż..., mimo jakże wielu komentarzy wrzuce jeszcze kilka fotek dziewczynki wystawiamy się cdn. Quote
Eriu Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 ANKA_89 napisał(a): Ti, ti, ti. Te słodkie łapeczki :loveu:. Jak ja Ci zazdroszczę :D. A szczuras z interwencji (jak mniemam) trochę chyba nieśmiały, bo tak się chowa :). Quote
Szczurosława Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 o tak, łapeczki mają słodkie:loveu: a Białas to jeszcze dzikusek, ale robi postępy, wczoraj około dwóch godzin siedział ze mną przy kompie , był grzeczny, nie gryzł, tylko próbował ucieczek:) Quote
Eriu Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 E, niezły jest. Super wynik :). Jak u mnie kiedyś rezydowała szczurzyca mojego byłego to chciała zeżreć wszystkie kable ;) Quote
Szczurosława Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 ja zauważyłam pewną prawidłowość, najpierw się rozglądają,potem jeśli nie uda się zwiać idą spać, a gdy sie obudzą dalej kombinują jak się mnie pozbyć:p Quote
Guffi Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Ale ślicznochy! Kurcze, gdybym ja mogła mieć szczury:( Quote
Szczurosława Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Guffi napisał(a):Ale ślicznochy! Kurcze, gdybym ja mogła mieć szczury:( dziękuje w imieniu szczurków za komplemenciki:) może skusiłabyś się na szczurki? tylko gdybym miała jeszcze raz brać szczury to bym to przemyślała, bo króliki okopują cały pokój i mam problem z puszczaniem szczurów, Szczurosławowi zaczęło odbijać i atakuje króliki, jesli się nie uspokoi do końca czerwca odwiedzi weta w celu wycięcia tego i owego:evil_lol: Quote
Szczurosława Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 moja śpiąca królewna:) podobuje się? Quote
Recommended Posts