neeetka Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Pomóżcie mój pies woli mojego chłopaka ode mnie nie wiem jak temu zaradzic :-(Najgorszy jest fakt ze gdy odprowadzam mojego chlopaka wraz z psem to psinie mnie za sko ciagnie mnie za nim i rzadko mi sie udaje dojść normalnie do domu wiem ze zawiniłam juz na poczatku ale chce to naprawic pomóżcie chce normalnych relacji. A moj pies ma idola w moim chlopaku.... Quote
ewtos Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Pewnie Twój pies jest bardzo aktywny i jak się spotykacie to tą aktywność tzn biegi , zabawy , aporty organizuje psu Twój chłopak. Jeśli tak jest jak piszę to automatycznie staje się bardziej atrakcyjnym kumplem na spacerach. Jak chcesz to zmienić to musisz " przebić" Jego atrakcyjność i przejąć inicjatywę na spacerach. Dużo ruchu i zabawy z psem , nagradzanie smakami. Może sama chodź na spacery, bo razem zawsze pies będzie oczekiwał zainteresowania od osoby bardziej ruchliwej i pozytywnie zakręconej. Quote
neeetka Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 sama tez aktywnie spedzam czas z moim psem wychodzimy na frisbee itp i sie swietnie bawimy :) ale to fakt gdy wychodzimy w trojke to moj chlopak jest bardziej aktywny... Quote
paulina2904 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 To może powiedzieć chłopakowi by ignorował go częściej i tym samym traciłby na atrakcyjności ? ;) Quote
Recommended Posts