kanna Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 nawet brardzo się udało.....państwo już po spotkaniu.....nasza wolontariuszka wyraża się w samych superlatywach.....:loveu: Quote
tanitka Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 już po spotkaniu, ale expresss! Wspaniale!! :) Quote
kanna Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 jutro o 10 sunia ma sterylizację....trzymać kciuki, bo ja zawsze się denerwuję choć wiem , ze robimy to naprawdę w dobrej klinice:oops:.. fakturka będzie wystawiona na adres podany na wątku.... mam pytanie...wstępnie jestem umówiona na niedzielę , sunia już pojedzie do nowego domku...na kogo ma być wystawiona umowa adopcyjna? jak zwykle czy na kielecki schron? Quote
andzia69 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 kanna napisał(a):jutro o 10 sunia ma sterylizację....trzymać kciuki, bo ja zawsze się denerwuję choć wiem , ze robimy to naprawdę w dobrej klinice:oops:.. fakturka będzie wystawiona na adres podany na wątku.... mam pytanie...wstępnie jestem umówiona na niedzielę , sunia już pojedzie do nowego domku...na kogo ma być wystawiona umowa adopcyjna? jak zwykle czy na kielecki schron? super, ze się wszystko udało:) do mnie wciąż dzwonią osoby zainteresowane sunią - dzisiaj dzwoniła pani z Koszalina ( ma 2 wyżełki, w tym jeden adoptowany/a) i jeszcze pani z Torunia i...jeszcze ze 3 telefony miałam - szkoda, ze o inne tak nie dzwonią:lol: co do umowy - możemy zrobic to dwojako: - umowa przejęcia suni przez "wyżły" i wtedy wyadoptowujecie ja na siebie - umowa adopcyjna nasza - STOZowska - mogę wysłać e-mailem Quote
Hitoshi Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Zapraszamy na bazarek ogłoszeniowy, z którego całkowity dochód zostanie przekazany na spłatę mega długu w klinice: http://www.dogomania.pl/threads/208321-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-50-za-10-z%C5%82-na-mega-d%C5%82ug!-Zapraszamy-do-15-czerwca Quote
kanna Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 [quote name='andzia69']super, ze się wszystko udało:) do mnie wciąż dzwonią osoby zainteresowane sunią - dzisiaj dzwoniła pani z Koszalina ( ma 2 wyżełki, w tym jeden adoptowany/a) i jeszcze pani z Torunia i...jeszcze ze 3 telefony miałam - szkoda, ze o inne tak nie dzwonią:lol: co do umowy - możemy zrobic to dwojako: - umowa przejęcia suni przez "wyżły" i wtedy wyadoptowujecie ja na siebie - umowa adopcyjna nasza - STOZowska - mogę wysłać e-mailem andzia trzymaj te wszystkie tel, bo domki sie przydadzą:loveu: żeby nie mnożyć problemów to poproszę cię o umowę na maila...ja podpiszę ją z upoważnienia... kanna.foto@interia.pl Quote
Ati Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Nora po sterylce, jest ok Panstwo przyjezdzaja po nia w niedziele. Hotel 12.05-29.05= 18 dni X15,00= 270,00 do uregulowania :) z tego co pamietam brakuje 20,00 Quote
kanna Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 tak jak Ati mówi a mówi mądrze:evil_lol:... sunia już po...śpi w hoteliku, na razie wszystko w najlepszym porządku.....dzwoniłam przed chwilą... w niedzielę przyjeżdżają po nią nowi właściciele.... ( mąż na mnie burczy....że nawet w niedzielę .....ma ktoś sposób na udobruchanie?) Quote
Ati Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 wracajac kup mu cos co lubi, przez zoladek do udobruchania;) albo zabierz go ze soba, jak ja zabieram swojego chlopa i wpada po uszy;) Quote
margaret Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Ato dobrze mówi - zaangażować jak najbardziej się da chłopa:) istnieje tylko ryzyko że potem sam będzie cię dręczył żebyś coś jeszcze zrobiła:) albo jak tanitkowy zawalczy o nieskazywanie psów na poniewierkę:) cieszę się że sunia ma się dobrze i tyyyyyle chętnych a można by tym chętnym podsunąć inne biedy? ja mam fotkę wyżełka z obornik, już drugiego stamtąd zobaczcie jaki śliczny chłopak, niestety chłopak http://toz.obornikionline.pl/psy-do-adopcji/1196-Nero/ ja deklarowałam chyba 50 zł, to podtrzymuje, tylko dane prosze do wpłaty Quote
kanna Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 na łatwiznę nie pójdzie...żadne tam ...a jeżdzić ze mną nie może bo w domu 6 paszcz zostaje.... myśleć dziewczyny...myśleć Quote
margaret Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 kanna a opcja z eksytującą nową bielizną ? :evil_lol: Quote
kanna Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Ati napisał(a):a tam, u mnie zostaje juz 10 paszcz i co;) boś ty większa wariatka ode mnie:evil_lol:... Quote
kanna Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 margaret napisał(a):kanna a opcja z eksytującą nową bielizną ? :evil_lol: to musiałbym ze względu na bezdomne na tony ją kupować:evil_lol:...a tu przewieźć coś, a tu wizyta....a tu hotelik , wet .....jest dobrze jak w tyg. ale w niedzielę to chce biedactwo moje na zonę w stanie spoczynku popatrzeć:evil_lol: Quote
kanna Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 tanitka napisał(a):Faktura na sterylkę poszła do Kielc? rano norka jeszcze nie była zafakturowana....kwotę i papierek obiecano mi dziś po południu...kuda mam wysłać? a z hotelikowego , porannego info wynika, ze sunia czuje się dobrze, nocka minęła spokojnie... Quote
kanna Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 [quote name='margaret'] ja deklarowałam chyba 50 zł, to podtrzymuje, tylko dane prosze do wpłaty margaret, jako że ja będę opłacać to poproszę na moje konto...powinnać na priwie go mieć, bo wspomagasz nasze biedne łyżwy regularnie:loveu: Quote
andzia69 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 kanna napisał(a):rano norka jeszcze nie była zafakturowana....kwotę i papierek obiecano mi dziś po południu...kuda mam wysłać? a z hotelikowego , porannego info wynika, ze sunia czuje się dobrze, nocka minęła spokojnie... Proszę wysłać f-rkę na adres schroniska ;) Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt ul Ściegiennego 203 25-116 Kielce dzięki dziewczyny!:):) Quote
margaret Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 kanna napisał(a):margaret, jako że ja będę opłacać to poproszę na moje konto...powinnać na priwie go mieć, bo wspomagasz nasze biedne łyżwy regularnie:loveu: to ja bardzo poproszę repetę na PW z danymi do konta, bo niedawno w malignie wyczyściłam sobie skrzynkę UPSS!:comp26: a do Ciebie to wcale danwo wysyłałam kasę tak uczciwie sprawę stawiając :) grunt, że Nora ma powodzenie i dobre zdrowie! Quote
Recommended Posts