Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jutro o 10 sunia ma sterylizację....trzymać kciuki, bo ja zawsze się denerwuję choć wiem , ze robimy to naprawdę w dobrej klinice:oops:..
fakturka będzie wystawiona na adres podany na wątku....

mam pytanie...wstępnie jestem umówiona na niedzielę , sunia już pojedzie do nowego domku...na kogo ma być wystawiona umowa adopcyjna? jak zwykle czy na kielecki schron?

Posted

kanna napisał(a):
jutro o 10 sunia ma sterylizację....trzymać kciuki, bo ja zawsze się denerwuję choć wiem , ze robimy to naprawdę w dobrej klinice:oops:..
fakturka będzie wystawiona na adres podany na wątku....

mam pytanie...wstępnie jestem umówiona na niedzielę , sunia już pojedzie do nowego domku...na kogo ma być wystawiona umowa adopcyjna? jak zwykle czy na kielecki schron?

super, ze się wszystko udało:) do mnie wciąż dzwonią osoby zainteresowane sunią - dzisiaj dzwoniła pani z Koszalina ( ma 2 wyżełki, w tym jeden adoptowany/a) i jeszcze pani z Torunia i...jeszcze ze 3 telefony miałam - szkoda, ze o inne tak nie dzwonią:lol:

co do umowy - możemy zrobic to dwojako:
- umowa przejęcia suni przez "wyżły" i wtedy wyadoptowujecie ja na siebie
- umowa adopcyjna nasza - STOZowska - mogę wysłać e-mailem

Posted

[quote name='andzia69']super, ze się wszystko udało:) do mnie wciąż dzwonią osoby zainteresowane sunią - dzisiaj dzwoniła pani z Koszalina ( ma 2 wyżełki, w tym jeden adoptowany/a) i jeszcze pani z Torunia i...jeszcze ze 3 telefony miałam - szkoda, ze o inne tak nie dzwonią:lol:

co do umowy - możemy zrobic to dwojako:
- umowa przejęcia suni przez "wyżły" i wtedy wyadoptowujecie ja na siebie
- umowa adopcyjna nasza - STOZowska - mogę wysłać e-mailem
andzia trzymaj te wszystkie tel, bo domki sie przydadzą:loveu: żeby nie mnożyć problemów to poproszę cię o umowę na maila...ja podpiszę ją z upoważnienia...
kanna.foto@interia.pl

Posted

Nora po sterylce, jest ok
Panstwo przyjezdzaja po nia w niedziele.

Hotel 12.05-29.05= 18 dni X15,00= 270,00 do uregulowania

:)
z tego co pamietam brakuje 20,00

Posted

tak jak Ati mówi a mówi mądrze:evil_lol:... sunia już po...śpi w hoteliku, na razie wszystko w najlepszym porządku.....dzwoniłam przed chwilą...
w niedzielę przyjeżdżają po nią nowi właściciele....

( mąż na mnie burczy....że nawet w niedzielę .....ma ktoś sposób na udobruchanie?)

Posted

wracajac kup mu cos co lubi, przez zoladek do udobruchania;)

albo zabierz go ze soba, jak ja zabieram swojego chlopa i wpada po uszy;)

Posted

Ato dobrze mówi - zaangażować jak najbardziej się da chłopa:)
istnieje tylko ryzyko że potem sam będzie cię dręczył żebyś coś jeszcze zrobiła:) albo jak tanitkowy zawalczy o nieskazywanie psów na poniewierkę:)

cieszę się że sunia ma się dobrze i tyyyyyle chętnych a można by tym chętnym podsunąć inne biedy?
ja mam fotkę wyżełka z obornik, już drugiego stamtąd

zobaczcie jaki śliczny chłopak, niestety chłopak http://toz.obornikionline.pl/psy-do-adopcji/1196-Nero/

ja deklarowałam chyba 50 zł, to podtrzymuje, tylko dane prosze do wpłaty

Posted

margaret napisał(a):
kanna a opcja z eksytującą nową bielizną ? :evil_lol:

to musiałbym ze względu na bezdomne na tony ją kupować:evil_lol:...a tu przewieźć coś, a tu wizyta....a tu hotelik , wet .....jest dobrze jak w tyg. ale w niedzielę to chce biedactwo moje na zonę w stanie spoczynku popatrzeć:evil_lol:

Posted

tanitka napisał(a):
Faktura na sterylkę poszła do Kielc?

rano norka jeszcze nie była zafakturowana....kwotę i papierek obiecano mi dziś po południu...kuda mam wysłać?

a z hotelikowego , porannego info wynika, ze sunia czuje się dobrze, nocka minęła spokojnie...

Posted

[quote name='margaret']

ja deklarowałam chyba 50 zł, to podtrzymuje, tylko dane prosze do wpłaty

margaret, jako że ja będę opłacać to poproszę na moje konto...powinnać na priwie go mieć, bo wspomagasz nasze biedne łyżwy regularnie:loveu:

Posted

kanna napisał(a):
rano norka jeszcze nie była zafakturowana....kwotę i papierek obiecano mi dziś po południu...kuda mam wysłać?

a z hotelikowego , porannego info wynika, ze sunia czuje się dobrze, nocka minęła spokojnie...

Proszę wysłać f-rkę na adres schroniska ;)

Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt
ul Ściegiennego 203
25-116 Kielce

dzięki dziewczyny!:):)

Posted

kanna napisał(a):
margaret, jako że ja będę opłacać to poproszę na moje konto...powinnać na priwie go mieć, bo wspomagasz nasze biedne łyżwy regularnie:loveu:

to ja bardzo poproszę repetę na PW z danymi do konta, bo niedawno w malignie wyczyściłam sobie skrzynkę UPSS!:comp26:
a do Ciebie to wcale danwo wysyłałam kasę tak uczciwie sprawę stawiając :)

grunt, że Nora ma powodzenie i dobre zdrowie!