Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

z info hotelikowych...cud, miód , cukiereczek....:loveu:
sunia w boksie bardzo czysta....czeka na spacery.....:loveu: i dopiero tam..

najsubtelniejsza z suczek wyżłowych jakie miałam pod skrzydłami......

ustalam w takim razie termin sterylki u naszego weta...

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kanna napisał(a):
z info hotelikowych...cud, miód , cukiereczek....:loveu:
sunia w boksie bardzo czysta....czeka na spacery.....:loveu: i dopiero tam..

najsubtelniejsza z suczek wyżłowych jakie miałam pod skrzydłami......

ustalam w takim razie termin sterylki u naszego weta...

to ustalajcie sterylkę:) i sio do domu!:lol:

Posted

objawił się fajny domek w okilicach stalowej woli....jesteśmy po pierwszej rozmowie....sunia miałaby za towarzysza jamnika z adopcji w zaawansowanym wieku, kota ( kociczkę po sterylizacji) domek po seterze.....
nie chcę zapeszać....ale gdyby co, to poprosiłam ciotki z Sandomierza o wizytę za zwrot kosztów paliwa...uda nam się uzbierać? myśłę , ze tak....to około 40 km...

Posted

Kanna - do mnie dzwoniła również fajna kobieta z ok. Zielonej Góry - przekierowałam do Tanitki- pani ma charcicę, gończego - sunię, koty i papugę:) domek z ogrodem...rozmawiałam z nią ponad godzinę o psiejskich sprawach

Posted

andzia69 napisał(a):
Kanna - do mnie dzwoniła również fajna kobieta z ok. Zielonej Góry - przekierowałam do Tanitki- pani ma charcicę, gończego - sunię, koty i papugę:) domek z ogrodem...rozmawiałam z nią ponad godzinę o psiejskich sprawach

dzięki....tylko w tej chwili istnieją obok siebie ogłoszenia z tą samą suczką i z dwoma różnymi miejscami pobytu.....ludzie posądzą nas o schozofrenię;)

Posted

andzia69 napisał(a):
to ustalajcie sterylkę:) i sio do domu!:lol:

Nora nie bedzie wycieta wczesniej jak minimum 14 dni od szczepienia

Posted

Sunia tydziań temu została zaszczepiona, więc minimum jeszcze tydzień, jak nie dwa trzeba czekac do sterylki, po sterylce z kilka dni na obserwacji i dopiero można ją będzie wydać. Chwilę sie jednak zejdzie, nawet jeśli dom będzie już czekał na nią :)

Posted

do Ani znow dzwonili ludzie w sprawie Nory, i pytaniem gdzie suka w kocu przebywa
tlumaczenia, traci sie wiarygodnosc
tak nie moze byc
jaka decyzja z ogloszeniami?

Posted

kanna napisał(a):
bardzo proszę o pomoc w znalezieniu osoby, która mogłaby przeprowadzić wizytę przedadopcyjną dla suczki w okolicach Stalowej Woli......

Jesli Jogi jest na miejscu to może ją przeprowadzić pewnie...muszę poszukać na dogo;)

co do ogłoszeń - nie widzę w tym nic złego, ze są rózne ogłoszenia...zanim wy zaczęłyscie ogłaszać dziewczyny poogłaszały ją wcześniej z moimi danymi i z kielcami jako miejscem pobytu - jeśli ludzie są sensowni to chyba nie ma znaczenia gdzie psiak przebywa...

Posted

andzia69 napisał(a):
Jesli Jogi jest na miejscu to może ją przeprowadzić pewnie...muszę poszukać na dogo;)

co do ogłoszeń - nie widzę w tym nic złego, ze są rózne ogłoszenia...zanim wy zaczęłyscie ogłaszać dziewczyny poogłaszały ją wcześniej z moimi danymi i z kielcami jako miejscem pobytu - jeśli ludzie są sensowni to chyba nie ma znaczenia gdzie psiak przebywa...

czekam w takim razie na kontakt z Jogi....miejscowośc Pysznica.... pilne....;)

Posted

sterylka ustalona na 24 maja godz. 10.....
ustaliłam z państwem z okolic Stalowej Woli, że przyjadą po sunię w następny wekend...do tego czasu musimy przeprowadzić wizytę adopcyjną....wszystkich bardzo proszę o pomoc

Jak się przedstawia domek dla Norki ?....domek z ogrodem..młode małżeństwo ....starszy jamnieczek z adopcji ( albo znaleziony już nie pamiętam:oops:) wysterylizowany...kotka przyzwyczajona do psiaków ( także wysterylizowana ) ...domek po zmarłym seterku, którego otrzymałam fotki...państwo długo walczyli o jego zdrowie...piękny starszy seterek irlandzki.....

reasumując....kanapa, długie spacery i doświadczenie w myśłiwskich:cool3:...

proszę o pomoc w znalezieniu osoby , która mogłaby przeprowadzić wizytę przedadopcyjną:lol:

Posted

myśłę ,że bez większego problemu
pojechalam dziś specjalnie aby norę zaprowadzić do hotelikowej kociarni i osobiście poobserwować...Nora owszem przgląda się zaciekawiona, ale nie przejawia żadnej agresji czy chęci gonienia ..kotek u państwa wychowany z seterem, psów się nie lęka...

przypomnę tylko Wam kochane ciotki Norę krakowską z Mysłowic...lat 7 koty goniła strasznie w nowym domu....po tyg. przestała ....no i Maniek lat 10, którego wyadoptowaliśmy też w krakowskie.....koty owszem gonią ale jego.....
Nora to taka radosna suczka , dla której każde stworzenie jest przyjecielem...
dziś na spacerku z nią zauważyłam jedną rzecz...Nora nie czuje się dobrze na łące....nie miała chyba w swej przeszłości spacerów....i bardzo pilnuje człowieka...

Posted

dobra nasza, mamy juz osobe ze Stalowej na wizyte, wiec najlepiej jakby sie udalo dogadac juz na ten week jak w przyszlym sterylka