Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nadal nie mam żadnych informacji czy sunia przyjeżdża jutro , gdzie i o której godzinie...

jak mam znależć kogoś kto podjął by się jej odbioru ? i co będzie jeśli nie znajdę w tak bardzo ostatniej chwili?

martwię się...już jest dużo za późno...no chyba , ze sunia może byc "dostarczona " bezpośrednio do hoteliku w Wieliczce....

Posted

[quote name='kanna']nadal nie mam żadnych informacji czy sunia przyjeżdża jutro , gdzie i o której godzinie...

jak mam znależć kogoś kto podjął by się jej odbioru ? i co będzie jeśli nie znajdę w tak bardzo ostatniej chwili?

martwię się...już jest dużo za późno...no chyba , ze sunia może byc "dostarczona " bezpośrednio do hoteliku w Wieliczce....[/QUOTE]

Sunia pojedzie jutro razem z paroma naszymi psiakami. Odstawią nasze do hotelu na Łużycką i jeśli byłyby problemy z odbiorem to dowiozą do Lednicy - może być?

Będą chcieli wyjechać ok. 10 z Kielc jeśli się uda...

Posted

[quote name='andzia69']Sunia pojedzie jutro razem z paroma naszymi psiakami. Odstawią nasze do hotelu na Łużycką i jeśli byłyby problemy z odbiorem to dowiozą do Lednicy - może być?

Będą chcieli wyjechać ok. 10 z Kielc jeśli się uda...[/QUOTE]

na którą godz. planujecie przyjazd do krakowa?

Posted

Ati napisał(a):
Hotel dla Psów i Kotów PSIA KOŚĆ
Lednica Gorna 30 , kolo Wieliczki
od ok 16 beda czekac

ale nasi wyjeżdżają wcześnie...ok. 10 chcieliby wyjechac do Krakowa, więc w Krakowie będą pi razy oko ok. 12-13...więc albo ktoś ją przejmie z Łużyckiej i dostarczy do Wieliczki albo kierowca zawiezie po Łużyckiej do Wieliczki...

pomyślcie, bo tylko jutro i o tych godzinach mogę ją wysłać:(

Posted

andzia69 napisał(a):
ale nasi wyjeżdżają wcześnie...ok. 10 chcieliby wyjechac do Krakowa, więc w Krakowie będą pi razy oko ok. 12-13...więc albo ktoś ją przejmie z Łużyckiej i dostarczy do Wieliczki albo kierowca zawiezie po Łużyckiej do Wieliczki...

pomyślcie, bo tylko jutro i o tych godzinach mogę ją wysłać:(

do godz. 15 w hoteliku nikogo nie będzie......mówiłam , prosiłam o wcześniejsze info...
nie mieszkam w samym krakowie ale 50 km od hoteliku....nie jestem w stanie dzisiejszej nocy już nic wymyśleć.....

Posted

Kanna...ja muszę się dostosować do kierowcy - to nie ode mnie zależy...napisałam najwcześniej jak mogłam (po 12 dzisiaj) i wysłałam sms do ciebie...

w takim razie może ją zostawić na Łużyckiej...

Posted

dotarłam do hoteliku po 20, więc zdjęć juz nie zrobilam, ale zdjęcia , które na wątku sa zupelnie odzwierciedlają jej urodę...może z tym , że jest jeszcze bardziej subtelniejsza niż na zdjęciach....drobna, lekka , cudna.......łagodna i ma zaufanie do czlowieka...pokazałam jej wczoraj na półgodzinnym spacerze cały teran i okolice....wracała do hotelu już bez lęku....
co nam w tej chwili zostaje....ustalić datę sterylki i bardzo proszę o szybkie ogloszenia..allegro potrzebne na cito!
tekst jak najbatdziej wyżłowy...tytuł Norka-roczna wyżełka szuka swojej kanapy;)
sunia łagodna , zgodna , bezproblemowa...oddamy tylko w najlepsze ręce...
namiary na mnie takie same jak przy magnusie......

Posted

Ati napisał(a):
z faktura nie ma problemu

tylko poprosze o link do strony ŚTOZ , zeby pobrac dane do faktury

ŚTOZ ZWIERZAK
ul. Św. Leonarda 1/4
25-311 Kielce
NIP 657 28 34 666

i proszę o wysłanie f-ry na adres schroniska - oki?