Jump to content
Dogomania

Never Never Land (FCI) LIGHT MY FIRE :) /BC/

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej, Wix! Border Collie - muah! W dodatku z Neverlandii (pozdrowienia dla p. Ewy) - muah! W dodatku Rasta - muah! :D
Kocham Bordery, w przyszłości planuje kupno, wielkie prawdopodobieństwo, że z hodowli NNL :)
Pozdrowienia dla Ciebie i Rasty!

Posted

Wix Rasta jest super=)

bardzo mi się podoba Twoja stronka, bardzo fajnie piszesz o Rastuni i wszystkim, co z nią związane;)

I jeszcze jedno - dziękuję Ci:multi: . Dziękuję, że dzięki Tobie wstąpiła we mnie nadzieja, że kiedyś będę miała psa:loveu: :buzi:

Posted

Rasta jest wspaniała. Też uwielbiam BC i podoba mi się hodowla NNL. Widziałam na szkoleniu w szczecinie malucha od Pani Ewy - Jumping Jack Flash (chyba dobrze piszę, jak nie to sorki). Ja mam bobtaila. Teraz myślę o drugim psiaku i nie wiem jaką rasę wybrać. Myślałam o drugim bobie, ale ostatnio spodobały mi się beardety i oczywiście BC! Mam dylemat.
A jeszcze tylko powiem, że stronka super. Może odwiedzicie naszą?

• 1 month later...
  • 5 months later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • 3 years later...
Posted

Wix-ja 3 lata mam za sobą,hehe.Błagania oczywiście.U mnie trochę wjdzie więcej(mam nadzięję!).Rasta to śliczna sunia!A będziecie może na wystawie lub zawodach w Bydgoszczy?2-3 maja było agility,ale Rasta za malutka jeszcze.Niech jej zdrówko dopisuje i wgl!Farciara z cb,też bym chciała psa z NNL.Ale są też inne fajne hodowle.Tak czy owak to bez znaczenia czy hodowla jest dobra i sławna czy dobra ale mniej popularna-psa kocha się tak samo,pozdrawiam Ciebie i Rastę!

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

border collie napisał(a):
Wix-ja 3 lata mam za sobą,hehe.Błagania oczywiście.U mnie trochę wjdzie więcej(mam nadzięję!).Rasta to śliczna sunia!A będziecie może na wystawie lub zawodach w Bydgoszczy?2-3 maja było agility,ale Rasta za malutka jeszcze.Niech jej zdrówko dopisuje i wgl!Farciara z cb,też bym chciała psa z NNL.Ale są też inne fajne hodowle.Tak czy owak to bez znaczenia czy hodowla jest dobra i sławna czy dobra ale mniej popularna-psa kocha się tak samo,pozdrawiam Ciebie i Rastę!

wiesz w prawym gornym rogu kazdego postu jest cos takiego jak..... DATA...