Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 244
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DLATEGO NIE chce pisac szczegółow i tak sporo napisałam jak ten pseudo by to zobaczył od razu sie skapnie ze o niego chodzi:(
pseudo jest bardzo blisko Piły facet tam nie mieszka dojezdza tam!!!
pomoc jaka kolwiek potrzebna ja moge zawiadomic powiatowego weterynarza i policje ale policja musi byc z innego miasta bo ta w ktorej jest pseudo uwazaja goscia za miłosnika psów ktory im pomaga!!! to wszytsko jest dziwne i chore!!!
ale my sami we trojke nie damy sobie z tym rady potrzebujemy ludzi doswiadczonych do pomocy przy odebraniu psów!!! oraz miejsc w ktorych mozna bedzie je umiescic
napisałam do Mariamc

Posted

martaipieski bardzo słusznie, poczekaj, pewnie ludziki za chwil parę odpiszą, poradzą co robić. Trzeba się dobrze do akcji przygotować, walnąć między ślepia i psinki ocalone:) Dobrze, że założyłyście wątek!

Posted

Kurcze następne pseuda ale dobrze, że coraz więcej wykrywamy. U nas dużo pomogły okoliczne schroniska - sporo psów do nich trafiło i wtedy na spokojnie szukało się Dt bądź hotelików.

Posted

ja pierdykam......nie wiem co napisać...a myślałam że nic mnie już nie zdziwi...trzeba gościa raz na zawsze załatwić tak żeby już nie pałał tą swoją "miłością"....

Posted

dla dobra sprawy szczegóły moge podać na maila osobom chetnym do pomocy [SIZE=2]osoby które nie moga pomóc a ze tak powiem sa tylko ciekawe niech nie wypytuja bo nie dam rady co chwile kazdemu na maila wysyłac info:(

Posted

Warto zawołać tu Ada-Jeje.
Z tego co widziałam na innych watkach, jest bardzo skuteczna w takich razach.
I organizacyjnie bardzo zorientowana.

Posted

Jak chcecie pomoc psom to jak najmniej szczegolow na forum, piszcie lepiej o duperelach, a w likwidacji pseudo najleoszy jest Grzegorz z Trzcianki. Probujcie do niego dotrzec. Nescca z dogo ma z nim kontakt, chyba basia0608 tez.