ania z poznania Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Ja napisałam do Inez de Villaro i do Myszy1 (od onków), może Ada-jeje? Quote
Marycha35 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Ada też bardzo miła, kompetentna i pomocna osoba:) Quote
martaipieski Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 DLATEGO NIE chce pisac szczegółow i tak sporo napisałam jak ten pseudo by to zobaczył od razu sie skapnie ze o niego chodzi:( pseudo jest bardzo blisko Piły facet tam nie mieszka dojezdza tam!!! pomoc jaka kolwiek potrzebna ja moge zawiadomic powiatowego weterynarza i policje ale policja musi byc z innego miasta bo ta w ktorej jest pseudo uwazaja goscia za miłosnika psów ktory im pomaga!!! to wszytsko jest dziwne i chore!!! ale my sami we trojke nie damy sobie z tym rady potrzebujemy ludzi doswiadczonych do pomocy przy odebraniu psów!!! oraz miejsc w ktorych mozna bedzie je umiescic napisałam do Mariamc Quote
Nano Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 może by zawiadomić tę fundację http://owczarekwpotrzebie.com/ ?? Quote
Marycha35 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 martaipieski bardzo słusznie, poczekaj, pewnie ludziki za chwil parę odpiszą, poradzą co robić. Trzeba się dobrze do akcji przygotować, walnąć między ślepia i psinki ocalone:) Dobrze, że założyłyście wątek! Quote
vena&vivi Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Kurcze następne pseuda ale dobrze, że coraz więcej wykrywamy. U nas dużo pomogły okoliczne schroniska - sporo psów do nich trafiło i wtedy na spokojnie szukało się Dt bądź hotelików. Quote
danavas Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 ja pierdykam......nie wiem co napisać...a myślałam że nic mnie już nie zdziwi...trzeba gościa raz na zawsze załatwić tak żeby już nie pałał tą swoją "miłością".... Quote
Beatkaa Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Super miłość do zwierząt...naprawdę ,ludzie to chyba nie myślą...wrrr!!!!!! Quote
martaipieski Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 dla dobra sprawy szczegóły moge podać na maila osobom chetnym do pomocy [SIZE=2]osoby które nie moga pomóc a ze tak powiem sa tylko ciekawe niech nie wypytuja bo nie dam rady co chwile kazdemu na maila wysyłac info:( Quote
olivetshka Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Ja być może będę miała miejsce dla 3 Onków - ale to być może. DT i 2x DS... Quote
martaipieski Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 [quote name='Pola17']A i prosze o fotki rotka sylwia12534@o2.pl wysłałam 2 maile Quote
majqa Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Rottek - dajcie znać do Pomorskiej Fundacji Rottka, nick z dogo akacha. Quote
Alicja Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Marta zadzwoń albo napisz do Ilony +48600915044 ilonnn@gmail.com Quote
martaipieski Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 ........................................................ Quote
ewa36 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Warto zawołać tu Ada-Jeje. Z tego co widziałam na innych watkach, jest bardzo skuteczna w takich razach. I organizacyjnie bardzo zorientowana. Quote
olivetshka Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Ciotki w miarę możliwości porozsyłajcie wątek, pls. Quote
ania z poznania Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='ewa36']Warto zawołać tu Ada-Jeje. Z tego co widziałam na innych watkach, jest bardzo skuteczna w takich razach. I organizacyjnie bardzo zorientowana.[/QUOTE] Już do niej wysłałam pw Quote
Ada-jeje Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Jak chcecie pomoc psom to jak najmniej szczegolow na forum, piszcie lepiej o duperelach, a w likwidacji pseudo najleoszy jest Grzegorz z Trzcianki. Probujcie do niego dotrzec. Nescca z dogo ma z nim kontakt, chyba basia0608 tez. Quote
Recommended Posts