Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak diablo jest super psiakiem bardzo łagodny toleruje inne psy na smyczy chodzi ale ciąga myśle że to z powodu braku ruchu chiko grzeje dupke od miesiaca w domku podobnie jest z pinkiem zaś raika to wspaniała mała suczka lgnie do ludzi jest usłuchana bardzo ładnie chodzi na smyczy i jest jeszcze w schronisku

• Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Amarylis napisał(a):
a napisze ktoś jakiś fajny tekst do Diablo ? Bo ja takiego daru humanistycznego nie mam ; )

to ja jutro postaram się coś sklecić :)
Diablo już miał chyba jakieś ogłoszonka, ale wiadomo, że ogłoszenia wygasają i nigdy ich za wiele, bo niestety odzew był prawie ze zerowy do tej pory :(

Posted

Amarylis, wcześniejsze ogłoszenia Diablo miały taką treść:
Diablo jest najprawdopodobniej ofiarą wakacji. Błąkał się po ulicach jednego z miast w Wielkopolsce. To piękny, wesoły i silny pies. Stosunek do innych psów raczej obojętny, do kotów nieznany. Diablo to pies o niespożytej energii, uwielbia zabawy i długie spacery. Ładnie chodzi na smyczy. Jest odrobaczony, zaszczepiony i wykastrowany.
Kontakt:
725508483
st.na@neostrada.pl
Foty: https://picasaweb.google.com/stonka1125/Diablo#

Może Agnieszka coś dopisze, przerobi, upiększy :)
Były z tamtych ogłoszeń dwa telefony, jeden tylko w miarę ok, ale pan z Chorzowa, bez transportu, adopcja upadła...

Posted

[quote name='Magda779']Amarylis, wcześniejsze ogłoszenia Diablo miały taką treść:
Diablo jest najprawdopodobniej ofiarą wakacji. Błąkał się po ulicach jednego z miast w Wielkopolsce. To piękny, wesoły i silny pies. Stosunek do innych psów raczej obojętny, do kotów nieznany. Diablo to pies o niespożytej energii, uwielbia zabawy i długie spacery. Ładnie chodzi na smyczy. Jest odrobaczony, zaszczepiony i wykastrowany.
Kontakt:
725508483
st.na@neostrada.pl

Może Agnieszka coś dopisze, przerobi, upiększy :)
Były z tamtych ogłoszeń dwa telefony, jeden tylko w miarę ok, ale pan z Chorzowa, bez transportu, adopcja upadła...

dzięki Madziu :)
to ja bym może dopisała tak:
Diablo - kolejna ofiara wakacji. Piękny pitbull błąkał się po ulicach jednego z miast w wielkopolsce. Diablo jest młodym, łagodnym i kochającym ludzi psem, wulkanem niespożytej energii. Uwielbia spacery, zabawy i towarzystwo człowieka. Stosunek do psów raczej obojętny, do kotów nie sprawdzony.
Diablo jest odrobaczony, zaszczepiony i wykastrowany. Szuka kochających i odpowiedzialnych właścicieli dla których stanie się wiernym towarzyszem na resztę swego psiego życia :)
Kontakt:
725508483
st.na@neostrada.pl

No to można powklejać jeden albo drugi tekst.

Posted

dziś za TN odszedł feliks chłopczyk miał bardzo chore serduszko Ostatnie miesiące jego życia mimo że w schronisku były szczęśliwe tak szkoda że tak szybko nasz opuścił biegaj feliks po łące z naszymi psiakami

Posted

dzisiaj cały dzień w schronie, bo była śliczna pogoda :) pieski wybiegane :) mamy nową śliczną amstafkę, mamy ślicznego spanielka, którego dziś obieraliśmy z rzepów, bo cały był nimi biedak obklejony :( stał grzecznie i dzielnie znosił wszystkie zabiegi pielęgnacyjne :)
no i ta smutna wiadomość, że nasza Stasieńka odeszła.... :(

Posted

przykra wiadomość z Stasieńką, bo jednak myślałam, że wyjdzie z tego :(
ja ostatnio w schronie nie bywam, ale muszę w jakąś niedzielę się wybrać, bo brakuje trochę tych smutnych mordek, które tak się zmieniają na spacerze :)

Posted

kalyna napisał(a):
przykra wiadomość z Stasieńką, bo jednak myślałam, że wyjdzie z tego :(
ja ostatnio w schronie nie bywam, ale muszę w jakąś niedzielę się wybrać, bo brakuje trochę tych smutnych mordek, które tak się zmieniają na spacerze :)

oj oj to zapraszamy serdecznie, dużo psich mordeczek na pewno chętnie się pouśmiecha na spacerku :cool3:

Posted

agniecha82x napisał(a):
oj oj to zapraszamy serdecznie, dużo psich mordeczek na pewno chętnie się pouśmiecha na spacerku :cool3:

musiałam swoją suczką się opiekować, bo po sterylizacji była, ale doszła do siebie, więc czas odwiedzić schronisko dopóki szkoła się nie zaczęła...

Posted

[quote name='kalyna']musiałam swoją suczką się opiekować, bo po sterylizacji była, ale doszła do siebie, więc czas odwiedzić schronisko dopóki szkoła się nie zaczęła...

no to tak na zachętę - Diablo z koleżanką Helusią :cool3:

pięknisia :razz: