adamo1974 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 tak diablo jest super psiakiem bardzo łagodny toleruje inne psy na smyczy chodzi ale ciąga myśle że to z powodu braku ruchu chiko grzeje dupke od miesiaca w domku podobnie jest z pinkiem zaś raika to wspaniała mała suczka lgnie do ludzi jest usłuchana bardzo ładnie chodzi na smyczy i jest jeszcze w schronisku Quote
adamo1974 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 maniek obecnie jest na dt we wrocławiu tu link do jego wątku http://www.dogomania.pl/threads/210493-Niewidzialny-Maniek-kolejna-kaleka-u-Ulvhedinn!!!-Wsparcie-potrzebne!!!?p=17178638#post17178638 Quote
Amarylis Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 a napisze ktoś jakiś fajny tekst do Diablo ? Bo ja takiego daru humanistycznego nie mam ; ) Quote
agniecha82x Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Amarylis napisał(a):a napisze ktoś jakiś fajny tekst do Diablo ? Bo ja takiego daru humanistycznego nie mam ; ) to ja jutro postaram się coś sklecić :) Diablo już miał chyba jakieś ogłoszonka, ale wiadomo, że ogłoszenia wygasają i nigdy ich za wiele, bo niestety odzew był prawie ze zerowy do tej pory :( Quote
Magda779 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Amarylis, wcześniejsze ogłoszenia Diablo miały taką treść: Diablo jest najprawdopodobniej ofiarą wakacji. Błąkał się po ulicach jednego z miast w Wielkopolsce. To piękny, wesoły i silny pies. Stosunek do innych psów raczej obojętny, do kotów nieznany. Diablo to pies o niespożytej energii, uwielbia zabawy i długie spacery. Ładnie chodzi na smyczy. Jest odrobaczony, zaszczepiony i wykastrowany. Kontakt: 725508483 st.na@neostrada.pl Foty: https://picasaweb.google.com/stonka1125/Diablo# Może Agnieszka coś dopisze, przerobi, upiększy :) Były z tamtych ogłoszeń dwa telefony, jeden tylko w miarę ok, ale pan z Chorzowa, bez transportu, adopcja upadła... Quote
agniecha82x Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 [quote name='Magda779']Amarylis, wcześniejsze ogłoszenia Diablo miały taką treść: Diablo jest najprawdopodobniej ofiarą wakacji. Błąkał się po ulicach jednego z miast w Wielkopolsce. To piękny, wesoły i silny pies. Stosunek do innych psów raczej obojętny, do kotów nieznany. Diablo to pies o niespożytej energii, uwielbia zabawy i długie spacery. Ładnie chodzi na smyczy. Jest odrobaczony, zaszczepiony i wykastrowany. Kontakt: 725508483 st.na@neostrada.pl Foty: https://picasaweb.google.com/stonka1125/Diablo# Może Agnieszka coś dopisze, przerobi, upiększy :) Były z tamtych ogłoszeń dwa telefony, jeden tylko w miarę ok, ale pan z Chorzowa, bez transportu, adopcja upadła... dzięki Madziu :) to ja bym może dopisała tak: Diablo - kolejna ofiara wakacji. Piękny pitbull błąkał się po ulicach jednego z miast w wielkopolsce. Diablo jest młodym, łagodnym i kochającym ludzi psem, wulkanem niespożytej energii. Uwielbia spacery, zabawy i towarzystwo człowieka. Stosunek do psów raczej obojętny, do kotów nie sprawdzony. Diablo jest odrobaczony, zaszczepiony i wykastrowany. Szuka kochających i odpowiedzialnych właścicieli dla których stanie się wiernym towarzyszem na resztę swego psiego życia :) Kontakt: 725508483 st.na@neostrada.pl Foty: https://picasaweb.google.com/stonka1125/Diablo# No to można powklejać jeden albo drugi tekst. Quote
agniecha82x Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 wczoraj do nowego domku pojechała Aura - przepiękna suczka owczarka niemieckiego oraz nasz białasek Lotos :) Quote
Wadercia Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 czyli macie cos przeciwko by wizerunek Tigiego zostal wykorzystany do szablonu na aukcje adopcyjne allegro? :) Quote
agniecha82x Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 wadercia napisał(a):czyli macie cos przeciwko by wizerunek Tigiego zostal wykorzystany do szablonu na aukcje adopcyjne allegro? :) Tigi nie ma nic przeciwko :D Quote
agniecha82x Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Mała sunia Stasia została bardzo dotkliwie pogryziona w boksie :( nie ma jej gdzie umieścić, wszędzie gryzą ją psy, a boksy przepełnione :( Quote
agniecha82x Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 nasza Stasieńka kochana nadal walczy o życie :( na szczęście już w DT ! Quote
gojda1971 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 dziś za TN odszedł feliks chłopczyk miał bardzo chore serduszko Ostatnie miesiące jego życia mimo że w schronisku były szczęśliwe tak szkoda że tak szybko nasz opuścił biegaj feliks po łące z naszymi psiakami Quote
agniecha82x Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Krotoszyniaki zapraszają na bazarek! :) http://www.dogomania.pl/threads/214052-Psie-akcesoria-zabawki-szampony...-do-18-wrze%C5%9Bnia!?p=17571642#post17571642 Quote
Aimez_moi Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 agniecha82x napisał(a):Drops ma dom!!! :loveu: Zagladam do piesiow i ciesze sie bardzo z domku dla Dropsika.....:) Quote
agniecha82x Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 dzisiaj cały dzień w schronie, bo była śliczna pogoda :) pieski wybiegane :) mamy nową śliczną amstafkę, mamy ślicznego spanielka, którego dziś obieraliśmy z rzepów, bo cały był nimi biedak obklejony :( stał grzecznie i dzielnie znosił wszystkie zabiegi pielęgnacyjne :) no i ta smutna wiadomość, że nasza Stasieńka odeszła.... :( Quote
kalyna Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 przykra wiadomość z Stasieńką, bo jednak myślałam, że wyjdzie z tego :( ja ostatnio w schronie nie bywam, ale muszę w jakąś niedzielę się wybrać, bo brakuje trochę tych smutnych mordek, które tak się zmieniają na spacerze :) Quote
agniecha82x Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 kalyna napisał(a):przykra wiadomość z Stasieńką, bo jednak myślałam, że wyjdzie z tego :( ja ostatnio w schronie nie bywam, ale muszę w jakąś niedzielę się wybrać, bo brakuje trochę tych smutnych mordek, które tak się zmieniają na spacerze :) oj oj to zapraszamy serdecznie, dużo psich mordeczek na pewno chętnie się pouśmiecha na spacerku :cool3: Quote
kalyna Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 agniecha82x napisał(a):oj oj to zapraszamy serdecznie, dużo psich mordeczek na pewno chętnie się pouśmiecha na spacerku :cool3: musiałam swoją suczką się opiekować, bo po sterylizacji była, ale doszła do siebie, więc czas odwiedzić schronisko dopóki szkoła się nie zaczęła... Quote
agniecha82x Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 [quote name='kalyna']musiałam swoją suczką się opiekować, bo po sterylizacji była, ale doszła do siebie, więc czas odwiedzić schronisko dopóki szkoła się nie zaczęła... no to tak na zachętę - Diablo z koleżanką Helusią :cool3: pięknisia :razz: Quote
agniecha82x Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 a to pokażę jeszcze kilka nowych psiaków Spajki Czesio Bemol Tofik ech... tyle nowych pięknych psiaków w schronie.... :-( Quote
Aimez_moi Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Kurde.....wszystkie super.....a Czesio!!!! Quote
agniecha82x Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Czechu przystojniak co nie? :cool3: Quote
Recommended Posts