Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczki czy mogę Was prosić o pomoc? :-( Pomoc dla Milusia - psiaka znalezionego w strasznym stanie...

"Wstępna diagnoza:
starszy pies o wadze niespełna 10kg... sierść w strasznym stanie- zakołtuniony, sfilcowany, niezliczona ilość rzepów wplątana w długie futro, na jedno oko nie widzi, na drugim jest zaćma, tylna łapa wybita w biodrze, wisi bezwładnie(RTG), osłabienie, kupa z żółcią...podejrzenie, że bardzo długo już nie jadł...
Z opinii lekarzy wynika, że Mikuś mógł być ofiarą wypadku... "

Do jednego oczka było coś wbite.

Miluś pilnie potrzebuje dt, w którym dojdzie do siebie po operacji... Nie mamy co z nim zrobić. Proszę pomóżcie cioteczki... :-(
Wątek Milusia: http://www.dogomania.pl/threads/2164...C4%99!URATUJMY!

Popatrzcie jaki biduś :-(

• Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no stronka jest, cały czas się buduje jeszcze i zmienia, ale działa :)
nowe psiaki w schronie oczywiście też są bo jakże by inaczej :( kilka małych mikrusków i przecudowny szczeniak w typie amstafa, no cudeńko kochane i strasznie garnie się do człowieka i płacze za nim :(
mam nadzieje że Ania wrzuci tu foty słodziaków, bo dziś troszkę Madzia fot narobiła :)

Posted

leni356 napisał(a):
Trzy szczeniaczki i mamusia mają już zaklepane i sprawdzone domki

super! :) szczeniaki są przesłodkie dadzą ludziom wiele radości :) mamusia też jest śliczna i bardzo kochana :)

Posted

agniecha82x napisał(a):
zapraszamy, psiaki się bardzo ucieszą :)

Dziękuję.
Niestety, w Krotoszynie będę ok 2 - 3 tyg, potem inne miasto - taka praca.
Ale może w czymś będę mogła pomóc przez ten czas.
Do zobaczenia:lol:

Posted

agniecha82x napisał(a):
a jak Ci się Ania Szark podoba? :) jest przesłodki i strasznie płacze za człowiekiem :(
ja jestem zauroczona nim!!!

No piękny jest, moze wrzuć go na te ogłoszenia do Hitoshi, ma szanse szybko na dom, szkoda żeby dorastał w schronie bidoczek, ale mój typ to Kewinek zdecydowanie, bidny ryjek...

Posted

stonka1125 napisał(a):
No piękny jest, moze wrzuć go na te ogłoszenia do Hitoshi, ma szanse szybko na dom, szkoda żeby dorastał w schronie bidoczek, ale mój typ to Kewinek zdecydowanie, bidny ryjek...

wrzucę, ale jutro, bo muszę mu tekst sklecić, a dziś już nie myślę i idę zaraz spać :oops:
czekałam ze spaniem tylko do końca bazaru

Posted

a dzisiaj pojechał Nemo i Kaprys :)

ale żeby nie było zbyt miło to dziś przybyła suczka znaleziona w lesie, przywiązana drutem i wielkim krowim łańcuchem do drzewa!!!!!!!! :angryy: :angryy: :angryy: