Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mufka została dziś wzięta na krótki spacer. Z biura została wyniesiona na rękach,ale za bramą schroniska po chwili wahania ruszyła nieśmiało zwiedzać świat;). Uważnie rozglądała się dookoła, wąchała trawkę i zrobiła co trzeba:cool3: Widać, że z dnia na dzień nabiera więcej śmiałości. Gdyby trafiła do domku na pewno by się zaaklimatyzowała bardzo szybko

Posted

Na pewno ma dobrą opiekę ale pewnie i tak by się jej przydał domowy tymczas.
A na kogo kontakt podać ?
Aha, ile ona może ważyć, mniej niż 10kg ?

Posted

Chyba wszyscy wiemy ,że każdy domek nawet tymczasowy jest lepszy od schroniska. Szczególnie dla takich psów jak Mufka, które na nowo muszą nauczyć się ufać ludziom. W schronisku ten proces pewnie potrwa o wiele dłużej. Malutka pewnie nie waży 10 kg.

Posted

Wiem, że Mufka powoli przyzwyczaja się do ludzi. Podobno problemem dla niej jest podłoga:razz: Jak przebywa na legowisku lub kocu jest zrelaksowana ,ale gdy tylko jej
nóżki dotykają paneli lub płytek zaczyna się lekka panika. Lecz i to się szybko zmienia i mała robi postępy.

Posted

[quote name='Dogo07']Może się ślizga albo jej się źlę kojarzy.[/QUOTE]

Ja bym sie tym nie przejmowała, u mnie wszystkie na poczatku sie lekko rozjeżdżają, Adela na poczatku nie chciała schodzic z posłanka.

Posted

Kolejna porcja wiadomości o Mufce :) malutka radzi sobie coraz lepiej. Przez pierwsze dni siedziała cichutko a teraz pokazała, że jest czujna i szczeka gdy ktoś dzwoni do drzwi. W domu zachowuje czystość. Wypuszczana na ogród wraca od razu na zawołanie. Widać, że będzie z niej domowy piesek.

Posted

Mam pytanie do Magdy lub Stonki. Kto nadzoruje ten wątek? Przydało by się kilka zmian na pierwszej stronie, bo niektóre z tych piesków już dawno w domkach siedzą :)