agniecha82x Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 zapraszam na bazarek dla Julka - niegdyś krotoszyniaka teraz poznaniaka :) http://www.dogomania.pl/threads/217272-Ciuszki-Abercrombie-Jackpot-Mexx-Esprit-ksi%C4%85%C5%BCki-o-psach-na-Julka-do-14.11-21-00?p=17944003#post17944003 Quote
agniecha82x Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Helunia nie żyje :( została uśpiona przez osobę u której Hela od miesiąca była na płatnym DT. Osoba ta sama bezprawnie zadecydowała o odebraniu suni życia, nie mam już siły komentować tej sytuacji, sytuacji która nigdy nie powinna mieć miejsca! Wątek Helci http://www.dogomania.pl/threads/214622-HELA-nie-prosi-ju%C5%BC-o-DT-bo-w%C5%82a%C5%9Bnie-zosta%C5%82a-u%C5%9Bpiona-! Quote
Aimez_moi Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Wlasnie przeczytalam......:( brak slow. Quote
Magda779 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 A na wątku krotoszyniaków nic się nie dzieje, więc napiszę kilka dobrych wieści. Biała, Alfred, Szyszka i Misiek jadą do nowych domów :) :) :) To właściwie same staruszki, oprócz Białej-panienki w średnim wieku. Tym bardziej te adopcje cieszą !!!!! Quote
Aimez_moi Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Maszka jest rewelacyjna.....:) Szyszka ta Kochana Staruszka?...jedzie do domu? Quote
agniecha82x Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Snuki jaka piękna na tym zdjęciu :) i Snopeczek mój ulubieniec maleńki :) wszyscy już wiedzą że wreszcie i Szyszka się domku swojego doczekała :) Quote
tymuś Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 pozwolę sobie zapisać:lol: oglądałem zdjęcia waszych psiaków do adopcji z pierwszej strony i była tam Adela; taka fajna grubiutka:loveu::loveu: Quote
stonka1125 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='tymuś']pozwolę sobie zapisać:lol: oglądałem zdjęcia waszych psiaków do adopcji z pierwszej strony i była tam Adela; taka fajna grubiutka:loveu::loveu: Zapraszam na watek Adeli, juz nie jest taka grubiutka bo musiała mieć dietę przed operacją, jest juz po usunieciu guzów i czeka na dom :) http://www.dogomania.pl/threads/212392-ADELA-najgrubsza-i-najbrzydsza-!-czy-ma-jeszcze-szanse-na-dom/page7 Quote
stonka1125 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 przeklejam ze strony schroniska:(:(:( Dzisiaj została przeprowadzona interwencja na działkach w Krotoszynie. Dostaliśmy zgłoszenie, że w jednej z altanek działkowych jest przetrzymywany pies. Na miejsce została wezwana też Straż Miejska. Widok przerósł nasze najgorsze oczekiwania. Za szczelnie zamkniętymi drzwiami do wnętrza altanki znajdowała się maleńka suczka na niespełna metrowym łańcuchu! Suczka spała na ziemi we własnych odchodach, nie miała nawet miski z wodą. Właściciel tłumaczył się, że znalazł psa na działkach więc „zlitował się” i go przygarnął. Sunia spędziła na tym łańcuchu 2 lata !!!!!!!!!!!!!!!!! Właściciel został ukarany mandatem. Psiak jest bardzo przestraszony, nie miał kontaktu z ludźmi, jest też skrajnie wychudzony. Sunia dostała imię Mufka. Więcej informacji wkrótce. Quote
Aimez_moi Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 O Boziu.......:( jakie biedne cudenko..... Ukaranz mandatem...... brak slow. Quote
monia8213 Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 Witam. Melduje się w końcu na Dogo ,choć jeszcze tego nie ogarniam :( Quote
stonka1125 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 monia8213 napisał(a):Witam. Melduje się w końcu na Dogo ,choć jeszcze tego nie ogarniam :( No bardzo się cieszę, nareszcie coś zacznie się dziać bo będą wiadomości z pierwszej reki :) Quote
Aimez_moi Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 monia8213 napisał(a):Witam. Melduje się w końcu na Dogo ,choć jeszcze tego nie ogarniam :( Witamy.....:) witamy....:) Ogarniesz!.......;) Quote
Onaa Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 I co z Mufką ? Bo to już jakiś czas temu było ? Jak sunia bidula ? Quote
monia8213 Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Mufka grzeje tyłeczek w biurze w schronisku. Nadal się boi, ale do osób, które zna podchodzi nieśmiało prosząc o mizianki. Dziś będę w schronisku, to zrobię kilka zdjęć i wrzucę. Jak mi się uda :) Quote
Onaa Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Ona taka malutka czy troszkę większa ? Nadaje się już do adopcji ? Quote
agniecha82x Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 monia8213 napisał(a):Witam. Melduje się w końcu na Dogo ,choć jeszcze tego nie ogarniam :( cześć Monika :) eee tam ja tu już od paru lat i nadal nie ogarniam :D Quote
monia8213 Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Byłam w schronisku i wymiziałam Mufkę :)niestety zapomniałam aparatu ale jutro to nadrobię. Mufka nadaje się już do adopcji. Wydaje mi się ,że w nowym domku szybko się zaaklimatyzuje. Taki domek właśnie teraz był by najlepszy. Psinka jeszcze trochę nieufna, ale dziś gdy bawiłam się w biurze z innym psem nieśmiało podeszła i nadstawiła łepek do głaskania. A Mufka to mała psinka, nie taka z mikro ale jest niziutka. Jutro postaram się wkleić trochę zdjęć. Quote
Aimez_moi Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Siper....:) jestem ciekawa jak sloneczko wyglada....:) Quote
Recommended Posts