Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Krotoszyniaki również witają !

Krotoszyniaki również witają !
Szczekaja już po holendersku :)
Gumiś, Frania, Sabcia, Kiara, Bono, Tobi, Pestka, Misia
Powitanie z nowymi właścicielami mozna zobaczyć Klikając w link: Reis van 08 juli - 10 jul
W kolejce do zmiany narodowości :)
Morusek

Poker

Oraz dwa tofikowe szczeniaki (obecnie w hotelu dla zwierząt w Krotoszynie)

Posted

Neron jest już szczęśliwie po amputacji łapy i czuje się z tym świetnie. Zdjęcia wkrótce.
Odeszły od nas na druga stronę tęczy:

Cały czas radość przeplata się ze smutkiem, na miejsce jednego wyadoptowanego trafiają kolejne trzy...:(:(:(
Lotos

Maluchy

• 2 weeks later...
Posted

dzięki za zaproszenie. Jeśli chcecie moge zrobić jakiemś psom wątek na dogo, tylko potrzebowałabym jakieś informacje, zdjęcia : )
Najchętniej to bym zrobiła Adeli :D!

Posted

[quote name='Amarylis']dzięki za zaproszenie. Jeśli chcecie moge zrobić jakiemś psom wątek na dogo, tylko potrzebowałabym jakieś informacje, zdjęcia : )
Najchętniej to bym zrobiła Adeli :D!
Świetny pomysł!
Ja mam niewiele zdjęć Adeli ale Magda ma na pewno, wszystkie foty innych krotoszyniaków w moich albumach: https://picasaweb.google.com/lh/myphotos , są tam prawie same krotoszyńskie psy jakby co to pytaj magde, zuzolinę albo adamo.
Proszę o obecność na wątku bo ja niestety dostęp do netu mam sporadyczny, gdzie się podziali wszyscy krotoszyńscy wolontariusze, halo halo mam tyłki skopać??????????

Posted

zmieńcie na pierwszej stronie informacje o psach, nie wiem czy lata są aktualne i tak jak mnie poinformował Adam, to Kama ma już amputowaną łape. Jak chcecie, żeby coś się działo, to róbcie coś! : )