zuzolina Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Daisy już na stronie www.sosbokserom.com.pl A do mnie dotarła mała biszkoptowa księżniczka Fasolka:) (córka Bezy) Po przyjeździe od razu wylądowałyśmy w łazience, gdyż pannica zapaskudziła wszystko dookoła ze sobą włącznie:mad: Na początku bardzo niesmiało, że niby mnie nie widzi, łapka na łapke... potem królewna się rozglądać zaczęła, może zaczepimy dyndadełko od transportera...:evil_lol: Potem była masakra wodnym natryskiem:evil_lol::eviltong: a że nie miałam nikogo do pstrykania zdjęć więc z tego momentu zycia Fasolki fot nie będzie:roll: No i wylądowałyśmy w końcu na łóżku:p Przerażenie w oczach totalne, aż mi się dziewczyny żal zrobiło, tyle w dzisiejszym dniu wrażeń miała(rozłąka z mamą i siostrą, jazda samochodem, przesiadka na parkingu, kąpiel) a to jeszcze nie koniec atrakcji:evil_lol: nie, nie.....:p:cool3: Quote
zuzolina Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 potem musiało nastąpić najgorsze.....:nerwy: Nadszedł URLICH!!!!:diabloti: a potem Uta.... Ale nie było tak źle jak wygląda to na zdjęciach(są tendencyjne by zbudować nastrój grozy:eviltong:) Były wspólne zabawy Całuski:loveu: Quote
zuzolina Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Obgryzanie mebli...:mad: obgryzanie moich palców:lol: A teraz wszystkie trzy potfffory śpią na swoich miejscach i jest święty spokój;) Quote
stonka1125 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 ło jezusie jakie ona ma uszyska:):):) Fasolka jutro rusza w drogę do nowego domku, daleko pojedzie bo aż za Szczecin:) Quote
agniecha82x Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 uszyska ma niesamowite :) no to powodzenia Fasolko w nowy domku :) Quote
Andzike Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Cudne te Wasze psiaki :) Widzialam kilka mikropsiaków... Jeśli jeszcze ich tam nie ma, to wrzućcie je wg szablonu na http://www.dogomania.pl/threads/176778-MIKROPSY-w-potrzebie-og%C5%82aszaj%C4%85c-swoje-MIKRUSY-pami%C4%99tajcie-o-innych-kt%C3%B3re-cierpi%C4%85! - stamtąd psiaki lądują na stronie Mikropsiaków na FB, skąd jest spory odzew :) Quote
agniecha82x Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 zajrzalam tam i jest info, zeby podawac psiaki tylko z watkami indywidualnymi, a mikruski krotoszynskie indywidualnych watkow chyba nie maja. Quote
Andzike Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='agniecha82x']oj jest kilka mikro w krotoszynie :)[/QUOTE] czekamy na nie na stronie mikropsiaków ;) Quote
Magda779 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Rzepka (siostra Fasolki) jest już w drodze do nowego domu, tylko w zupełnie innym kierunku. Pojechała do Rajska, koło Oświęcimia i będzie miała oczywiście jak w raju :) Dzisiaj zabawiła kilka godzin u mnie i szykowałyśmy się na przyjazd nowej rodzinki. Rzepka bada nowy teren i zapoznaje się z domownikami Potem jest strasznie.... Rzepka wcale nie stała tak spokojnie :) a po kąpieli nawet obraziła się... Quote
Magda779 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Jeszcze trochę niepewności .... ale już wkrótce istne szaleństwo :) :) Quote
stonka1125 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Piękna Rzepka:) Magdaleno, powiedz swojemu jamniorowi że jestem z niego dumna:) Nie zesztywniał ze strachu:):):) Quote
agniecha82x Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 śliczności :) super że szkraby mają domki :) Quote
Basia1244 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Jeśli potrzeba ogłoszeń -zapraszam na bazarek - dochód przeznaczony na utrzymanie i leczenie oneczki Emki http://www.dogomania.pl/threads/209418-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-na-hoteik-dla-Emki-i-leczenie-Livii Quote
stonka1125 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Jak miło kiedy docierają dobre wieści:) Buruś, teraz Buddy w swoim "domu", odebrany interwencyjnie razem z bokserkowatym Toffim W boksie smutny i cały czas wyczekujący ...i w nowym domku w Holandii :):):) Quote
stonka1125 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='agniecha82x']Buddy bursztynowy pies fotelowy :)[/QUOTE] A ty Aga jeszcze tutaj ? Zaraz ruszamy jednak, deszcz nam nie straszny co nie? Quote
agniecha82x Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='stonka1125']A ty Aga jeszcze tutaj ? Zaraz ruszamy jednak, deszcz nam nie straszny co nie?[/QUOTE] no baa :lol: jak sama dziś widziałaś mi tam żadna pogoda nie straszna :evil_lol: Quote
Recommended Posts