Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Daisy już na stronie www.sosbokserom.com.pl

A do mnie dotarła mała biszkoptowa księżniczka Fasolka:) (córka Bezy)

Po przyjeździe od razu wylądowałyśmy w łazience, gdyż pannica zapaskudziła wszystko dookoła ze sobą włącznie:mad:
Na początku bardzo niesmiało, że niby mnie nie widzi, łapka na łapke...

potem królewna się rozglądać zaczęła, może zaczepimy dyndadełko od transportera...:evil_lol:

Potem była masakra wodnym natryskiem:evil_lol::eviltong:
a że nie miałam nikogo do pstrykania zdjęć więc z tego momentu zycia Fasolki fot nie będzie:roll:
No i wylądowałyśmy w końcu na łóżku:p

Przerażenie w oczach totalne, aż mi się dziewczyny żal zrobiło, tyle w dzisiejszym dniu wrażeń miała(rozłąka z mamą i siostrą, jazda samochodem, przesiadka na parkingu, kąpiel) a to jeszcze nie koniec atrakcji:evil_lol: nie, nie.....:p:cool3:

Posted

potem musiało nastąpić najgorsze.....:nerwy:

Nadszedł URLICH!!!!:diabloti:

a potem Uta....

Ale nie było tak źle jak wygląda to na zdjęciach(są tendencyjne by zbudować nastrój grozy:eviltong:)

Były wspólne zabawy

Całuski:loveu:

Posted

Rzepka (siostra Fasolki) jest już w drodze do nowego domu, tylko w zupełnie innym kierunku. Pojechała do Rajska, koło Oświęcimia i będzie miała oczywiście jak w raju :)
Dzisiaj zabawiła kilka godzin u mnie i szykowałyśmy się na przyjazd nowej rodzinki.

Rzepka bada nowy teren i zapoznaje się z domownikami

Potem jest strasznie.... Rzepka wcale nie stała tak spokojnie :) a po kąpieli nawet obraziła się...

Posted

Jak miło kiedy docierają dobre wieści:)
Buruś, teraz Buddy w swoim "domu", odebrany interwencyjnie razem z bokserkowatym Toffim

W boksie smutny i cały czas wyczekujący

...i w nowym domku w Holandii :):):)

Posted

[quote name='stonka1125']A ty Aga jeszcze tutaj ? Zaraz ruszamy jednak, deszcz nam nie straszny co nie?[/QUOTE]

no baa :lol: jak sama dziś widziałaś mi tam żadna pogoda nie straszna :evil_lol: