Vectra Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 piłki są w różnych rozmiarach , dla staffika polecam 8" - jest mniejsza , lepiej ucieka ;) klatki materiałowe , no dla psa który nie ma tendencji , do wychodzenia , rewelacja ... niestety u mnie już 3 takie klatki materiałowe , poległy :diabloti: dlatego na wystawy tacham metalowe :evilbat: Quote
Vesper Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 Z tego co pamiętam, to chyba są po bokach "okienka"- takie jak w namiocie- więc może nie będzie się denerwował. Najlepiej jeszcze w domu mu ją rozłożyć- jest na tyle sztywna, że trzyma się bez śledzi. Ja swojej nie mogę znależć- musi być u rodziców, dlatego póki co nie napiszę jaka to firma... Quote
Vesper Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Nic się nie dzieje, nikt nie dzwoni- chociaż jest umieszczony na razie na kilku portalach... Ludzie którzy oglądali Adiego w piątek też się już nie odezwali (on jest duży jak na staffika, podobno nie "pet", ale duży...). Powoli tracę nadzieję że go oddam- a takie życie jest nie do zniesienia- dla niego, moich psów, mnie... Nawet rodzice i Babcia się denerwują, a chcę im tego oszczędzić. Może i się żalę, ale już nie wytrzymuję tej sytuacji... Niech ten telefon zadzwoni w końcu... Quote
agaga21 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 kochana, ty myślałaś, że mu w kilka dni dom znajdziesz??? fakt, staffików do adopcji za często nie ma ale cierpliwości, pewnie w końcu ktoś poważny się zgłosi ale musi akurat szukać staffika i musi akurat trafić na twoje ogłoszenia ;) Quote
wejherstaff Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 arielka186 napisał(a):Nic się nie dzieje, nikt nie dzwoni- chociaż jest umieszczony na razie na kilku portalach... Wrzuć jeszcze info na staffikowe ;) Tam też sporo ludzi zagląda, może akurat :) Trzymam kciuki,na pewno ktoś odpowiedni się znajdzie, tylko to musi potrwać. Quote
Vesper Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Jest na SBTforum- wrzucę go jeszcze na drugie staffikowe forum... Pozdrawiam. Quote
Vesper Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Wiem już, że Adi lubi suczki ;)- wczoraj wieczorem ku mojemu przerażeniu Chicca wślizgnęła się do pokoju- podbiegła, naszcekała, a on nic- tylko chciał się bawić, ale mała była za bardzo przerażona. Pierwsze lody przełamane- tak więc spięcia tylko z samcami (być może po prowokacji- nie próbowałam, bo nie chcę nikogo narażać). No i zaczynają dzwonić ludzie- oby... Quote
wejherstaff Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 arielka186 napisał(a):Jest na SBTforum- wrzucę go jeszcze na drugie staffikowe forum... Pozdrawiam. a to nie wiedziałam, bo tam nie zaglądam ;) Ważne że już ludzie dzwonią, będzie dobrze :) Quote
Natalia1990 Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Witam;-) Jestem nowa na tym forum;-) Co prawda nie mam jeszcze Staffika, ale mam nadzieje, że niedługo będę szczęśliwą posiadaczką Adiego bardzo na to liczę! Quote
Alabamka Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 milo, ze jest chetna osoba :D trzymam kciuki :) Quote
Vesper Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Natalia1990 napisał(a):Witam;-) Jestem nowa na tym forum;-) Co prawda nie mam jeszcze Staffika, ale mam nadzieje, że niedługo będę szczęśliwą posiadaczką Adiego bardzo na to liczę! Również witam- czy Ty jesteś z Wrocławia? Bo miałam kilka telefonów, przepraszam- ale w tej chwili nie mogę skojarzyć... Quote
Natalia1990 Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 arielka186 napisał(a):Również witam- czy Ty jesteś z Wrocławia? Bo miałam kilka telefonów, przepraszam- ale w tej chwili nie mogę skojarzyć... Tak tak... dokładnie ja jestem z Wrocławia Quote
Natalia1990 Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 I ciągle czekam na wiadomość, bo nie ukrywam, że bardzo mi zależy;-) Quote
Vesper Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Jak napisałam na pw- w tej chwili nie mam możliwości zawiezienia Adiego do Wrocka samochdem :( . Może razem byśmy popytały znajomych, rodzinę? Mam jeszcze pytanie- jak "wpadłaś" na staffiki? Dużo wiesz o rasie? Quote
ruda76 Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 arielka186 napisał(a):Jak napisałam na pw- w tej chwili nie mam możliwości zawiezienia Adiego do Wrocka samochdem :( . Może razem byśmy popytały znajomych, rodzinę? Mam jeszcze pytanie- jak "wpadłaś" na staffiki? Dużo wiesz o rasie? arierlka nie chce się wcinać ale moze warto sprawdzić najpierw dom zainteresowany adopcją, z reguły tak postępujemy zanim wydamy psa do adopcji. We Wrocławiu mam osobę ktora sprawdza mi potencjalne domy , jest posiadaczem staffika i chętnie pomoże;) Quote
Vesper Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Właśnie rozmawialiśmy przez telefon i ustaliliśmy kilka rzeczy.:) Quote
ruda76 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 arielka186 napisał(a):Właśnie rozmawialiśmy przez telefon i ustaliliśmy kilka rzeczy.:) to cieszę się :)i trzymam kciuki Quote
Vesper Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Natalia- to są te dwie (niestety tylko) fotki o których pisałam :) Qrczę, nie umiem wrzucić obróconych...: Hmmmm: i chyba troszkę proporcje się zniekształciły- w stylu że ja taka chuda nie jestem niestety...:) Quote
Natalia1990 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Ale on jest cudny!! Już nie mogę doczekać się czwartku!! Czuje, że i my i Adi będzie bardzo zadowolony;-) Quote
Vesper Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Też mam takie przeczucie :) . I my czekamy na czwartek- Adiś będzie zadowolony, bo będzie znów miał taki model rodziny jaki miał- Pani, Pan, i dziecko- super! Teraz chłopak znów śpi na kanapie, coś tam pomrukuje przez sen- wniesie do Waszego życia mnóstwo zmian- to jasne, ale i mnóstwo radości... :) Bardzo się cieszę. Quote
pa-ttti Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 bardzo ładny psiak, jaka śliczna mordka, do Orki podobny z pyszczka:) Quote
wejherstaff Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Bardzo fajnie wygląda na tych zdjęciach :loveu: Quote
Alabamka Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Widzisz Arielka mowilam, ze sie ulozy :D pozytywne myslenie robi swoje! bardzo sie ciesze, mam nadzieje, ze Natalia bedzie nam sukcesywnie dorzucac nowe foty nowej rodzinki Adiego :) powodzenia i milej zabawy:) pamietaj, ze Twoje zycie juz nigdy nie bedzie takie samo :) w pozytywnym tego slowa znaczeniu:) Quote
Natalia1990 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Będę się starała dodawać fotki dość często;-) Razem z moim M. od 3 dni nie rozmawiamy o niczym innym jak o Adim :P Dlaczego do jutra jeszcze tak dużo czasu... ;-) Quote
Recommended Posts