Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

piłki są w różnych rozmiarach , dla staffika polecam 8" - jest mniejsza , lepiej ucieka ;)

klatki materiałowe , no dla psa który nie ma tendencji , do wychodzenia , rewelacja ... niestety u mnie już 3 takie klatki materiałowe , poległy :diabloti: dlatego na wystawy tacham metalowe :evilbat:

• Replies 410
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z tego co pamiętam, to chyba są po bokach "okienka"- takie jak w namiocie- więc może nie będzie się denerwował. Najlepiej jeszcze w domu mu ją rozłożyć- jest na tyle sztywna, że trzyma się bez śledzi. Ja swojej nie mogę znależć- musi być u rodziców, dlatego póki co nie napiszę jaka to firma...

Posted

Nic się nie dzieje, nikt nie dzwoni- chociaż jest umieszczony na razie na kilku portalach... Ludzie którzy oglądali Adiego w piątek też się już nie odezwali (on jest duży jak na staffika, podobno nie "pet", ale duży...). Powoli tracę nadzieję że go oddam- a takie życie jest nie do zniesienia- dla niego, moich psów, mnie... Nawet rodzice i Babcia się denerwują, a chcę im tego oszczędzić. Może i się żalę, ale już nie wytrzymuję tej sytuacji...
Niech ten telefon zadzwoni w końcu...

Posted

kochana, ty myślałaś, że mu w kilka dni dom znajdziesz???
fakt, staffików do adopcji za często nie ma ale cierpliwości, pewnie w końcu ktoś poważny się zgłosi ale musi akurat szukać staffika i musi akurat trafić na twoje ogłoszenia ;)

Posted

arielka186 napisał(a):
Nic się nie dzieje, nikt nie dzwoni- chociaż jest umieszczony na razie na kilku portalach...

Wrzuć jeszcze info na staffikowe ;) Tam też sporo ludzi zagląda, może akurat :)
Trzymam kciuki,na pewno ktoś odpowiedni się znajdzie, tylko to musi potrwać.

Posted

Wiem już, że Adi lubi suczki ;)- wczoraj wieczorem ku mojemu przerażeniu Chicca wślizgnęła się do pokoju- podbiegła, naszcekała, a on nic- tylko chciał się bawić, ale mała była za bardzo przerażona. Pierwsze lody przełamane- tak więc spięcia tylko z samcami (być może po prowokacji- nie próbowałam, bo nie chcę nikogo narażać). No i zaczynają dzwonić ludzie- oby...

Posted

arielka186 napisał(a):
Jest na SBTforum- wrzucę go jeszcze na drugie staffikowe forum... Pozdrawiam.

a to nie wiedziałam, bo tam nie zaglądam ;)
Ważne że już ludzie dzwonią,
będzie dobrze :)

Posted

Natalia1990 napisał(a):
Witam;-)
Jestem nowa na tym forum;-) Co prawda nie mam jeszcze Staffika, ale mam nadzieje, że niedługo będę szczęśliwą posiadaczką Adiego bardzo na to liczę!

Również witam- czy Ty jesteś z Wrocławia? Bo miałam kilka telefonów, przepraszam- ale w tej chwili nie mogę skojarzyć...

Posted

arielka186 napisał(a):
Również witam- czy Ty jesteś z Wrocławia? Bo miałam kilka telefonów, przepraszam- ale w tej chwili nie mogę skojarzyć...

Tak tak... dokładnie ja jestem z Wrocławia

Posted

Jak napisałam na pw- w tej chwili nie mam możliwości zawiezienia Adiego do Wrocka samochdem :( . Może razem byśmy popytały znajomych, rodzinę?
Mam jeszcze pytanie- jak "wpadłaś" na staffiki? Dużo wiesz o rasie?

Posted

arielka186 napisał(a):
Jak napisałam na pw- w tej chwili nie mam możliwości zawiezienia Adiego do Wrocka samochdem :( . Może razem byśmy popytały znajomych, rodzinę?
Mam jeszcze pytanie- jak "wpadłaś" na staffiki? Dużo wiesz o rasie?

arierlka nie chce się wcinać ale moze warto sprawdzić najpierw dom zainteresowany adopcją, z reguły tak postępujemy zanim wydamy psa do adopcji. We Wrocławiu mam osobę ktora sprawdza mi potencjalne domy , jest posiadaczem staffika i chętnie pomoże;)

Posted

Natalia- to są te dwie (niestety tylko) fotki o których pisałam :)

Qrczę, nie umiem wrzucić obróconych...: Hmmmm: i chyba troszkę proporcje się zniekształciły- w stylu że ja taka chuda nie jestem niestety...:)

Posted

Też mam takie przeczucie :) . I my czekamy na czwartek- Adiś będzie zadowolony, bo będzie znów miał taki model rodziny jaki miał- Pani, Pan, i dziecko- super! Teraz chłopak znów śpi na kanapie, coś tam pomrukuje przez sen- wniesie do Waszego życia mnóstwo zmian- to jasne, ale i mnóstwo radości... :)
Bardzo się cieszę.

Posted

Widzisz Arielka mowilam, ze sie ulozy :D pozytywne myslenie robi swoje! bardzo sie ciesze, mam nadzieje, ze Natalia bedzie nam sukcesywnie dorzucac nowe foty nowej rodzinki Adiego :) powodzenia i milej zabawy:) pamietaj, ze Twoje zycie juz nigdy nie bedzie takie samo :) w pozytywnym tego slowa znaczeniu:)