Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 410
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję, ostatnio troszkę przytył- teraz dieta... Jutro- a raczej dzisiaj po południu, wrzucę kilka nowych zdjęć- już prawie dorosłego kawalera. Pozdrawiamy!

Posted

Czy mogłabym poprosić Moderatora żeby połączono mi dwa moje wątki w Galerii (założyłam dwa, bo sytuacja Adiego jest taka, że część fotek ma właścicielka ta u której mieszka- ale jej na Dogo...nie ma, a Adi jest u niej na war. hod., w mojej hodowli). Gdyby była taka możliwość to prosiłabym tytuł "Ostentator- nasze staffiki" i dodanie postów z galerii Adiego do galerii Arielki. Pewnie zawracam głowę, ale chyba nie powinno się mieć dwóch wątków w tej samej rasie? Przepraszam za kłopot.

Posted

Witamy Was:multi:

Slicznosci, jest prze cudny cholopczyk.Czekam na nowe fotki zeby podziwiac tak cudnego pieska :)

Pozdrawiamy i calujemy tego malucha :)

Posted

KaśkaSz-Spróbuję, chociaż osobiście taki podział tak bardzo mi nie przeszkadza- Adi nie mieszka na co dzień ze mną- jest na warunkach, więc i fotek wspólnych byłoby mało... Zobaczymy ;)

Kiti7,dziękujemy i zapraszamy do częstych odwiedzin ;)

Posted

Ha Ha :D Oj Tiesto jeszcze do Adiego dużo brakuje...:shake: Wysłałam bym jedno takie zdjęcie, no normalnie muminek ...:crazyeye: Ale to ma być strona trochę promująca nasze psiaki ;) Ale co mi tam-taki gruby kariery nie zrobi, teraz jest na diecie- będzie można porównać. Zaraz wrzucę, tylko załaduję...

Posted

arielka186 napisał(a):
Na tym zdjęciu z babą w dresie (to ja) widać jaki jest...puszysty...

no niezle, calkiem podobny masa do Staffikow jakie czesto widze na ulicy w Grantham...wygladaja jak spasione swinie, sa jeszcze wiejsze niz Adi :( moj Tiesto nie chce jessc za bardzo, jak mu nie przypomne reka ze ma jedzenie w miske nasypane to nie zje caly dzien...martwi mnie to, ale przynajmniej mu nie grozi otylosc :P
A co do baby w dresie to po twoich slowach spodziewalabym sie predzej jakiegos babsztyla niz mlodej laski :P

Posted

Chodziło mi o to, że na co dzień staram się ubierać bardziej hmm...kobieco? Ale tutaj trenowaliśmy przed wystawą, którą i tak sp******ł bo brzydko poszedł.

Posted

Vectra napisał(a):
mogę tematy połączyć , tylko zrobi się kisz - masz , bo to połączy się datami ... jeśli życzysz , to nie ma problemu

Rozumiem, posty się przemieszają po prostu... W takim razie, jeżeli nie stanowi to problemu, niech zostanie tak jak jest... Dziękuję i przepraszam za robienie kłopotu. Pozdrawiam serdecznie :)

Posted

arielka186 napisał(a):
Chodziło mi o to, że na co dzień staram się ubierać bardziej hmm...kobieco? Ale tutaj trenowaliśmy przed wystawą, którą i tak sp******ł bo brzydko poszedł.

ale mu wybaczylas :P

a ja do dresow i sportowych butow nic nie mam :P

Posted

Dziękuję- te fotki robiła Gosia- dziewczyna, u której Adiś mieszka. Jak widać, z jej Córeczką Nikolą ma super kontakt :)- nawet śpi czasem w jej łóżeczku... A na co dzień to (może dziwnie zabrzmi) najlepsi kumple- dlatego zostawiłam Gosi Adiego, on ma tam dobrze, problemem jest rodzina ze strony męża Gośki- wierzy w jakieś zabobony itd- nie chcę nawet pisać. A że Maciek pracuje tak, że w domu w weekendy- można sobie wyobrazić...

Posted

Alabamka napisał(a):
ale mu wybaczylas :P

a ja do dresow i sportowych butow nic nie mam :P

Pewnie że wybaczyłam, :D wina była moja- za słabo go przygotowałam... No i przy takiej wadze (wtedy było 22kg) linka jaką jest ringówka jest trochę nieodpowiednia- teraz kupimy osprzęt prawdziwy staffikowy, pójdzie łatiej...
A do dresów nic nie mam... :P Pozory trzeba zachować ;)

Posted

Zaraz swoje zarzucam i na miasto :D Mam taki fajny komplecik z ubiegłorocznej kolekcji Nike- jakby nawiązanie do lat 80'tych... podoba mi się;). Ale o ciuszkach możemy pogadać na takiej stronce jaką znalazłam ostatnio (to jest forum): szafa.pl

A z Tiesta mądry chłopak!:happy1: Chwal go mocno jak coś ładnie zrobi- w wypadku staffików szkolenie pozytywne tylko! Muszę powoli spadać i odwiedzić swoje miejsce pracy, wziąć sobie pracę na weekend do domu...:watpliwy:

Posted

Lec na miasto i pracuj, mnie sie zwolnienie konczy 1 czerwca, takze poki co poswiecam czas tylko Tiesto :) o ciuszkach na priv albo na szafie.pl :) chwale lobuza non stop, jak ide na ogródek, to w kieszeni mam smakolyki, za kazde siku lub Qpke nagroda :) musialam wrzucic bluze do prania bo skapowal sie, ze w zielonej bluzie kieszen skrywa skarby i ja wytargal z szafy i obgryzl kieszen:evil_lol::evil_lol::evil_lol: