Oscar Patric Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Witam :) wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia,serdeczne gratulacje A Adi widzę że jest bardzo szczęsliwy,a to najważniejsze :) zapraszam do Nas Quote
Vesper Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Natalka- ja również składam Wam ogromne, serdeczne gratulacje na Nowej Drodze Życia!!! Buziaki!!! :D edit:niestety net u mnie się ciągle rozłącza- działa jak chce, i cały czas mnie zrzuca- dlatego teraz tak rzadko jestem. O, znów w trakcie pisania mnie zrzuciło... Quote
Alabamka Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Arielka my i tak wiemy, ze duchem jestes z nami :) Quote
Vesper Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 Jestem jestem :D i teraz będę już nie tylko duchem bo mam naprawione wszystko :) Quote
Stafficzka Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ,LEPSZEGO :loveu::bday::BIG::laola: Quote
Vesper Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Natalka, zrobię małego offa- we Wrocku zaginęła sunia szczenię, mix asta i labka...http://www.dzielnicewroclawia.pl/zaginela-mala-megi/ Quote
dima Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Witam ,Adi jest cudowny ,czy nadal poszukiwany jest dla niego nowy dom? Quote
Vesper Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 Nieee, Adi już dawno mieszka u Natalii :). Pozdrawiam. Quote
Natalia1990 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Przepraszam, że tutaj nie zaglądam, ale ostatnio sporo zamieszania w moim życiu osobistym i przez to mniej czasu na buszowanie po internecie;-) Z Adim wybraliśmy się na szkolenie, bo nie dawaliśmy rady na spacerach ciągle ciągną jak oszalały... na razie efekty szkolenia marna, ale dopiero dwa spotkania za nami;-) Mam nadzieje, że już niedługo będziemy mieli grzecznego posłusznego psa nie tylko w domu, ale i poza nim;-) Niedługo zrobię jakieś fotki to wrzucę ;-) Quote
Oscar Patric Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 powodzenia sz szkoleniu i czekam na nowe foteczki :) Quote
Natalia1990 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Jak dobrze razem oglądać świat;-) Niestety na razie tylko jedna fotka, bo baterie w aparacie padły gdy zdjęcia zgrywałam:D Quote
ania90 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 sliczna fotka:) jak reaguje psiak na male dziecko? Quote
Natalia1990 Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 ania90 napisał(a):sliczna fotka:) jak reaguje psiak na male dziecko? Super... Tosia czasami go "maltretuje" to patrzy na nią błagalnym wzrokiem i odchodzi;-) Generalnie to jak się Tosia obudzi to on ją zawsze wita lizaniem po czym tylko się da hehe;-) Quote
Vesper Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 Super zdjęcie :). Zrzeczenie się praw do Adiego już mam w takiej formie jak mówiłyśmy- w poniedziałek wyślę. I napisz jak postępy na szkoleniu, bo ciekawa jestem czy staffiki łatwo szkolić. Arielka też swojego czasu miała iść ale w dniu pierwszych zajęć poszłam do szpitala, później rehabilitacja, kilka zajęć przepadło i później już jakoś się nie wybrałyśmy... Tyle że mamusia jest dwa razy mniejsza ;). Quote
Natalia1990 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Wczoraj byliśmy na pierwszych zajęciach szkoleniowych z Adim... po 15 minutach w grupie 15 psów podeszła do Nas koordynatorka i stwierdziła, że musimy umówić się na szkolenie indywidualne:D Adi za bardzo się rozpraszał wszystkimi psiakami w około;-) Generalnie do psów tam podchodził bardzo przyjaźnie, chciał się z nimi bawić, ale większość przed nim uciekała nawet dużo większe psy go nie akceptowały i się go bały... Nie wiem zupełnie dlaczego tak się dzieje, Adi przyjmuje typową pozycję zachęcającą do zabawy... Quote
Vesper Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Szczerze mówiąc też nie potrafię powiedzieć :hmmmm: A te zajęcia indywidualne pewnie właśnie dlatego, że rozpraszał inne psy... Nie próbowałaś go skoncentrować na sobie? Quote
Oscar Patric Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 trudno powiedzieć dlaczego tak się dzieje,może powinnaś zapytać się experta od szkolenia bullowatych,a my także mieliśmy indywidualne szkolenie,i nie nażekamy było ok Quote
Natalia1990 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Adi kompletnie nie zwracał uwagi na moją osobę;-) Nawet smakołyki nie skutkowały;-) Dlatego też padła decyzja o indywidualnym szkoleniu;-) Ja się bardzo z tego powodu cieszę, bo będę miała specjalistę tylko do swojej dyspozycji;-) Quote
Vesper Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 To akurat jest dobre- ale czy rozmawiałaś nt kosztów? (Zajęcia indywidualne pewnie kosztują więcej...). Chodzi mi o to, żeby na początku ustalić warunki- żeby nie było sytuacji, że pan szkoleniowiec później powie, że np w jaiejś broszurce jest napisane że zajęcia indywidualne kosztują tyle i tyle i co- Ty o tym nie wiedziałaś? Jak to? Po prostu powiedz może, że rozumiesz że cena się nie zmienia... Quote
Natalia1990 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Arielko to szkolenie dorwałam na gruponie 100zł za 8 spotkanie po godzinie... i tam były dokładnie warunki opisane;-) Więc nawet jeżeli to zajęcia indywidualne cena się nie zmienia;-) Tyle, że pewnie Adiemu i tak nie wystarczy te 7 szkoleń które mu zostało, ale tym się będę martwiła później;-) Quote
Recommended Posts