Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 410
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Natalka- ja również składam Wam ogromne, serdeczne gratulacje na Nowej Drodze Życia!!! Buziaki!!! :D

edit:niestety net u mnie się ciągle rozłącza- działa jak chce, i cały czas mnie zrzuca- dlatego teraz tak rzadko jestem. O, znów w trakcie pisania mnie zrzuciło...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Przepraszam, że tutaj nie zaglądam, ale ostatnio sporo zamieszania w moim życiu osobistym i przez to mniej czasu na buszowanie po internecie;-) Z Adim wybraliśmy się na szkolenie, bo nie dawaliśmy rady na spacerach ciągle ciągną jak oszalały... na razie efekty szkolenia marna, ale dopiero dwa spotkania za nami;-) Mam nadzieje, że już niedługo będziemy mieli grzecznego posłusznego psa nie tylko w domu, ale i poza nim;-) Niedługo zrobię jakieś fotki to wrzucę ;-)

Posted

ania90 napisał(a):
sliczna fotka:)

jak reaguje psiak na male dziecko?

Super... Tosia czasami go "maltretuje" to patrzy na nią błagalnym wzrokiem i odchodzi;-) Generalnie to jak się Tosia obudzi to on ją zawsze wita lizaniem po czym tylko się da hehe;-)

Posted

Super zdjęcie :).
Zrzeczenie się praw do Adiego już mam w takiej formie jak mówiłyśmy- w poniedziałek wyślę.

I napisz jak postępy na szkoleniu, bo ciekawa jestem czy staffiki łatwo szkolić. Arielka też swojego czasu miała iść ale w dniu pierwszych zajęć poszłam do szpitala, później rehabilitacja, kilka zajęć przepadło i później już jakoś się nie wybrałyśmy... Tyle że mamusia jest dwa razy mniejsza ;).

• 2 weeks later...
Posted

Wczoraj byliśmy na pierwszych zajęciach szkoleniowych z Adim... po 15 minutach w grupie 15 psów podeszła do Nas koordynatorka i stwierdziła, że musimy umówić się na szkolenie indywidualne:D Adi za bardzo się rozpraszał wszystkimi psiakami w około;-) Generalnie do psów tam podchodził bardzo przyjaźnie, chciał się z nimi bawić, ale większość przed nim uciekała nawet dużo większe psy go nie akceptowały i się go bały... Nie wiem zupełnie dlaczego tak się dzieje, Adi przyjmuje typową pozycję zachęcającą do zabawy...

Posted

Szczerze mówiąc też nie potrafię powiedzieć :hmmmm:
A te zajęcia indywidualne pewnie właśnie dlatego, że rozpraszał inne psy... Nie próbowałaś go skoncentrować na sobie?

Posted

Adi kompletnie nie zwracał uwagi na moją osobę;-) Nawet smakołyki nie skutkowały;-) Dlatego też padła decyzja o indywidualnym szkoleniu;-) Ja się bardzo z tego powodu cieszę, bo będę miała specjalistę tylko do swojej dyspozycji;-)

Posted

To akurat jest dobre- ale czy rozmawiałaś nt kosztów? (Zajęcia indywidualne pewnie kosztują więcej...). Chodzi mi o to, żeby na początku ustalić warunki- żeby nie było sytuacji, że pan szkoleniowiec później powie, że np w jaiejś broszurce jest napisane że zajęcia indywidualne kosztują tyle i tyle i co- Ty o tym nie wiedziałaś? Jak to? Po prostu powiedz może, że rozumiesz że cena się nie zmienia...

Posted

Arielko to szkolenie dorwałam na gruponie 100zł za 8 spotkanie po godzinie... i tam były dokładnie warunki opisane;-) Więc nawet jeżeli to zajęcia indywidualne cena się nie zmienia;-) Tyle, że pewnie Adiemu i tak nie wystarczy te 7 szkoleń które mu zostało, ale tym się będę martwiła później;-)