Becia66 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Już w nowym domku !!! Czaruś to średniej wielkości piesek o pięknej, dłuższej i aksamitnej sierści. Jest bardzo przyjazny, serdeczny, uwielbia się tulić i być w pobliżu człowieka. Żyje w zgodzie z innymi psiakami w przytulisku i jest bardzo kontaktowy. Uwielbia spacery, pięknie chodzi na smyczy, będzie wspaniałym towarzyszem dla całej rodziny. Jest zaszczepiony i odrobaczony. Czaruś przebywa w przytulisku w Boguchwale Kontakt w sprawie adopcji becia66@ onet.eu tel.606262450 Quote
figa33 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Cudny jest , naprawdę piękny chłopak , nie ma co liczyć ,że się komuś zgubił , niestety , choć nigdy nie wiadomo.. jest podobny do mojego Rudolfa , tylko w wersji ognisty brunet zrobię mu allegro Quote
Dzika_Figa Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 No to się melduję u przystojniaka i będę kombinować z tekstem. EDIT: No i wykombinowałam http://allegro.pl/czarek-hebanowy-przystojniak-pies-marzenie-i1604012182.html EDIT 2: [quote name='figa33']Cudny jest , naprawdę piękny chłopak , nie ma co liczyć ,że się komuś zgubił , niestety , choć nigdy nie wiadomo.. jest podobny do mojego Rudolfa , tylko w wersji ognisty brunet zrobię mu allegro Nie zauważyłam Figuś... Quote
Becia66 Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 [quote name='Dzika_Figa'] No i wykombinowałam http://allegro.pl/czarek-hebanowy-przystojniak-pies-marzenie-i1604012182.html :. Bardzo ci dziękuję Dzika_Figo i skopiuję ten tekst ,,ku pamięci'' [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]O takim psie się marzy[/FONT] [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Piękny, z miękką, falującą, błyszczącą sierścią, [/FONT] [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]mądrym spojrzeniem i wiecznie roześmianą paszczą.[/FONT] [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Mądry, posłuszny, umiejący się zachować.[/FONT] [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Przyjazny w stosunku do ludzi, wspaniale dogadujący się z innymi psami.[/FONT] [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Nie za mały, nie za duży. [/FONT] [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Łatwo go wszędzie ze sobą zabrać, ale nie trzeba nosić na rękach.[/FONT] Pies przyjaciel, pies towarzysz, pies rodzinny. Na spacer do parku, na wycieczkę w góry /albo nad morze/ ale i do wspólnego leżenia przed telewizorem w ponury dzień. Pies uniwersalny, pies niekłopotliwy. Najlepszy pies na świecie. Czarek błąkał się po ulicy, nikt go nie szuka. Szukamy Czarkowi nowego, wspanialego domu, domu z marzeń, najlepszego na świecie. Czego oczekujemy ? Żeby był kochany, doceniany i szczęsliwy. Po prostu. Czarek ma około 3 lat, jest zdrowym i pełnym życia psem średniej wielkości. Bardzo zabiega o kontakt z człowiekiem, jest typowym pieszczochem. Przebywa w przytulisku w Boguchwale. [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] Quote
figa33 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Dzika_Figa']No to się melduję u przystojniaka i będę kombinować z tekstem. EDIT: No i wykombinowałam http://allegro.pl/czarek-hebanowy-przystojniak-pies-marzenie-i1604012182.html EDIT 2: Nie zauważyłam Figuś... świetne allegro:lol: Czaruś jest taki fajny ,że domek biegusiem znajdzie właśnie to prawda , "o takim psie się marzy ":lol: Quote
karolciasz28 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Takie cudo zejdzie tak jak Marcelek! Bo w końcu to pies marzeń.:lol: Quote
Becia66 Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Jeszcze parę fotek naszego Czarusia pieknisia. Quote
karolciasz28 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Identycznie wyglądał psiak mojej prababci, które otruło jakieś dziecko( nie wiem czy można go tak nazwać!) za poleceniem swego dziadka.:shake: Psiak prababci też się nazywała Czarek. Dlatego szczególnym uczuciem;) obdarzyłam Czarusia.:loveu::loveu: Quote
Becia66 Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 [quote name='karolciasz28'] Psiak prababci też się nazywała Czarek. Dlatego szczególnym uczuciem;) obdarzyłam Czarusia.:loveu::loveu:[/QUOTE] to dobrze Karolciu więc mam nadzieję, że postarasz się dla nego o jakieś wypaśne ogłoszenia. ;) Quote
karolciasz28 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='Becia66']to dobrze Karolciu więc mam nadzieję, że postarasz się dla nego o jakieś wypaśne ogłoszenia. ;)[/QUOTE] A czekałam na Twoją reakcję. ;-) No pewnie że się postaram. Chce umieścić opis Czarusia na telegazecie, tylko nie wiem jak. Ktoś mi wytłumaczy?:oops: Quote
Becia66 Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 [quote name='karolciasz28'] Chce umieścić opis Czarusia na telegazecie, tylko nie wiem jak. Ktoś mi wytłumaczy?:oops:[/QUOTE] właśnie na którymś z wątków czytałam , że na Telegazecie duże zainteresowanie ale co i jak to nie wiem. Quote
karolciasz28 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='Becia66']właśnie na którymś z wątków czytałam , że na Telegazecie duże zainteresowanie ale co i jak to nie wiem.[/QUOTE] No ja też właśnie gdzieś przeczytałam i chciałam Czarusia tam umieścić. Zaraz zobaczę może się uda. Quote
majuska Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Niestety nie mam też pojęcia jak to jest z ta telegazetą,ale szczerze powiem, że sie dziwię, że tam psy mają wzięcie, nigdy tego ustrojstwa nie czytywałam:roll::roll: Quote
Dzika_Figa Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='karolciasz28']Racja Majuska i nawet fot nie ma.:roll:[/QUOTE] to może lepiej pomyśleć o papierowej gazecie? Quote
majuska Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Poczekajmy jeszcze chwilkę bo tam w przytulisku właśnie się ważą losy Czarusia ( lub też Fizi ) Becia to nadzoruje więc rezultat na pewno będzie najlepszy z możliwych :) Quote
Dzika_Figa Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='majuska']Poczekajmy jeszcze chwilkę bo tam w przytulisku właśnie się ważą losy Czarusia ( lub też Fizi ) Becia to nadzoruje więc rezultat na pewno będzie najlepszy z możliwych :)[/QUOTE] No wiem, wiem i mocno trzymam kciuki ta uwaga o gazecie była ogólnopsia. Nie wiem, może by się dało z jakąś lokalną gazetą dogadać na cotygodniowe ogłoszenie ze zdjęciem, czy cuś... Quote
karolciasz28 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Ciotki zlitujcie się! Majuska pisz nam tu szybko( widzę że jesteś!).:cool3: Quote
Dzika_Figa Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 karolciasz28 napisał(a):Ciotki zlitujcie się! Majuska pisz nam tu szybko( widzę że jesteś!).:cool3: Majuska właśnie się napawa faktem, że ona wie a my nie... Quote
karolciasz28 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Dzika_Figa napisał(a):Majuska właśnie się napawa faktem, że ona wie a my nie... A może to Becia napawa się faktem że ona wie a my ( wraz z Majuska:evil_lol:) nic nie wiemy.:evil_lol: Quote
Recommended Posts