-Martyna- Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 mam ciagle zdjecia Sznukiego w kompie ...nie wiem kiedy je usune ...czesto o nim mysle , ale dzisiaj szczegolnie ... szkoda , ze nie doczekales :-( :-( :-( Quote
:: FiGa :: Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 -Martyna- nie usuwaj ich! Pamięc o Sznukusiu musi trwać w nas, a te zdjęcia, wspomnienia to najpiękniejsze co po sobie zostawil. Był przewspaniałym psem, wszyscy o tym dobrze wiemy, oglądając zdjęcia sprawiamy że on ciągle żyje w nas :loveu: Sznuki, choć jestes tam, po drugiej stronie, aniołku ściskam się mocno :calus: Tę wigilię spedzisz z nami, z tymi którzy Cie kochali i teraz cierpią, tęsknią... i z innymi psiakami które są juz TAM.. Z Ozzym, Korkiem, Bajankiem, Kubą orlenowskim, moim Kikim i Dzonym... Pisaków które odeszły, których tak bardzo nam brak nie ma możliwości tu wypisać, z nimi wszystkimi usiądziemy dziś przy wieeelkim wigilijnym stole, podzielimy się opłatkiem i życzymy sobie wszystkiego najlepszego, oni bedą z nami w ten cudowny dzień, również nie zapomnieli o nas.... Quote
karusiap Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 pieknie Figa..lezka mi sie zakrecila bo moja Azunia tez spedzi Swieta w moim serduszku... Quote
:: FiGa :: Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Pogodnych świąt dziewczyny :calus: Quote
Mysia_ Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Heh.... Nie doczekałeś Sznukosiu tych Świąt, ale w naszych sercach pozostaniesz na zawsze :loveu: :-( Quote
szajbus Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 niech ten Nowy Rok przyniesie ci szczęście, radość i wiele wspaniałych zabaw za TM Quote
majeczka212 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Tu Majka, nie mysl ze zwariowalam albo jestem psychiczna, w dniu 20 grudnia 2006 stracilam dozyczke sare i kompletnie jestem chora, zalaamana, pragne tylko porozmawiac z toba a propos teczowego mostu, czy mozesz odezwac sie do mnie na moj adres mailowy majeczka2122yahoo.com, bo.... chyba mam kompletnie rozmiekczony mozg przez przerozne informacje od ludzi, ktorzy kreca mi w glowie, jedni mowia mi, ze dozyczka , sliczna dziewczynka jest juz w niebie i nawet 100 lat bedzie na mnie czekac( pewnie nie bedzie to tak dlugo) a inni opowiadaja mi, zebym nie rozpaczala bo zabieram jej energie i nie moze ona wkroczyc na inne poziomy wyzsze i skierowac sie do najwyzszego, kimkolwiek on jest, i ze moje rozpaczanie nawet moze te energie rozproszyc i ja zniwelowac, a ona nie moze dojsc do najwyzszego poziomu i nie moze dokonac sie w niej przemiana ( pytam jaka? czy to reinkarnacja? czy ja kompletnie zwariowalam???? jak to sie ma do Sarusi oczekiwania na mnie w niebie? mysle, ze tam sie udam, bo jestem dobra dla ludzi i zwierzat i wszystkich istot z ptakami wlacznie. a gdzie bedzie sarusia???odpowiedz prosze.dziekuje. majka Quote
:: FiGa :: Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Wszystkie ciotki pamiętają... i tęsknią :( Ja go nie znałam, a wchodząc tu czuję pustkę, trzymajcie się dziewczyny :calus: Quote
Mysia_ Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 tak to potwornie boli, że już go nie ma :-( Ale taraz jest mu napewno lepiej..... Quote
szajbus Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [FONT="]"Tu jest pamięć i tutaj świeczka. Tutaj napis i kwiat pozostanie. Ale zmarły gdzie indziej mieszka na wieczne odpoczywanie. [/FONT]" Quote
Mysia_ Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 mineło już tyle czasu, a wciąż boli :-( Quote
pixie Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='Mysia_']mineło już tyle czasu, a wciąż boli :-([/quote] i mnie też Mysiu boli:-( pamietam i to nieuszyte ubranko...i to oczekiwanie na leki... pamietam a szczescie bylo tak blisko pamietam i bede pamietac Sznuki zapadles nam w serca gleboko i czekaj na nas, przyjdziemy Psy maja cierpliwosci wiecej niz ludzie Doczekasz i razem bedziemy wspominac ten swiat pelen wad ale i dobrych serc Do zobaczenia Sznukus...kochany malutki ufny piesku Quote
szajbus Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 "A nadzieja znów wstąpi w nas Nieobecnych pojawią się cienie Uwierzymy kolejny raz W jeszcze jedno Boże Narodzenie I choć przygasł świąteczny gwar Bo zabrakło znów czyjegoś głosu Przyjdź tu do nas i z nami trwaj Wbrew tak zwanej ironii losu Daj nam wiarę, że to ma sens Że nie trzeba żałować przyjaciół Że gdziekolwiek są dobrze im jest Bo są z nami choć w innej postaci I przekonaj, że tak ma być Że po głosach tych wciąż drży powietrze Że odeszli po to by żyć I tym razem będą żyć wiecznie..." Wesołych Świat w tej magicznej krainie psinko Quote
Recommended Posts