Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 325
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochany Sznuki bartdzo mi przykro ale moż e z drugiej strony to lepiej:shake: nie będzie ci już teraz zimno ani ciężko, będziesz biegał sobie po tęczowych łąkach z kolegami którzy również zostawili ten okrutny świat, spotkasz tam na pewno Lesia, Kujka, Age, itd...
Mieszkaj sobie teraz szczęśliwie w kolorowej krainie za tęczowym mostem:placz:

Posted

Nie, nie, nie...Nie Ty.
Za to wszystko, co zrobił Ci tu na ziemi potwór - człowiek - jeszcze to....
Bądź Tam najszczęśliwszy, kiedyś dołączymy do Ciebie wszyscy....
Dopóki jesteśmy tu - będziemy o Tobie zawsze pamiętać i przytulać w myślach...:bigcry: :glaszcze:

Posted

Biegaj psinko kochana po soczystych łąkach za TM i baw się z naszymi psinkami.
Tam nie ma okrucieństw, ani chorób. Tam, odzyskasz zdrowie, piekną sierść i pełnię szczęścia. Jestem pewna, że Psonia oprowadzi cię po wszystkich zakamarkach w tej krainie wiecznej szczęśliwości

Posted

Mineło już 8 dni od kiedy odeszłeś Sznukosiu... A nadal nie potrafią się z tym pogodzić :(
Czasem było lepiej, czasem było gorzej... Każda poprawa zapalała w nas iskierkę nadzieji, że wyjdziesz z tego. Walczyłeś, tak długo walczyłeś, jednak wróg był zbyt silny, bo cóż może taka mała istotka wobec tak okrutnej choroby? Było w Tobie tyle dobroci, tyle chęci do życia, jednak wraz z mijaniem dni w twych oczach było widać zmęczenie... Odeszłeś... Pamiętaj, że umarłeś kochany przez wielu ludzi, że pozostaniesz w wielu sercach na zawsze....

Ostatnie dni Sznukiego :placz: :

Posted

Mysia, czy ktokolwiek z nas może sie pogodzić z tym , że ten bidulek odszedł? Bo czym zasłużył sobie na taki los? Tym, ze kochał człowieka, tym , że mu zaufał? Tym, że ten go skrzywdził? Tym, że miał zakichane życie?
A kiedy zabłysła nadzieja dopadła go choroba i nadszedł koniec!
To wszystko jest do kitu i chce mi sie wyć:placz::placz::placz:

Posted

Jak ja go kochaam!
A jeszcze był podobny do mojego Pecia. Na ostatnim zdjeciu jest identyczny.
Peć leży koło mnie i chrapie, a Sznukiego nie ma :-( :-(

• 2 weeks later...