Mysia_ Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Mam nadzieje, że już jutro uda mi się odwiedzić Sznukosia i nic nie statnie mi na drodze pojechania do schroniska.... :roll: Trzymaj się Sznuki! Quote
pixie Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Mysiu? czy Patikujek moglaby zajrzec do Sznukiego, gdy Ty nie mozesz? i co z cykloferonem? Quote
pixie Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 dlaczego taka cisza w tym watku.....??????? skora mi cierpnie...sznuki jak sie trzymasz piesku? jak sie masz malutki? Quote
fona Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Mysia pewnie wieczorem cos napisze. Ja wierze, ze bedzie dobrze. Quote
Mysia_ Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 Dzisiaj Sznuki troszeczkę zjadł ugotowanego kurczaczka z marchewką... :roll: Niby czuł się lepiej niż jak go widziałam w niedziele, ale było po nim widać ogromne zmęczenie :( W schronisku był poraz drugi pan z Gliwic, który jest zainteresowany Sznukim, jeśli on by zabrał Sznukosia to psina mieszkała by przy biurze jakiejś firmy.... Bardzo mu zależy na dobru Sznukiego i zaoferował się pokryć wszystkie koszty leczenia.... A jesli chodzi o cykloferon to najprowdopodobniej dotrze do mnie jutro , albo pojutrze, niestety Irma miała problemy, dlatego pojawiło się małe opóźnienie z wysłaniem :roll: Quote
-Martyna- Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 mam nadzieje , ze Sznukus ma kryzys za soba ... Quote
pixie Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Dobrze ze dostal Caniserin..byl w schronisku lek i dopiero wtedy dostal..no nie jestem wetem ale to pytanie mi sie na usta samo cisnie dlaczego az do takiego momentu trzeba bylo czekac... mowisz ze zjadl troszke..oby mial sily walczyc Sznuki...musisz wydobrzec Quote
Mysia_ Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 Prawdę mówiąc o tym Caniserinie już wszyscy zapomnieliśmy, bo to lek wycofany z produkcji i już poprostu żaden weterynarz Ci nie powie, żeby go użyć, bo go poprostu już nigdzie nie ma... :roll: Kumpela mi mówiła, że wczoraj Sznukoś czuł się lepiej niż dzisiaj, mam nadzieje, że jutro bedzie juz lepiej.... Quote
-Martyna- Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 cieple mysli dla Sznukiego ... ciotki czekaja na wiesci ... Quote
pixie Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Mysia_Zabrze napisał(a):Prawdę mówiąc o tym Caniserinie już wszyscy zapomnieliśmy, bo to lek wycofany z produkcji i już poprostu żaden weterynarz Ci nie powie, żeby go użyć, bo go poprostu już nigdzie nie ma... :roll: Kumpela mi mówiła, że wczoraj Sznukoś czuł się lepiej niż dzisiaj, mam nadzieje, że jutro bedzie juz lepiej.... Caniserin na wage zlota..ile sztuk takich sztabek zlota jest w schronisku? Toz to Sezam nie schronisko... Mysiu - czy mozesz sie dowiedziec tak na wszelki wypadek - zachowamy to w pamieci ...na wszelki wypadek Quote
Mysia_ Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 Jest minimalna poprawa, zawsze to coś :roll: Trzymaj sie malutki.... Czekamy na cykloferon.... Quote
Pianka Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 To dobrze, że jest poprawa. Oby tak dalej. Quote
Mysia_ Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Niestety dzisiaj znów pogorszenie :( Samopoczucie Sznukisia jakoś tak "w kratkę" - raz gorzej , raz lepiej.... Martwi mnie to... :shake: Quote
Magea Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Kurcze niedobrze:placz: A co z tym lekiem dotarł do Ciebie ? Quote
Mysia_ Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Niestety cykloferon nie dotarł :shake: Nie wiem co się stało.... Miał być najpóźniej dzisiaj :roll: Quote
Mysia_ Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 to już tak długo się ciągnie :( walcz psinko, walcz.... przecież warto.... Quote
-Martyna- Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 nie wiem co napisac :shake: boje sie o niego ... mam nadzieje , ze jutro medykament juz dotrze , boszsz... Quote
pixie Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Mysiu co u sznukiego, zamartwiam sie...pisz co slychac Quote
Recommended Posts