Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 325
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj Sznuki troszeczkę zjadł ugotowanego kurczaczka z marchewką... :roll: Niby czuł się lepiej niż jak go widziałam w niedziele, ale było po nim widać ogromne zmęczenie :(
W schronisku był poraz drugi pan z Gliwic, który jest zainteresowany Sznukim, jeśli on by zabrał Sznukosia to psina mieszkała by przy biurze jakiejś firmy.... Bardzo mu zależy na dobru Sznukiego i zaoferował się pokryć wszystkie koszty leczenia....
A jesli chodzi o cykloferon to najprowdopodobniej dotrze do mnie jutro , albo pojutrze, niestety Irma miała problemy, dlatego pojawiło się małe opóźnienie z wysłaniem :roll:

Posted

Dobrze ze dostal Caniserin..byl w schronisku lek i dopiero wtedy dostal..no nie jestem wetem ale to pytanie mi sie na usta samo cisnie
dlaczego az do takiego momentu trzeba bylo czekac...
mowisz ze zjadl troszke..oby mial sily walczyc

Sznuki...musisz wydobrzec

Posted

Prawdę mówiąc o tym Caniserinie już wszyscy zapomnieliśmy, bo to lek wycofany z produkcji i już poprostu żaden weterynarz Ci nie powie, żeby go użyć, bo go poprostu już nigdzie nie ma... :roll: Kumpela mi mówiła, że wczoraj Sznukoś czuł się lepiej niż dzisiaj, mam nadzieje, że jutro bedzie juz lepiej....

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
Prawdę mówiąc o tym Caniserinie już wszyscy zapomnieliśmy, bo to lek wycofany z produkcji i już poprostu żaden weterynarz Ci nie powie, żeby go użyć, bo go poprostu już nigdzie nie ma... :roll: Kumpela mi mówiła, że wczoraj Sznukoś czuł się lepiej niż dzisiaj, mam nadzieje, że jutro bedzie juz lepiej....

Caniserin na wage zlota..ile sztuk takich sztabek zlota jest w schronisku? Toz to Sezam nie schronisko...
Mysiu - czy mozesz sie dowiedziec tak na wszelki wypadek - zachowamy to w pamieci ...na wszelki wypadek