-Martyna- Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 jeszcze tego ci trzeba bylo :shake: bidulo , caluje cie mocno w nochal , nie daj sie chorobsku... Quote
Mysia_ Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 spróbujemy załatwić interferon, chyba, że ktoś ma? :roll: Quote
Magea Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Nosówkę .. :placz: ? nie za dobrze .. Sznuki trzymaj się pieseczku. Nie chce być upierdliwa ale dałoby się zrobić coś takiego jak pisałam ? Na rysunku (w sensie zdjęcie szunkiego) zazaczyć odkąd dokąd jest tyle i tyle. Bo moja mam straszne panikuje ze nie wyjdzie i że tylko się materiały zmarnują .. nigdy w sumie nic psiego nie szyła to jej się nie dziwie... a ze nie ma wykroju to i jeszcze on musi być prawidłowy. Quote
Mysia_ Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 ja niestety nie znam się na grafice w komputerach, więc nawet nie wiedziała bym jak by to zrobić :( Ale spróbuje coś pokombinować.... Quote
Perfi Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 nie zmarnuje sie bo jak cos to pojdzie dla innej bidy albo na bazarek :) Quote
Mysia_ Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 Pisałam do Justyny co jeszcze dostawała Koszi, już dostałam odpowiedź, jutro w schronisku o tym pogadam, mam nadzieje, że wszystko bedzie w porządku.... :roll: Quote
Pianka Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Ty biedaku:-( :-( Mysia z tego co wiem to my nie mamy interferonu, zamiast Koszi to dostał go inny pies. Chyba, że coś zostało:roll: Quote
Magea Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Mysia do Painta jak się da wstawić zdjęcie Sznukiego to nawet tam da radę ... kwestia kilku kresek odkąd dokąd i juz mamy :) Quote
pixie Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 fona napisał(a):pixie, i co ze Sznukim? nie wiem martwie sie..bezsilnosc w chorobie gdy nie ma lekarstwa...moze Formica ma? zaraz spytam... ojej kiedys miala..w chorzowie.. Quote
pixie Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 nie ma, ale juz Formica jest w kontakcie z Mysia..co dwie glowy to nie jedna..no i jakie dwie! Quote
-Martyna- Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 gdybyscie mialy problemy to dajcie znac , to jutro moze uda mi sie wykombinowac u mojego weta, a w niedziele jestem w Polsce , to moglabym podrzucic Quote
pixie Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 martynko, juz wlasnie napisalam to do Mysi na gg by dowiedziala sie co moze byc potrzebne dzieki wielkie..martwimy sie wszyscy wyslalam tez przed sekunda pytanie do Irmy czy ona nie ma..przedwczoraj myslalam, ze sprawa zalagodzona...a tu gorzej moze irma ma jakis zapas , pewnie sie odezwie i bedzie wiadomo, czy masz prosic weta czy nie Quote
Mysia_ Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 cioteczki jutro odwiedzę Sznukiego, zobaczę dokładnie jak się sprawy mają... Nie chcę podejmować sama jakiś decyzji, jutro dam wam znać.... :roll: Quote
-Martyna- Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 jutro jestem w ruchu w razie czego mozesz wyslac mi sms-a mam polski numer wiec nie szarpnie Cie finansowo 602.885.451 bede go miala przy sobie... Quote
Mysia_ Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 Sznukiś niestety czuje się bardzo źle :( Irma prześle dla niego cykloferon, mam nadzieje, że pomoże :roll: Dzisiaj Sznuki dostał kroplówkę, bo nie chce jeść :( Quote
pixie Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Mysia_Zabrze']Sznukiś niestety czuje się bardzo źle :( Irma prześle dla niego cykloferon, mam nadzieje, że pomoże :roll: Dzisiaj Sznuki dostał kroplówkę, bo nie chce jeść :( Sznuki nie poddawaj sie..zaraz bedzie lekarstwo masz juz takie smutne oczy... Quote
fona Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Wystawilam aukcję dla Sznukiego. Ciapulku, wytrzymaj! Quote
Magea Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Dogaduje sie z Korenią co do polarku jak dobrze pójdzie to jutro przywiezie mi go do schron. I chyba z tym kubraczkiem sie trochę opóźni bo mam tragedie w rodzinie i wątpie żebymoja mama myślała teraz jak zrobić wykrój na kubraczek ... Quote
Mysia_ Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 Takiego smutnego jak dziś jeszcze Sznukisia nie widziałam :( Oby z tego wyszedł.... :roll: Quote
-Martyna- Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Sznuki ,ty tego nie czujesz , ale wysylam ci wszystkie sily jakie moge z siebie wykrzesac ...trzymaj sie mordko kochana ... Quote
pixie Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Magea napisał(a):Dogaduje sie z Korenią co do polarku jak dobrze pójdzie to jutro przywiezie mi go do schron. I chyba z tym kubraczkiem sie trochę opóźni bo mam tragedie w rodzinie i wątpie żebymoja mama myślała teraz jak zrobić wykrój na kubraczek ... Magea nie martw sie widzisz sznuki lezy tam na piernatach i niech wydobrzeje... a i Mama tez niech dojdzie do siebie..wysylamy nasze wsparcie... Quote
-Martyna- Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Magea ... wspolczuje ... samo zycie... Quote
Recommended Posts