Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziubus,
ach dziubus moj dziubus, gdzie ten serdaczek?fifraczek? kubraczek? paponka?
kto to wie co to bedzie?
by jeszcze zdazyc sie zaprezentowac na dogo ...i z taka wyprawka isc w swiat do domciu....na podusie i piernaty...
oj jak ci bedzie wygodnie..

lecz wczesniej trzeba zdazyc szczescia zaznac w ramionach Mamy Patikujek..w cudownym domu

• Replies 325
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sznuki biega sobie przed biurem i wygrzewa się w jesiennym słoneczku i tulisie do wszystkich:loveu:

P.S
Jakby to czy Sznuki u mnie będzie tylklo ode mnie zależało to już dawno by u mnie w łóżeczku spał ale niestety mieszkam jeszcze z rodzicami:shake:

Posted

a ja juz mam dla Sznukiego-Dziubusia tkaninki na ubranko:loveu: :loveu: :loveu:

a/ pikowany bezrekawnik w kolorze oliwkowym
b/ resztki welenki angielskiej /oczywiscie.../ w kratke oliwkowo/czerwono/granatowa

chetnie bym to Wam pokazala, lecz
1/fotki moga byc nieostre, bo z komorki
2/moge je komus na maila przeslac, by pokazac z czego bedzie szyte ubranko..jesli Zloty Naparstek zdecyduje ze sie nadaja
3/ moze sie tez okazac ze welenka w polaczeniu z pikowanym bedzie ze gruba i moze trzeba bedzie pod to polarek? nie wiem to juz domena artystow krawiectwa

ponadto moge naturalnie przeslac ten material + bezrekawnik na adres Magea /prosze o ten adres na pw/

EwLee czy cos sie kroi z tym wykrojem ?;)

Posted

Monia_ napisał(a):
Ale bedzie z niego elegancki facet :loveu: Mozesz wyslac mi zdjecia na maila: angel_mb@wp.pl

wyslalam fotki, moze uda Ci sie cos z tego wybrac
podalam tez wymiary, jesli bedzie Ci je trudnop wpisac podam w nastepnym po fotkach poscie

jeszcze raz dziekuje

Posted

Cioteczki kochane :cool3: Sznukim jest ogromne zainteresowanie, ludzie wciąż dzwonią do schroniska i pytają o psinkę :loveu: W niedziele do schroniska ma przyjechać pan z Łodzi, ma domek z ogrodem i chce go adoptować :multi: Nawet jeśli ten pan by zrezygnował to mam kontakt do dwóch osób, które też są chętne na zaadoptowanie naszego kochanego Sznukiego :razz:
Strasznie się cieszę , teraz musimy trzymać mocno kciuki :loveu:

Posted

Juz wstawiam fotki:

A tu wklejam kubraczkowe dane:
Prostokat duzy dwustronny welniany, jakby z kocyka, z fredzlami sztuk jedna 55cm x 75 cm
Prostokaty male z fredzlami 25 cm x 52 cm
Kamizelka oliwkowa nylon pikowany na obwod 120 cm i dlugosc od szyi do talii 68 cm
kolory kocyka ujete dwustronnie na fotkach

Sznuki bedzie bardzo eleganckim pieskiem :razz: :klacz:
Trzymamy bardzo mocno kciuki za domek dla bidulka!!!

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
Cioteczki kochane :cool3: Sznukim jest ogromne zainteresowanie, ludzie wciąż dzwonią do schroniska i pytają o psinkę :loveu: W niedziele do schroniska ma przyjechać pan z Łodzi, ma domek z ogrodem i chce go adoptować :multi: Nawet jeśli ten pan by zrezygnował to mam kontakt do dwóch osób, które też są chętne na zaadoptowanie naszego kochanego Sznukiego :razz:
Strasznie się cieszę , teraz musimy trzymać mocno kciuki :loveu:

czy zdazymy z tym kubraczkiem?:roll: :roll:
to bylaby wyprawka od dogomaniakow...

prosze o adres - wysle predziutko z Poczty glownej

Posted

Fajnie że takie zainteresowanie jest Sznukim:multi:

Niestety ja również wątpię by pocztą dojść to zdązyło co najwyżej jak już uczyty będzie kubraczek mozna go poterm dosłać Sznukiemu jego nowy pan (jeśli go zaadfoptuje0 napewno się ucieszy z takiego prezentu:)

Posted

najwcześniej na poniedziałek może dojść priorytet.
szybciej to tylko pociągiem czy PKSem i ktoś musiałby na miejscu odebrać, i drogo.

ale dobrze, że ktoś Sznukiego chce, oby szybko się trafił ten właściwy KTOŚ :)

Posted

nie mam dobrych wiesci , jesli chodzi o wykroj
EwLee pokrzyzowaly sie plany...pogubila sie w czasie i niestety nie zrobi wykroju

Musze poszukac znow..szkoda tylko ze tydzien uplynal
Czy znacie kogos kto zrobi wykroj?
w Lodzi w miescie slynacym z krawiectwa?