pixie Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 dziubus, ach dziubus moj dziubus, gdzie ten serdaczek?fifraczek? kubraczek? paponka? kto to wie co to bedzie? by jeszcze zdazyc sie zaprezentowac na dogo ...i z taka wyprawka isc w swiat do domciu....na podusie i piernaty... oj jak ci bedzie wygodnie.. lecz wczesniej trzeba zdazyc szczescia zaznac w ramionach Mamy Patikujek..w cudownym domu Quote
Mysia_ Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Dostałam e-maila w sprawie Sznukiego, oby coś z tego było :razz: Quote
Pianka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Mysia_Zabrze napisał(a):Dostałam e-maila w sprawie Sznukiego, oby coś z tego było :razz: No nareszcie sie ruszyło:p Quote
katarzyna kuczewska Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Sznuki jaskie ty masz spojrzenie :loveu::loveu::loveu: chłopie :loveu::loveu::loveu::loveu: hop hop na górę Quote
Monia_ Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Slicznotek prosi o domek na pierwszej stronie!!! Quote
Mysia_ Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Dzisiaj nie mogłam odwiedzić Sznukiego :roll: Właśnie wróciłam ze szkoły.... Jestem padnięta :shake: Quote
Patikujek Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Sznuki biega sobie przed biurem i wygrzewa się w jesiennym słoneczku i tulisie do wszystkich:loveu: P.S Jakby to czy Sznuki u mnie będzie tylklo ode mnie zależało to już dawno by u mnie w łóżeczku spał ale niestety mieszkam jeszcze z rodzicami:shake: Quote
Mysia_ Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Sznuki biega już przed biurem od jakiegoś czasu ;) Ale w godzinach kiedy biuro jest zamknięte to mieszka w szpitaliku :cool3: Quote
katarzyna kuczewska Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 i na dzień dobry Sznuki wraca na pierwsza stronkę Quote
pixie Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 a ja juz mam dla Sznukiego-Dziubusia tkaninki na ubranko:loveu: :loveu: :loveu: a/ pikowany bezrekawnik w kolorze oliwkowym b/ resztki welenki angielskiej /oczywiscie.../ w kratke oliwkowo/czerwono/granatowa chetnie bym to Wam pokazala, lecz 1/fotki moga byc nieostre, bo z komorki 2/moge je komus na maila przeslac, by pokazac z czego bedzie szyte ubranko..jesli Zloty Naparstek zdecyduje ze sie nadaja 3/ moze sie tez okazac ze welenka w polaczeniu z pikowanym bedzie ze gruba i moze trzeba bedzie pod to polarek? nie wiem to juz domena artystow krawiectwa ponadto moge naturalnie przeslac ten material + bezrekawnik na adres Magea /prosze o ten adres na pw/ EwLee czy cos sie kroi z tym wykrojem ?;) Quote
Monia_ Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Ale bedzie z niego elegancki facet :loveu: Mozesz wyslac mi zdjecia na maila: angel_mb@wp.pl Quote
pixie Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Monia_ napisał(a):Ale bedzie z niego elegancki facet :loveu: Mozesz wyslac mi zdjecia na maila: angel_mb@wp.pl wyslalam fotki, moze uda Ci sie cos z tego wybrac podalam tez wymiary, jesli bedzie Ci je trudnop wpisac podam w nastepnym po fotkach poscie jeszcze raz dziekuje Quote
Mysia_ Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Cioteczki kochane :cool3: Sznukim jest ogromne zainteresowanie, ludzie wciąż dzwonią do schroniska i pytają o psinkę :loveu: W niedziele do schroniska ma przyjechać pan z Łodzi, ma domek z ogrodem i chce go adoptować :multi: Nawet jeśli ten pan by zrezygnował to mam kontakt do dwóch osób, które też są chętne na zaadoptowanie naszego kochanego Sznukiego :razz: Strasznie się cieszę , teraz musimy trzymać mocno kciuki :loveu: Quote
Monia_ Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Juz wstawiam fotki: A tu wklejam kubraczkowe dane: Prostokat duzy dwustronny welniany, jakby z kocyka, z fredzlami sztuk jedna 55cm x 75 cm Prostokaty male z fredzlami 25 cm x 52 cm Kamizelka oliwkowa nylon pikowany na obwod 120 cm i dlugosc od szyi do talii 68 cm kolory kocyka ujete dwustronnie na fotkach Sznuki bedzie bardzo eleganckim pieskiem :razz: :klacz: Trzymamy bardzo mocno kciuki za domek dla bidulka!!! Quote
pixie Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Mysia_Zabrze napisał(a):Cioteczki kochane :cool3: Sznukim jest ogromne zainteresowanie, ludzie wciąż dzwonią do schroniska i pytają o psinkę :loveu: W niedziele do schroniska ma przyjechać pan z Łodzi, ma domek z ogrodem i chce go adoptować :multi: Nawet jeśli ten pan by zrezygnował to mam kontakt do dwóch osób, które też są chętne na zaadoptowanie naszego kochanego Sznukiego :razz: Strasznie się cieszę , teraz musimy trzymać mocno kciuki :loveu: czy zdazymy z tym kubraczkiem?:roll: :roll: to bylaby wyprawka od dogomaniakow... prosze o adres - wysle predziutko z Poczty glownej Quote
Mysia_ Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 oj chyba nie dojdzie pocztą tak szybko... :roll: Quote
Patikujek Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Fajnie że takie zainteresowanie jest Sznukim:multi: Niestety ja również wątpię by pocztą dojść to zdązyło co najwyżej jak już uczyty będzie kubraczek mozna go poterm dosłać Sznukiemu jego nowy pan (jeśli go zaadfoptuje0 napewno się ucieszy z takiego prezentu:) Quote
Legion23 Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 najwcześniej na poniedziałek może dojść priorytet. szybciej to tylko pociągiem czy PKSem i ktoś musiałby na miejscu odebrać, i drogo. ale dobrze, że ktoś Sznukiego chce, oby szybko się trafił ten właściwy KTOŚ :) Quote
Korenia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Już kolejna łysa bidka jest - jeszcze cii.... więc kubraczek się przyda ;) Quote
pixie Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Zaraz poprosze o adres Magea...bo pw nie dochodzi...a bede w okolicy Poczty Glownej dzis no i oczywiscie czekamy na wiesci Quote
pixie Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 nie mam dobrych wiesci , jesli chodzi o wykroj EwLee pokrzyzowaly sie plany...pogubila sie w czasie i niestety nie zrobi wykroju Musze poszukac znow..szkoda tylko ze tydzien uplynal Czy znacie kogos kto zrobi wykroj? w Lodzi w miescie slynacym z krawiectwa? Quote
Recommended Posts