Legion23 Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 częstujcie się: http://legion23.republika.pl/psy/sznuki.pdf jeśli coś poprawić / zmienić - proszę o pw Quote
pixie Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Legion23 napisał(a):częstujcie się: http://legion23.republika.pl/psy/sznuki.pdf jeśli coś poprawić / zmienić - proszę o pw Sznuki sam zobacz ten plakacik! REWELACJA! CUD MIOD ULTRAMARYNA jak mawial moj Tata nic tylko drukowac i rozwieszac... :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Legion,.sto lat!...sto lat ciebie nie bylo.... dobrze ze jestes, oj jak sie ciesze! brakowalo Ciebie... Sznuki zobaczysz, taka ekipa , super! i plakacik i fifraczek i miarka , kapiel... nie moze byc juz zke , tylko lepiej! psiaczku trzymaj sie! :multi: :multi: :multi: :multi: Legion!!!!! i cioteczka Kara. tez sie OSOBISCIE pojawila:crazyeye: :crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: kochaniutka! buziaki dla Was wszystkich ! Quote
Korenia Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Co do tego polarku to myślę, że może jeden - bo jest tyle innych bied, że poźniej mogą się przydać - a nie będzie wtedy.. zdecydujcie wy... z doświadczenia wiem, że lepiej taki z nogaweczkami ;) Quote
oktawia6 Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 super pomysł::eviltong: 2 wersje z polarku i polarku z ortalionem by nie przemokło-to niezbędne dla niego-obecnie jest jak Nagi Grzywacz Quote
Korenia Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 oktawia6 napisał(a):super pomysł::eviltong: 2 wersje z polarku i polarku z ortalionem by nie przemokło-to niezbędne dla niego-obecnie jest jak Nagi Grzywacz Tylko czy ktoś będzie mu to zmieniał... Quote
pixie Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 jeszcze jedeen nocny spacerek..oj nachodzisz sie tu piesku nachodzisz...polarek bedzie niedlugo zobaczysz... i fotki ci zrobimy nowe bedziesz Sznuki elegant... Quote
-Martyna- Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Sznuki z takim wsparciem nie zginie :loveu: kto moze niech klei plakacik Legion23 Quote
gosiaczek20 Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 hejka zrobie malemu szaliczek na drutach niech bedzie z niego elegancki facet Quote
Patikujek Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Oj jak szybko tu wszystko działa super!!! tylko przyałby sie jeszcze ktoś kto by do domciu zabrał Sznukiego:shake: Quote
bigos Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Jaka piękna mordeczka:loveu: szybko do nowego domku Quote
Patikujek Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Nie będę już teraz dodawać:shake: na zdjęciu widać:) Kto zaopiekuje się psiakiem:( Quote
Kara. Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Szukałam dziś jakiejś kurtki w secon handzie ale niestety nie było:shake: Nie ma ktoś jakiejś starej kurtki?Moze być watowana wtedy polara nie trzeba będzie. Quote
Mysia_ Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 Już jestem.... Wymiary Sznukiego: 42 cm w kłębie 58 cm długość od główki do ogonka 62 cm - obwód klatki piersiowej 62 cm w pasie (tak to się nazywa u psiaków?;) ) około 32 cm długość łapek Mam prośbę trzeba by było pilnie znaleźć domek tymczasowy dla Sznukiego, mamy w schronisku nosówkę, a Sznuki nie jest zaszczepiony, bo jest króciutko, a do tego trafił do schroniska bardzo osłabiony.... Boję się, że coś złapie :shake: Quote
-Martyna- Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 dorzuc moze do tytulu , ze tymczas potrzebny... Quote
pixie Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Mysia_Zabrze napisał(a):Już jestem.... Wymiary Sznukiego: 42 cm w kłębie 58 cm długość od główki do ogonka 62 cm - obwód klatki piersiowej 62 cm w pasie (tak to się nazywa u psiaków?;) ) około 32 cm długość łapek Mam prośbę trzeba by było pilnie znaleźć domek tymczasowy dla Sznukiego, mamy w schronisku nosówkę, a Sznuki nie jest zaszczepiony, bo jest króciutko, a do tego trafił do schroniska bardzo osłabiony.... Boję się, że coś złapie :shake: tfu tfu na psa urok...co ty mowisz mysiu... nosowka! ojoj.. tymczas dla Sznukiego..gdzie tu szukac wszystko zajete... moza jakas dusza sie zlituje duszo dobra duszo gdzie jestes...? Psinek ciebie potrzebuje Quote
pixie Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 [quote name='-Martyna-']dorzuc moze do tytulu , ze tymczas potrzebny...[/quot moze zmiesci sie ZAGROZENIE NOSOWKA...!? najlepiej wszystko:razz: Quote
pixie Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Prostujemy lapki i wchodzimy...hop i hop ... dasz rade..nie patrz tak na mnie... ze co ,ze ci sie nie chce... ej kolego tutaj nie mozna sie lenic,poza tym dopoki nie masz gronostaja, ani szaliczka, ani futerka, ani polarka... trzeba chodzic maszerujemy..chodz,- troszke ci pomoge..no nie bede taka zolza Quote
Korenia Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 To w końcu ja robimy - 'szyjemy' polarek i polarek z ortalionem? Czy jeden ? Żeby mama Magei się zgodziła... Quote
oktawia6 Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 tak biedactwo-bo temperatura w nocy spada do 1 C:-( nagie ciałko-ubranko zaraz ciotki uszyją:razz: Quote
Mysia_ Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 w górę Sznuki !!! :roll: Kto podaruje doemk tymczasowy? Oby psiak nic nie załapał :shake: Quote
Recommended Posts