kamila lakusiowa Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Nie ma to jak zielona, mokra trawka :) Jeszcze robisz mi zdjęcia czy mogę już patrzeć? Wąchanko, kto był na łące? Pańcia, coś zgupiłaś! i hop Quote
Guest Fusiafusia Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Witamy się w waszej galerii :multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]śliczny piesio :loveu: :loveu: :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Zapraszamy do naszej yorkowej galerii :multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pozdrawiamy.[/FONT] Quote
kamila lakusiowa Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 Również Witamy!!! Dziękujemy bardzo :) Quote
kavala Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Fajny psiur! I sam się wyprowadza na spacer! A jak ma na imię? Quote
kamila lakusiowa Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 Lucky lub jak kto woli Kali :) Dzięujemy za komplementy :* To dam jeszcze Quote
kavala Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Dawaj, dawaj! Ale ma nochal fajny :)) Napisz o nim coś więcej :) Quote
kamila lakusiowa Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 No więc tak. Laki jest psem bardzo zrównoważonym i spokojnym. Spokojnie nadawał by się na psa terapełtę (spełnia swoją rolę w dołowate dni hi hi ). Brał udział w Warszawskich zawodach Obi (nasz I start gdzie kolwiek) zajeliśmy tam 12 miejsce na 24 i osiągneliśmy wynik 87,5 pkt. Jakiś czas po tym Laki zdawał egzamin PT1 gdzie poszło nam słabo. Nie wiem jaka lokata bo organizacja egzaminów była do d...y. Zdobyliśmy 174pkt. W tym roku chciałabym startować już e PT2 o ile się przygotujemy oczywiście, a ostatnie przeżycia Lakiego na to nie pozwoliły. Ja chciałabym startować jeszcze w Friesbie ale to za jakiś czas jak Laki się już całkiem nakręci na friesbie. To chyba tyle. Moja własna przeszkoda :) View My Video Trochę wolno i bez motywacji :/ View My Video W dwa w sylwka I tak artystycznie I mój maluszek Quote
anorektyczna.nerka Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Co za plusz :> Komenda, "pakuj się" miażdży ;p Quote
kamila lakusiowa Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 [quote name='HelloKally']Co za plusz :> Komenda, "pakuj się" miażdży ;p Oj tam miażdzy :) Nie widziałaś poproś :) Quote
kavala Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='kamila lakusiowa'] View My Video Padłam jak to zobaczyłam? Jak go tego nauczyłaś? A tak w ogóle, ile on ma lat i od kiedy go trenujesz? Quote
kamila lakusiowa Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Co do nauki to kilkerem nauczyłam :) Ma 3 lata i tyle samo ternujemy czyli od początku :) Quote
Guest Fusiafusia Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Hej :) http://i54.tinypic.com/2lmv49z.jpg Jakie urocze :loveu: :loveu: :loveu: Quote
kavala Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 [quote name='kamila lakusiowa'] http://i52.tinypic.com/2eda3br.jpg Mina jest powalająca! :lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts