AnkaG Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Ja nie mam, ale może Czarodziejka ma. Napiszę PW do niej. Quote
Czoko Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Puchatek napisał(a):No. Tak sobie żartujemy ale faktycznie coś za długo jej nie ma na Dogo. Ma ktoś jakiś inny kontakt pozainternetowy? Przypuszczam że może mieć ktoś kto zna Anię z różnych akcji pomocy pieskom, może z Ostrowii czy ktoś ze schroniska w Szczytnie - tylko jakie oni mają nicki i czy są wśród nas? Quote
Agnie Koty Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 coż, przejrzałam jej ostatnie posty i skarży się w nich na fatalnie chodzące dogo ale to niemożliwe , przebiłaby się jakoś.... Quote
Celina12 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 No i to już parę dni upłynęło-ostatnio aktywna na dogo była 8 maja....Aniu co się dzieje???? Quote
iwlajn Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Cioteczki, Loozerka prosiła przekazać że u niej nic złego się nie dzieje, poza tym że padł jej komputer, w pracy przeprowadzka więc nie ma jak wejść na Dogo. Ale niedługo na pewno się odezwie. I dziękuje za Waszą troskę. Quote
Figa Bez Maku Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Dzięki Iwlajn za wiadomości:loveu: a my tu już snuliśmy ponure bądź nie:razz: ...wizje , loozi czekamy i w ramach rekompensaty za straty moralne ( nerwy i wysilanie wyobraźni:mad: ) zdjęcia,:multi: zdjęcia:multi: ,żdjęcia:multi: Quote
AnkaG Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 To wszytko OK. :lol: Loozy chyba nam flaszkę postawisz za te nerwy ... Quote
Figa Bez Maku Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Agnie...jeśli ktoś loozi porwał to nie dla okupu:cool3: Quote
Agnie Koty Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 myślisz, że Dogo by się nie zrzuciło na okup? Sama zrobiłabym bazarek!:evil_lol: Quote
Figa Bez Maku Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 AnkaG napisał(a):A co porywacz miałby ją wykorzystać ? :razz: he he i nawzajem......loozerka to nie jest cielę na niedzielę:cool3: Quote
Jowita Poznań Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Figa Bez Maku napisał(a):he he i nawzajem......loozerka to nie jest cielę na niedzielę:cool3: heh to dzieki Wam sie znow usmiałam. a pewnie ze nie cielę ;) a na flaszke to mam nadzieje ze i ja sie załapie :razz: za 4 miesiace przestaje karmić dziecie :evil_lol: Quote
AnkaG Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Figa Bez Maku napisał(a):he he i nawzajem......loozerka to nie jest cielę na niedzielę:cool3: Może ten porywacz wygląda jak ten macho z jej ukochanego serialu ... Quote
Figa Bez Maku Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Jeszcze chwila a co poniektóre chętnie zamienią się z loozerką na los porwanej:razz: :cool3: :D Quote
Figa Bez Maku Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Komputer loozi padł- nic dziwnego:cool1: ostatnio nie robił nic innego tylko pokazywał przystojnego, wytatuowanego, idola telewizyjnego:diabloti: I teraz mam tylko moje panie jedno niewinne :razz: pytanie:oops: : czy loozi jest na ekranie czy ON je u loozi śniadanie?:evil_lol: Quote
Jowita Poznań Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Figa Bez Maku napisał(a):Komputer loozi padł- nic dziwnego:cool1: ostatnio nie robił nic innego tylko pokazywał przystojnego, wytatuowanego, idola telewizyjnego:diabloti: I teraz mam tylko moje panie jedno niewinne :razz: pytanie:oops: : czy loozi jest na ekranie czy ON je u loozi śniadanie?:evil_lol: Bo padne, Hania nic ując nic dodać:megagrin: :grin: :grin: :grin: Quote
Kasia25 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 hihihihihihi, co tutaj się dzieje. Loozerka, taka zawsze grzeczna i poważna:evil_lol: a ciocie na wątku szaleją;) Quote
iwlajn Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Oj ciotki-rozrabiarki Loozerka wróci to Wam da:mad::p Quote
AnkaG Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Loozerka to nam jeszcze flaszkę postawi, że ciotki pamietają i tęsknią. :evil_lol: Quote
Puchatek Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 AnkaG napisał(a):Loozerka to nam jeszcze flaszkę postawi, że ciotki pamietają i tęsknią. :evil_lol: A może wśród nas są nie tylko cioteczki :mad: A może wśród nas są również niepijący :mad: Quote
AnkaG Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 No to dla wujaszka będą czekoladki. ;) Ale iwlajn napisała że to ciotki rozrabiarki o wujku Puchatku nie pisała. :evil_lol: Quote
Puchatek Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Bo wujek Puchatek jest "bezlitośnie spokojny człowiek" więc nie rozrabia. PS. To widzę że wszystko ustalone. Loozerce pozostaje tylko się zastosować ;-) Quote
Jowita Poznań Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 to ja tez poprosze te czekoladki bo jeszcze dziecie karmie :diabloti: :evil_lol: :diabloti: Quote
Figa Bez Maku Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Osobiście jestem zdania że loozerka za karę powinna się nam pokazać.......:diabloti: Quote
Recommended Posts