Czoko Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Nie znacie Bloga moich zwierzaków tego w podpisie z onetu wiec Wam zacytuję fragment jednej z ostatnich notek, w której opisywałam wyjazd na majówkę pt. Co było dalej z Mruczkiem: [FONT=Times New Roman]Właśnie tam wydawało mi się że widzę Gangstera – pieska koleżanki! Nie udało mi się znaleźć żadnego aktualnego zdjęcia. Przekonałam się natomiast że na jakiegoś psa oszczekującego nas też zadziałała komenda „Ganguś dość!” i grzecznie na nas patrzył![/FONT] Quote
Puchatek Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Figa Bez Maku napisał(a):a ja tak sobie mślę ,że loozerka nie wie jak ma teraz nadrobić te wszystkie zaległości.....tyle do czytania.....( i pewnie do oglądania:shake: ),ze...po prostu.....przyczaiła się i nie robi nic:roll: No i do czytania nie musi się logować więc po cichu sobie czyta. Jak przeczyta to się ujawni. :evil_lol: Quote
Czoko Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Też wierzę że Ania kiedyś się ujawni! Wiecie ze straciliśmy nasze głosy na Krakvecie? Dla Szczytna było zdecydowanie za mało i nawet nie wiadomo co będzie z Białymstokiem, o którym pisały inne koleżanki. Quote
Agnie Koty Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 ale dlaczego? ja też zagłosowałam na Białystok, :oops: Quote
Czoko Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Ja straciłam swój! Dziś rano koleżanki pisały że Białystok ma duże szanse ale spadł na 2 miejsce! Kolejne inne głosowanie trwa na molosach. Quote
Puchatek Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Ja głosowałem już dawno na Szczytno i też przepadnie Quote
Jowita Poznań Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 to ja sie przyznam ze ja zaglosowalam na konkurencje, za duzo ostatnio na miau przebywam :evil_lol: ale nie bijcie, nastepne glosowanie zaglosuje wg ustalen loozi :diabloti: Quote
Agnie Koty Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 spokojnie Jowita, ja też zdradziłam Szczytno, :oops: . Na miau bywam czasami jako Regis, :oops: Quote
Czoko Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Jowita Poznań napisał(a):za duzo ostatnio na miau przebywam :evil_lol: ale nie bijcie, :diabloti: Agnie Koty napisał(a)::oops: . Na miau bywam czasami jako Regis, :oops: No masz! a ja Was jeszcze tam nie spotkałam - nasz nick znacie z Bloga na ONET - tego z podpisu - kussad Pozdrawiam Ewa Quote
Agnie Koty Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Ewa, ja na miau bywam raczej czytelnik. Tyle tych kotów wokoło, że nie chce mi się o nich pisać....:oops: Quote
Jowita Poznań Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 a ja na miau jako Etka, w sumie wszedzie uzywam tej Etki i nie wiem jaka pomrocznosc mnie spotkala ze na dogo zalogowalam sie tak a nie inaczej. To byla chyba ta ciaza :diabloti: :evil_lol: :diabloti: Quote
Celina12 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Ja chce ,żeby Loozerka wróciła......poopowiadała o Cudnym brodatym Gangusiu i Ciasteczku...... Quote
Agnie Koty Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Straciłam nadzieję, że powróci. :-( Podtrzymywała mnie na duchu jak pręgusy u mnie mieszkały, wspierała finansowo, podbijała moje bazarki a i kupowała na nich za świetne ceny, nauczyła mnie wstawiać zdjęcia..... Dlaczego? Dlaczego tak się stało?:placz: :placz: :placz: Quote
Jowita Poznań Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 wroci, napewno wroci, zobaczysz Agnie, osoba ktora ma tyle napisanych postow nie odchodzi na zawsze z forum :diabloti: :evil_lol: :diabloti: Quote
Kasia25 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Może, loozerka była niegrzeczna i ma miesięczną kare?:diabloti: Anka wracaj, bez jaj, no! Quote
Figa Bez Maku Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Loozerko a nawet i z jajami wracaaaaaaaj:placz: Quote
Puchatek Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Mogłabyś coś "bąknąć". Z kawiarenki, od znajomych, Asia ze szkoły. No kurczę wygląda że to nie tylko sprawa komputera. Quote
Czoko Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Jak widać Ania nas całkiem porzuciła! Spróbowała życia bez neta w naszym towarzystwie... i nas już nie chce... a ja nawet się nie dowiem czy wtedy w Tomarynach pod Gietrzwałdem widziałam Gangusia?:placz: :placz: :placz: Quote
Jowita Poznań Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 loozerka jest niedobra ze sie do nas nie odzywa, za kare bedzie lanie jak tylko oczywiscie ja znajde :diabloti: Quote
Figa Bez Maku Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 nabroiła i teraz boi się wrócić:shake: Loozi nie bój się ..poboli i przestanie...... Quote
Puchatek Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Jowita Poznań napisał(a):loozerka jest niedobra ze sie do nas nie odzywa, za kare bedzie lanie jak tylko oczywiscie ja znajde :diabloti: Jowita wyraźnie wchodzi w okres wychowywania :evil_lol: Quote
Figa Bez Maku Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Jowita Poznań napisał(a):loozerka jest niedobra ze sie do nas nie odzywa, za kare bedzie lanie jak tylko oczywiscie ja znajde :diabloti: he he Jowito....zasady ( w przypadku psów ;) ) są takie: psa woła się , pies nie przychodzi:diabloti: :angryy: ...a kiedy w końcu łaskawie się pojawia:multi: to wtedy nie wolno:mad: tylko pogłaskać :eviltong: pochwalić:loveu: i dać smakola:cool1: Loozerko damy Ci smakola a nie lanie wyjdź wreszcie z realu w wirtual:placz: :cool3: Quote
Jowita Poznań Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 och Puchatku, kotę Amidale wychowuję, bo co to znaczy ze lodowke sobie otwiera! :mad: :diabloti: Figa, trza w dupsko przylac od razu chodzi jak szwajcarski zegarek :diabloti: zartuje naturalnie :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts