Jump to content
Dogomania

Biszkoptowo-Ruda Galeryjka- Gangster z ADHD i Kuki- nasze ciasteczko :)

Recommended Posts

Posted

Nie znacie Bloga moich zwierzaków tego w podpisie z onetu wiec Wam zacytuję fragment jednej z ostatnich notek, w której opisywałam wyjazd na majówkę pt. Co było dalej z Mruczkiem:

[FONT=Times New Roman]Właśnie tam wydawało mi się że widzę Gangstera – pieska koleżanki! Nie udało mi się znaleźć żadnego aktualnego zdjęcia. Przekonałam się natomiast że na jakiegoś psa oszczekującego nas też zadziałała komenda „Ganguś dość!” i grzecznie na nas patrzył![/FONT]

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Figa Bez Maku napisał(a):
a ja tak sobie mślę ,że loozerka nie wie jak ma teraz nadrobić te wszystkie zaległości.....tyle do czytania.....( i pewnie do oglądania:shake: ),ze...po prostu.....przyczaiła się i nie robi nic:roll:

No i do czytania nie musi się logować więc po cichu sobie czyta. Jak przeczyta to się ujawni. :evil_lol:

Posted

Też wierzę że Ania kiedyś się ujawni!
Wiecie ze straciliśmy nasze głosy na Krakvecie? Dla Szczytna było zdecydowanie za mało i nawet nie wiadomo co będzie z Białymstokiem, o którym pisały inne koleżanki.

Posted

Ja straciłam swój! Dziś rano koleżanki pisały że Białystok ma duże szanse ale spadł na 2 miejsce!
Kolejne inne głosowanie trwa na molosach.

Posted

Jowita Poznań napisał(a):
za duzo ostatnio na miau przebywam :evil_lol:
ale nie bijcie, :diabloti:

Agnie Koty napisał(a):
:oops: . Na miau bywam czasami jako Regis, :oops:

No masz! a ja Was jeszcze tam nie spotkałam - nasz nick znacie z Bloga na ONET - tego z podpisu - kussad
Pozdrawiam Ewa

Posted

Straciłam nadzieję, że powróci. :-(
Podtrzymywała mnie na duchu jak pręgusy u mnie mieszkały, wspierała finansowo, podbijała moje bazarki a i kupowała na nich za świetne ceny, nauczyła mnie wstawiać zdjęcia.....
Dlaczego? Dlaczego tak się stało?:placz: :placz: :placz:

Posted

Jak widać Ania nas całkiem porzuciła! Spróbowała życia bez neta w naszym towarzystwie... i nas już nie chce... a ja nawet się nie dowiem czy wtedy w Tomarynach pod Gietrzwałdem widziałam Gangusia?:placz: :placz: :placz:

Posted

loozerka jest niedobra ze sie do nas nie odzywa, za kare bedzie lanie jak tylko oczywiscie ja znajde :diabloti:

Jowita wyraźnie wchodzi w okres wychowywania :evil_lol:

Posted

loozerka jest niedobra ze sie do nas nie odzywa, za kare bedzie lanie jak tylko oczywiscie ja znajde :diabloti:

he he Jowito....zasady ( w przypadku psów ;) ) są takie: psa woła się , pies nie przychodzi:diabloti: :angryy: ...a kiedy w końcu łaskawie się pojawia:multi: to wtedy nie wolno:mad: tylko pogłaskać :eviltong: pochwalić:loveu: i dać smakola:cool1:
Loozerko damy Ci smakola a nie lanie wyjdź wreszcie z realu w wirtual:placz: :cool3:

Posted

och Puchatku, kotę Amidale wychowuję, bo co to znaczy ze lodowke sobie otwiera! :mad: :diabloti:

Figa, trza w dupsko przylac od razu chodzi jak szwajcarski zegarek :diabloti: zartuje naturalnie :evil_lol: :evil_lol: