Jump to content
Dogomania

Biszkoptowo-Ruda Galeryjka- Gangster z ADHD i Kuki- nasze ciasteczko :)

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak to Sadzę wcieło?? To ona w koncu łazik jest? Myslalam, ze planowałas ją, jako domowego kociaka, takiego niewychodzącego....
Pewnie Sadza miała inne plany..:D

A w ogole wkurzyłam sie okrutnie:( NIe miałam przed dwa dni internetu i nie wiedziałam co sie na forum krakvetu dzieje...Teraz czytam, ze Szczytnu zarzucają oszustwo..:(
Wkurzyło mnie to strasznie, bo od tygodnia nie robie nic innego w olnym czasie, tylko zajmuję sie glosowaniem, opracowalam instrukcje, rozsylam do wszystkich znajomych w Szczytnie, województwie, Polsce i poza Polską. Poruszylam niebo i ziemie, zaagazowałam w rozpowszechnianie wszystkich ludzi, o ktorych wiem, ze mają dostęp do dużej liczby osób npo nauczycieli, u siebie w pracy wszystkim pocztą wewnętrzna dałam instrukcje i kazałam glosować, napisalam lopatologiczną instrukcje jak oddac glos, podrukowałam ją, i dałam do rozłozenia w róznych miejscach- schronisku, urzedzie miasta, starostwie. Wszędzie pisalam , by nie zakładac podwójnych kont, zeby kazdy oddawał tylko jeden glos i teraz ktos zarzuca oszustwo....:(

A ja naprawde hmmm to jeszcze sie dobrze nie rozpedziłam...;)
Tyle, że ja znam mnostwo osób i jak mi na czymś zalezy to działam jak taran ....:D. Męczę ludzi, sprawdzam czy zaglosowali, rozliczam..:D I naprawde duzo ludzi sie osobiscie zaangazowało w to i poruszają wszystkie dostępone zródła.
MOwiac szczerze- nie wiedziałam , ze bedzie to tak trudne, bo nie sądziłam, ze bedzie tak duzo tak mocnych konkurentów, ale to mnie tylko mobilizuje :)
Się wywnętrzyłam...

Posted

loozi, bedziemy Cie bronic na forum kravketa :p
choc widze ze samej wychodzi Ci to wysmienicie :loveu:

kurde, na kravkecie skasowali mojego posta... przeciez wszystko ladnie i grzecznie napisalam (?)
a tak bronilam loozerke ;)

Posted

Coś w tym jest loozerko..bo ja np. "niby" zagłosowałam.. tak mi się przynajmniej wydawało..ale swojego postu nie znalazłąm..i..no właśnie nie wiedziałąm czy mam głosować drugi raz czy nie..może taka sytuacja spotkała też inne osoby tyle ,ze były bardziej zdecydowane,zagłosowały powtónie ... i wyszło jak wyszło?

Posted

Jak głosujecie to róbcie tak: najpierw sprawdzacie ile jest głosów, głosujecie i od razu sprawdzacie ile jest. Wtedy wiadomo czy zaliczyło czy nie. Małe prawdopodobieństwo żeby nie zaliczyło a jednocześnie ktoś inny głosował i jeszcze na to samo.

Posted

loozerka napisał(a):
jak to Sadzę wcieło?? To ona w koncu łazik jest? Myslalam, ze planowałas ją, jako domowego kociaka, takiego niewychodzącego....
Pewnie Sadza miała inne plany..:D

tak, po prostu Sadza wystrychnęła mnie na dudka. Tak bardzo chciała wyjść, skakała na klamkę ze się ulitowałam, takie słońce ładne było. Myślałam że pokręci się trochę a ona wsiąkła. Nigdy żaden kot mi tak nie zginął! Przez tydzień wychodziłam bladym świtem jej szukać i nic.
Rozwiesiłam ogłoszenia, na razie cisza.

Posted

Kurcze, paskuda Sadza :( Daj znac, czy wrócila do domu..
nie wiem, czemu czesc postów została w takim razie usunięta z krakvetu, jesli były zupełnie neutralne- to ja tego nie pojmuję...Jowita, dziekuję ogromnie za chęc pomocy :))) Ale nic, ja teraz jestem kompletnie nieczasowa, na razioe sprawe zostawiam własnemu biegowi, moze pod koniec tygodnia sie jeszcze glosowaniem zajmę...

A z Kuki bylismy w klinice, bo mnie bardzo niepokoiło to duszenie, odkasływanie, okazało sie, ze najprawdopodobniej jest po prostu przeziebiona. Trzeba bylo trzeciego weterynarza, by to stwierdził!!:( A ja psa chorego od miesiąca nie lecze....bidulina, no....

Posted

Nie martw się ..oba zgodnie zaświadczą ,że nie chcą innej pańci
Biedna Cookie była chora:placz:
lecz nie poszła do doktora:crazyeye:
a więc na loozerkę z góry
spadnie TOZ i Straż do wtóru,:diabloti:
dobiorą się jej do skóry....:mad:
jeden pies ma ADHD:crazyeye:
drugi zaś za dużo je:cool3:
To loozerki przecież wina
więc aresztu jest przyczyna:multi:
Trzeba loozerkę ratować
i paczki do ....hmmm ..szykować:shake:

Posted

Wykroczeń to by się znalazło:

1. Porwanie psa z ulicy i ograniczenie mu wolności osobistej poprzez:
- trzymanie w zamknięciu
- wyprowadzanie przywiązanego do "strażnika"
- ograniczenie wyboru pożywienia (padłe wrony, gołębie etc.)
-- powyższe ogranicza funkcję sanitarną psa
2. Znęcanie się fizyczne (kąpanie, czesanie etc.)
3. Zmuszanie do wykonywania pracy (dawanie łapy, warowanie etc.)
4. Zmuszanie do dostarczania uciech osobom drugim i trzecim poprzez bieganie za piłeczką, patykiem, bawieniem się z psami osób trzecich
5. Ograniczanie swobody wypowiedzi poprzez uciążliwe uciszanie.
6. i tak dalej i tak dalej ......

Posted

Gangster....Cookie...halooo odezwijcie sie , gdzie wcięło waszą pańcię?.......czyżby...:placz: :placz: :cool3:
No nie wiem co wam radzić... Cookie ty jesteś rozsądniejsza bo Ganges to nerwus i wyobrażam sobie jak histeryzuje:shake: ... spokojnie... idźcie na policję i złóżcie zeznania.. podkreślcie przy tym nieświadomość, brak obeznania loozerki z psami, dobre w gruncie rzeczy intencje.. w razie jakby co ... złożymy sie na papugę ( tj. adwokata jakby kto nie wiedział:cool3: ):diabloti:

Posted

ostatnio robie dużo rzeczy uniemozliwiających wchodzenie tu,
1) dzisiaj switem bladym wyjechałam do Białegostoku i dopiero wrócilam, poza tym cały czas działam intensywnie w celu zdobycia glosów, czesto siedzę w schronisku, pozostały czas pracuje i wychodzę z psami...
A dodatkowo odkryłam Prison Break- kurcze- rewelacyjny serial. Ja nie mam cierpliwosci do seriali w TV, nie pamietam terminów, nie umiem ich pilnowac. Ale dziecię moje przyniosło ten serial na plycie w calosci 22 odcinki i przepadlam...jednej nocy spalam 1,5 h, bo nie moglam odłożyć ogladania.
A poza tym- Asia też oglada film i ja wtedy nie mogę tu siedziec...teraz też mnie goni okrutnie...i krzycyz WPUUUUSĆ MNIE!!
Wiec musze spadac....:))

Posted

Jak się czuje Kuki? Jakie duszenie się?

Poczta mi nie działa, subskrypcja i Dogo też... Wracam do domu prawie w nocy - teraz też lecę sprzątac po malowaniu. Na wyniki egzaminu czekamy do połowy czerwca.
Pozdrawiam Ewa

Posted

ona nie dusiła sie w sumie, tylko dyszała i kaszlała. Kaszel chyba minął, dyszenie jeszcze nie tak do konca...chyba poproszę o przedłuzenie tego antybiotyku.
A jak tak Czoko?

No i jak Krzysiowi poszlo??
Sorry, ze tu pytam, ale cos z dogo, alno moją przegladarka jest nie tak, w ogole nie chce wpisywać stropn, zatrzymuje sie na jednym odsyłaczu i stoi. Teraz wyjatkowo weszlam na IE, zeby tu zerknac...

Posted

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=62672

ale jak już będziesz to wstąp na bazarek, hm? Proszę... Wyjeżdżam w sobotę a na dogo będę 4 maja rano.
Co do tego serialu, miałam ochotę go obejrzeć ale ja nie mam Polsatu a do taty nie chciało mi się chodzić.. Moze jak będzie na innym kanale. Ja generalnie nie przepadam za serialami bo mnie nużą ale słyszałam że ten jest świetny. Gdzie ten tatuaż był? Na tyłku?

Posted

głowna przeszkoda to serial, ktory z Asia oglądamy :D. Bo nie jesteśmy w tym samym momencie, wiec konkurujemy z dostępem do komputera, a jest tak swietny, ze jak juz uda mi sie dobić o miejsce, to wole go ogladac, niż krazyc po forum...
Ale wróce :D soon ;)

Posted

tatuaż był wszędzie..:D- poza twarz- nota bene mmmm, baaaaardzo przystojną, dlońmi i dekoldem :D tzn- nie wiem, czy był na tyłku własnie, bo tylka w tym serialu jest mało akurat :D
a masz DVD na komputerze? bo jesli tak, to mogę wysłac Ci w formacie takim do ogladania na komputerze. Dla mnie to jedyna mozliwosc ogladania seriali..
ale uprzedzam - to pozeracz czasu, naprawde ciezko sie oderwac

Posted

A czytały cioteczki artykuł w majowym Moim Psie o szczeciniankach co pomagają pieskowi Maksiowi i jego pani Irenie?

Jak nie to mogę wysłac jutro skan. Tylko mi adres mailowy podajcie.