loozerka Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 a swoja drogą jestem z siebie dumna, Szczytno robi sie znaczącą siła w glosowaniu :)juz nie tak wiele trzeba nadrobic, a w sumie to poruszylam polowe dostępnych mi strun :D Cieszę sie, bo widze teraz ogromne szanse,a w po wczorajszym pobycie w schronie wiem, jak ogromne potrzeby tam są Quote
Puchatek Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 No ruszaj tą drugą "większą połowę" Tak jak napisał uczeń o rozbiorach "Polska została poćwiatrowana na trzy nierówne połowy" Quote
loozerka Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 ruszam, ruszam, problem niestety w tym, ze czasu nie mam za wiele, bo gdybym miała to jeżdziłabym po tych mniej "piśmiennych" i sama u nich, za nich te konta zakładała :) Quote
Agnie Koty Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 loozi, a jak Ty to robisz że w podpisie masz np. o bazarku :oops: Quote
loozerka Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Edytuje podpis- pisze tekst, ktory ma być i formatuje- czyli kolor, wielkosc liter, pogrubienie i takie tam bajery potem podlinkowuję- czyli zaznaczam link do bazarku, daje prawym przyciskiem myszy kopiuj, następnie zaznaczam tę część ktora do tego linku sie odnosi w podpisie i zaznaczam taki niebiesko-zielony globusik z okularkami ( nad okienkiem z edycją podpisu ), po czym w okienko, ktore sie pojawi daje wklej . No i zapisz zmiany :) Ale- Agnieszka, masz maksymalną wysykosc podpisu, jaka mozna miec, wiec juz pod te banerki nic zgodnego z regulaminem nie zmieścisz.. mozesz albo zrobic malutki podpis taki czcionką jedynką, albo troszkę zmniejszyc banerki Jesli chcesz, mogę Ci ten podpis przygotowac tylko napisz, jaki chcesz tekst, no i czcionkę, jaki kolor napisu:) wstawie to do postu . potem sobie edytujesz post i wkleisz do podpisu Quote
Agnie Koty Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 zatem nie będę łamać regulaminu............:evil_lol: Dzięki! Quote
loozerka Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Agnie Koty napisał(a):zatem nie będę łamać regulaminu............:evil_lol: Dzięki! iii? masz dla mnie pracę :D? Quote
loozerka Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 nie wiem, czy kogos zaskoczyłą zmiana tytułu, najdłuzej to chyba ja sama nie wiedziałam, ze Kuki jest NASZA :)) Agnieszko- ale ja moge Ci poprawić wszystko- także banerki i napis wraz z odsyłaczem do bazarku, ze bedzie regulaminowe :)) Quote
Figa Bez Maku Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Loozerko...żartujesz..przecież ja cały czas pytałąm KIEDY ( a nie CZY) zmienisz tytuł:diabloti: Jak taka wyrywna do roboty jesteś :diabloti: to proszę....:oops: Chciałam Melę sobię umieścić w banerku...Puchatek złości się na mnie ,że głąb jestem ( to wiem akurat bo inaczej sama poradziłabym sobie)...no i niestety nie udaje mi się skopiować tzn niby kopiuję ale jak chcę wkleić to ta opcja wklej jest na szaro ( jak i ja)...Tak sobie myślę ,że gdybym miała ten banerek w wersji "zapisu" to poszłoby łatwiej.......:oops: Quote
Agnie Koty Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 wiesz, ja Ci nie wspominałam o zmianie tytułu bo nie chciałam być natrętna:evil_lol: . Nie, loozi, nie zmieniaj mi nic, w zasadzie to ja nie jestem taka hiperaktywna na dogo i lansowanie bazarku chyba nic nie da. Teraz wystawiłam Alexa Kavę jakby co. Quote
loozerka Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Haniu- zamiast "wklej" z myszy wybierz z klawiatury "ctrl+v" - czasem prawy przycisk myszy nie działa tu na dogo :) Agnieszka, a mnie jak zwykle wszedzie pełna, wiec wstawię sobie ksiazki do podpisu :) Quote
Agnie Koty Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Hania, opcja wklej jest u Ciebie na szaro bo pewnie wklejasz na podglądzie. A to trzeba niżej wkleić! I zapisać. Quote
Figa Bez Maku Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Oj dziewczyny .....aż taki głąb to ja nie jestem:diabloti: :oops: Nie..nie wklejam na podglądzie, próbowałam także ctrl+v. Nie wiem czemu.. nie działa:crazyeye: Quote
AnkaG Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Loozerka to ja tylko tyle: :calus: :buzi: :cunao: Quote
loozerka Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 ok, tyle ze nie wiem, czy i na ile cos da, jak u Ciebie nie chce sie podpis zapisac.. kurcze, Haniu, przepraszam ale nie zdąże, musze pedzic do pracy, zagapil;am sie myslalam, ze jest sporo wczesniej- moze w pracy cosik pokombinuje, nawet leiej, bo tam mam IE- moze lepiej bede widziala na czym problem lezy :D Quote
Figa Bez Maku Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Dzięki..:loveu: wpisać to mi się wpisze bo próbowałam..problem raczej w tym ,że jakby sie nie kopiuje... Quote
Agnie Koty Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Loozi, jak dałabyś radę Alex Kavę wepchnąć do siebie byłoby cudownie. Aukcja trwa do 24.04. A potem będą te maltretowane kobiety w świecie arabskim....:oops: Quote
Celina12 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Oj jaki piękny tytuł Galeryjki:multi::multi::loveu::loveu:-no super,aż mi łezka w oku się pojawiła. " Nasze Ciasteczko "-cudownie.Wielkie buziaki dla Ciebie Cioteczko oraz dla Bródki i Ciasteczka :loveu: Quote
Agnie Koty Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 dziękuję Aniu za podpis! Okruchy mają nużycę, :-( Quote
Puchatek Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Nie płacz bo to uleczalne jest. Rozumiem że przebadali dokładnie więc przynajmniej żadnych innych "kwiatków" nie mają Quote
loozerka Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Fakt- uleczalne, ale leczenie dlugotrwałe, wymaga domu...sggw moze okazac sie za drogie na mozliwosci opiekunów...no i stan tych biedaczków zaawansowany jest chyba, bo wygladały bardzo biednie.. Gorzej, ze moje finanse sie mocno skurczyły..mam stałe cele, na ktore zobowiazałam sie przekazywac pieniądze, drugiego psa, no i w związku z tym - samochód do kupienia, prawo jazdy do odnowienia......chorerka...no!! Celinko, bo Kuki, to w zasadzie Cookie :)) i jak napisałam w pierwszym poście w watku- to pies marzenie, na wszystkie bolączki swiata...jest cudowna..:) Quote
Kasia25 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Oj, Loozerka kłamczuszka:diabloti: Cooki, lekko nasza?:lol: Przecież to wiadome od początku, było - nie wyrzekniesz się cisateczka;) Całuje dwa ryjki cudne i pędze łapac Muche w sieć;) :evil_lol: Quote
loozerka Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Kasiu, powodzenia z Muszką, zeby za bardzo przed tym zmywaniem brudów schroniskowych sie nie broniła :) Kasia, ja to w sumie tez wiedzialam z kazdym dniem bardziej, ze sie nie wyrzeknę- ale tak sie opierałam, zeby nie bylo żem łatwa ;) Quote
Agnie Koty Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 nie płaczę z powodu tej nużycy jeno smuto mi bo naczytałam się o tym cholerstwie i na jakims forum też o tym biadolili. Aha, ten podpis Twój loozerko to jakiś taki kulinarny jest i mam ochote coś zjeść dobrego jak go widzę. Quote
Puchatek Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Rydzyka z marynatki sobie spałaszuj :evil_lol: A jak zaszkodzi to Sadza jest dobra bo węgiel pomaga na sprawy żołądkowe. :evil_lol: Jeszcze do niedawna nawet owocami egzotycznymi mogłaś się podelektować. Jak widzisz sama masz spiżarnię to co tu innym zazdrościć. :diabloti: A w ostateczności coś wspominałaś o jakichś Okruszkach. Quote
Recommended Posts