Jump to content
Dogomania

Biszkoptowo-Ruda Galeryjka- Gangster z ADHD i Kuki- nasze ciasteczko :)

Recommended Posts

Posted

a swoja drogą jestem z siebie dumna, Szczytno robi sie znaczącą siła w glosowaniu :)juz nie tak wiele trzeba nadrobic, a w sumie to poruszylam polowe dostępnych mi strun :D Cieszę sie, bo widze teraz ogromne szanse,a w po wczorajszym pobycie w schronie wiem, jak ogromne potrzeby tam są

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ruszam, ruszam, problem niestety w tym, ze czasu nie mam za wiele, bo gdybym miała to jeżdziłabym po tych mniej "piśmiennych" i sama u nich, za nich te konta zakładała :)

Posted

Edytuje podpis- pisze tekst, ktory ma być i formatuje- czyli kolor, wielkosc liter, pogrubienie i takie tam bajery potem podlinkowuję- czyli zaznaczam link do bazarku, daje prawym przyciskiem myszy kopiuj, następnie zaznaczam tę część ktora do tego linku sie odnosi w podpisie i zaznaczam taki niebiesko-zielony globusik z okularkami ( nad okienkiem z edycją podpisu ), po czym w okienko, ktore sie pojawi daje wklej . No i zapisz zmiany :)
Ale- Agnieszka, masz maksymalną wysykosc podpisu, jaka mozna miec, wiec juz pod te banerki nic zgodnego z regulaminem nie zmieścisz..
mozesz albo zrobic malutki podpis taki czcionką jedynką, albo troszkę zmniejszyc banerki
Jesli chcesz, mogę Ci ten podpis przygotowac
tylko napisz, jaki chcesz tekst, no i czcionkę, jaki kolor napisu:)
wstawie to do postu . potem sobie edytujesz post i wkleisz do podpisu

Posted

nie wiem, czy kogos zaskoczyłą zmiana tytułu, najdłuzej to chyba ja sama nie wiedziałam, ze Kuki jest NASZA :))

Agnieszko- ale ja moge Ci poprawić wszystko- także banerki i napis wraz z odsyłaczem do bazarku, ze bedzie regulaminowe :))

Posted

Loozerko...żartujesz..przecież ja cały czas pytałąm KIEDY ( a nie CZY) zmienisz tytuł:diabloti:
Jak taka wyrywna do roboty jesteś :diabloti: to proszę....:oops: Chciałam Melę sobię umieścić w banerku...Puchatek złości się na mnie ,że głąb jestem ( to wiem akurat bo inaczej sama poradziłabym sobie)...no i niestety nie udaje mi się skopiować tzn niby kopiuję ale jak chcę wkleić to ta opcja wklej jest na szaro ( jak i ja)...Tak sobie myślę ,że gdybym miała ten banerek w wersji "zapisu" to poszłoby łatwiej.......:oops:

Posted

wiesz, ja Ci nie wspominałam o zmianie tytułu bo nie chciałam być natrętna:evil_lol: . Nie, loozi, nie zmieniaj mi nic, w zasadzie to ja nie jestem taka hiperaktywna na dogo i lansowanie bazarku chyba nic nie da. Teraz wystawiłam Alexa Kavę jakby co.

Posted

Haniu- zamiast "wklej" z myszy wybierz z klawiatury "ctrl+v" - czasem prawy przycisk myszy nie działa tu na dogo :)

Agnieszka, a mnie jak zwykle wszedzie pełna, wiec wstawię sobie ksiazki do podpisu :)

Posted

ok, tyle ze nie wiem, czy i na ile cos da, jak u Ciebie nie chce sie podpis zapisac..
kurcze, Haniu, przepraszam ale nie zdąże, musze pedzic do pracy, zagapil;am sie myslalam, ze jest sporo wczesniej- moze w pracy cosik pokombinuje, nawet leiej, bo tam mam IE- moze lepiej bede widziala na czym problem lezy :D

Posted

Oj jaki piękny tytuł Galeryjki:multi::multi::loveu::loveu:-no super,aż mi łezka w oku się pojawiła. " Nasze Ciasteczko "-cudownie.Wielkie buziaki dla Ciebie Cioteczko oraz dla Bródki i Ciasteczka :loveu:

Posted

Fakt- uleczalne, ale leczenie dlugotrwałe, wymaga domu...sggw moze okazac sie za drogie na mozliwosci opiekunów...no i stan tych biedaczków zaawansowany jest chyba, bo wygladały bardzo biednie..
Gorzej, ze moje finanse sie mocno skurczyły..mam stałe cele, na ktore zobowiazałam sie przekazywac pieniądze, drugiego psa, no i w związku z tym - samochód do kupienia, prawo jazdy do odnowienia......chorerka...no!!

Celinko, bo Kuki, to w zasadzie Cookie :)) i jak napisałam w pierwszym poście w watku- to pies marzenie, na wszystkie bolączki swiata...jest cudowna..:)

Posted

Oj, Loozerka kłamczuszka:diabloti:
Cooki, lekko nasza?:lol: Przecież to wiadome od początku, było - nie wyrzekniesz się cisateczka;)

Całuje dwa ryjki cudne i pędze łapac Muche w sieć;) :evil_lol:

Posted

Kasiu, powodzenia z Muszką, zeby za bardzo przed tym zmywaniem brudów schroniskowych sie nie broniła :)

Kasia, ja to w sumie tez wiedzialam z kazdym dniem bardziej, ze sie nie wyrzeknę- ale tak sie opierałam, zeby nie bylo żem łatwa ;)

Posted

nie płaczę z powodu tej nużycy jeno smuto mi bo naczytałam się o tym cholerstwie i na jakims forum też o tym biadolili.
Aha, ten podpis Twój loozerko to jakiś taki kulinarny jest i mam ochote coś zjeść dobrego jak go widzę.

Posted

Rydzyka z marynatki sobie spałaszuj :evil_lol:
A jak zaszkodzi to Sadza jest dobra bo węgiel pomaga na sprawy żołądkowe. :evil_lol:
Jeszcze do niedawna nawet owocami egzotycznymi mogłaś się podelektować. Jak widzisz sama masz spiżarnię to co tu innym zazdrościć. :diabloti:
A w ostateczności coś wspominałaś o jakichś Okruszkach.