loozerka Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Celina, dobra jestes, mi dopiero Asia, ktora robila to zdjecie Kuki, powiedziala, ze to ziew, myslalam, ze zaryczała na nią groznie, co bylo wręcz szokujące :) A Gansg to jest biedniutki tylko i wyłacznie w kolnierzu- ma on dzialanie uspokakające ;). Wtedy takie biedniutki jest i patrzy tymi slipkami mowiac- zobacz, jak ja cierpię ;). Bez kołnierza- mitoa sie juz jak dawniej :D Quote
Agnie Koty Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 zaczynam być fanem Kuks, to ziewające zdjęcie jest niesamowite. Uwielbiam takie wykrzywione miny....Zarówno u psów jak i u ludzi. Quote
Figa Bez Maku Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 "znając" :evil_lol: Kuki nawet nie pomyślałam ,że to może być coś innego niż ziewnięcie:diabloti: Sama słodycz, wygląda jakby ktoś ja ulepił z miodu, jasnego karmelu .. śliczne ciasteczko:loveu: A Ganges długo jeszcze będzie w tym kołnierzu chadzał? Quote
Puchatek Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Zdjęcie jest pewnie w lepszej rozdzielczości niż opublikowana więc jakbyś mogła wykadrować portrecik to byłoby naprawdę świetne zdjęcie. Wygląda na nim jak wamp. "Jeszcze mnie popamiętasz Blake". Quote
loozerka Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Odcięli mnie wczoraj od netu.... A dzisiaj od rana bylam w Olsztynie z Gangsterem u eterynarza, bo oczywiscie ten skubaniec musial nabroic :D. Otóz lobuz wykorzystał kołnierz, by dostac sie do swojej rany i zrobić sobie nową. Dostał kołnierz i tak dłuższy niż z jego wielkosci by wynikało, bo taki na spaniela, albo sznaucera sredniego. No ale czy to moze być dla niego przeszkoda?? W nocy wynalazł sposób- tak sie wyginał, aż brzeg kołnierza mu sie oparł na zagięciu pomiedzy brzuchem a moszna, tam brzeg kołnierza sobie opierał i miał jakby zblokowany, wiec juz bez problemu mogł sobie rane gryżć. Do tego ostry brzeg kołnierza oczywiscie zrobił mu porządne otarcie obok moszny az takie malenkie krwiaki były. No i oczywiscie to go dodatkowo bolało i swedziało, wobec czego jeszcze gwałtowniej sobie tak bebrał... Dzisiaj u weta do aplikacji srodków ziarninujących był trzymany przez dwie osoby i dopiero trzecia mu to aplikowała....a panowie wet nie chcieli poczatkowo wierzyc, ze potrzebna bedzie mi pomoc ;) Fajniutki, co :D?? So...więc...nie wiem, ile bedzie miał kołnierz, bo w zasadzie, gdyby tego nie rozwalał, to pewnie juz mogłby być wolny...:) Quote
Agnie Koty Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 wiesz, jestem pod wrażeniem. Kiwi nosiła rozmiar kołnierza na spaniela i sznaucera średniego....... Quote
Figa Bez Maku Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Ojejku...no to się wybrałam z tym pytaniem...w porę.... a oglądałyście Madagaskar? ( kreskówka dla dzieci)...... wyginam śmiało ciało...dla mnie to ..mało... król surykatek to śpiewał..może Ganges jest spokrewniony? Quote
Figa Bez Maku Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Pomimo hiszpańskiego kołnierza Ganges wytrwale do celu zmierza:multi: nie ma dla niego przeszkody:shake: z fakirem idzie w zawody:cool3: Aż podziw człowieka bierze jakie to zdecydowane zwierzę:cool1: :crazyeye: Quote
loozerka Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Hania- jak zwykle rozbawilas mnie do łez :D A mnie te umiejetnosci Gangsa tyle złoszczą, co smieszą. Trudno sie nie zlościc, jak mi dzis zafundował nadprogramowa jazde do stolicy regionu, ale jak patrze na tę rozesmianą mordkę, zadowoloną z siebie, wiecznie sie kręcącą, to mnie rozbraja..:D Quote
AnkaG Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 No właśnie im się wszystko wybacza- bo się je koooocha. :lol: Quote
loozerka Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 noooo i to jak....:D a Kukisia wczoraj była kąpana..jaka ona dzis jest sliczna, te białe cześci- brzuszek, klata, lapki są takie bielutkie, ze az lśnią, ta siersc wyglada, jakby z jedwabiu była - coś pieknego :D Quote
Puchatek Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 GANGSTER uznał że ranami Lepiej zająć się zębami Z chirurgiczną więc precyzją Zaczął wdrażać tą decyzję Mimo iż rodzina cała Zgodnie w kołnierz Go ubrała Zwinne i sprężyste ciało Wygiął tak, że się udało! :multi: Quote
Puchatek Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 loozerka napisał(a):noooo i to jak....:D a Kukisia wczoraj była kąpana..jaka ona dzis jest sliczna, te białe cześci- brzuszek, klata, lapki są takie bielutkie, ze az lśnią, ta siersc wyglada, jakby z jedwabiu była - coś pieknego :D Tak to napisałaś że chyba Bunię wykąpię. Quote
loozerka Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Puchatku....zdaje sie jednak, ze Kuki ma zdecydowanie odmienne wrazenia od moich.... stala w brodziku jak sparalizowana, teraz, gdy ją probuje zaciagnac do lazienki zdecydowanie sie opiera, a w ogole od rana sie wacha z mina- a fujjj, co za smrody...;) Szampon- niby psi, nawet dobry bardzo...a i tak smierdzi duzo gorzej niz kupki, zgniłe resztki, czy psującego się truchła :D Chyba mnie rozwala grypa zoładkowa :(( Quote
loozerka Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 własnie uruchomiono glosowanie na krakvecie :) Bardzo proszę wszystkich o oddanie glosu na Szczytno :) http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=4135 Quote
Puchatek Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Rozumiem że Kuki może to nie odpowiadać ale ja miałem na myśli raczej opis jej wyglądu a Bunia już taka przybrudzona nieco. Quote
loozerka Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Wiem pUchatku, ze przegrywamy, ale mowiac szczerze, ja sie jeszcze nie rozkrecilam z akcja informacyjna...włąsnie doipiero zaczełam rozsylac maile, w pracy wydalam polecenie sluzbowe ;) rejestracji sie na krakvecie :D. Nie chcialam wczesniej ludziom zawracac glowy, bo sama wiem, jak to jest, jak cos sie robi z doskoku, najlepiej raz a dobrze, gdybym zaczeła namawiac do rejestracji na poczatku kwietnia teraz juz wszyscy byliby zmeczeni tematem :) a co do Kuki, to jeszcze oprócz wygladu- uwierz, az błyszczy jej siersc, to jeszcze jest niesamowita w dotyku, naprawde nie sądzilam, ze bedzie tak piorunująca róznnica :)) Quote
Jowita Poznań Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 zagłosowane :p to trzymam kciuki aby to Szczytno wygrało Quote
loozerka Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Dziewczyny, glos jednej z Was chyba nie został doliczony :)) PO nocy bylo 8 glosow i ostatni glos to byl mojej siostry, teraz jest 10, wiec przybylo 2 :)) poza tym- dzieki wielkie, musze troche nad reklamą popracować :D a w ogole to dzis bylismy po raz pierwszy po przerwie na dlugim spacerze....nawet nie wiecie jak mi tego brakowało !! Quote
Recommended Posts