Jump to content
Dogomania

Biszkoptowo-Ruda Galeryjka- Gangster z ADHD i Kuki- nasze ciasteczko :)

Recommended Posts

Posted

Celina, dobra jestes, mi dopiero Asia, ktora robila to zdjecie Kuki, powiedziala, ze to ziew, myslalam, ze zaryczała na nią groznie, co bylo wręcz szokujące :)

A Gansg to jest biedniutki tylko i wyłacznie w kolnierzu- ma on dzialanie uspokakające ;). Wtedy takie biedniutki jest i patrzy tymi slipkami mowiac- zobacz, jak ja cierpię ;). Bez kołnierza- mitoa sie juz jak dawniej :D

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

"znając" :evil_lol: Kuki nawet nie pomyślałam ,że to może być coś innego niż ziewnięcie:diabloti: Sama słodycz, wygląda jakby ktoś ja ulepił z miodu, jasnego karmelu .. śliczne ciasteczko:loveu:
A Ganges długo jeszcze będzie w tym kołnierzu chadzał?

Posted

Zdjęcie jest pewnie w lepszej rozdzielczości niż opublikowana więc jakbyś mogła wykadrować portrecik to byłoby naprawdę świetne zdjęcie.
Wygląda na nim jak wamp. "Jeszcze mnie popamiętasz Blake".

Posted

Odcięli mnie wczoraj od netu....
A dzisiaj od rana bylam w Olsztynie z Gangsterem u eterynarza, bo oczywiscie ten skubaniec musial nabroic :D. Otóz lobuz wykorzystał kołnierz, by dostac sie do swojej rany i zrobić sobie nową. Dostał kołnierz i tak dłuższy niż z jego wielkosci by wynikało, bo taki na spaniela, albo sznaucera sredniego. No ale czy to moze być dla niego przeszkoda?? W nocy wynalazł sposób- tak sie wyginał, aż brzeg kołnierza mu sie oparł na zagięciu pomiedzy brzuchem a moszna, tam brzeg kołnierza sobie opierał i miał jakby zblokowany, wiec juz bez problemu mogł sobie rane gryżć. Do tego ostry brzeg kołnierza oczywiscie zrobił mu porządne otarcie obok moszny az takie malenkie krwiaki były. No i oczywiscie to go dodatkowo bolało i swedziało, wobec czego jeszcze gwałtowniej sobie tak bebrał...
Dzisiaj u weta do aplikacji srodków ziarninujących był trzymany przez dwie osoby i dopiero trzecia mu to aplikowała....a panowie wet nie chcieli poczatkowo wierzyc, ze potrzebna bedzie mi pomoc ;)

Fajniutki, co :D??
So...więc...nie wiem, ile bedzie miał kołnierz, bo w zasadzie, gdyby tego nie rozwalał, to pewnie juz mogłby być wolny...:)

Posted

Ojejku...no to się wybrałam z tym pytaniem...w porę....
a oglądałyście Madagaskar? ( kreskówka dla dzieci)......
wyginam śmiało ciało...dla mnie to ..mało... król surykatek to śpiewał..może Ganges jest spokrewniony?

Posted

Pomimo hiszpańskiego kołnierza
Ganges wytrwale do celu zmierza:multi:
nie ma dla niego przeszkody:shake:
z fakirem idzie w zawody:cool3:
Aż podziw człowieka bierze
jakie to zdecydowane zwierzę:cool1: :crazyeye:

Posted

Hania- jak zwykle rozbawilas mnie do łez :D
A mnie te umiejetnosci Gangsa tyle złoszczą, co smieszą. Trudno sie nie zlościc, jak mi dzis zafundował nadprogramowa jazde do stolicy regionu, ale jak patrze na tę rozesmianą mordkę, zadowoloną z siebie, wiecznie sie kręcącą, to mnie rozbraja..:D

Posted

noooo i to jak....:D
a Kukisia wczoraj była kąpana..jaka ona dzis jest sliczna, te białe cześci- brzuszek, klata, lapki są takie bielutkie, ze az lśnią, ta siersc wyglada, jakby z jedwabiu była - coś pieknego :D

Posted

GANGSTER uznał że ranami
Lepiej zająć się zębami
Z chirurgiczną więc precyzją
Zaczął wdrażać tą decyzję
Mimo iż rodzina cała
Zgodnie w kołnierz Go ubrała
Zwinne i sprężyste ciało
Wygiął tak, że się udało! :multi:

Posted

loozerka napisał(a):
noooo i to jak....:D
a Kukisia wczoraj była kąpana..jaka ona dzis jest sliczna, te białe cześci- brzuszek, klata, lapki są takie bielutkie, ze az lśnią, ta siersc wyglada, jakby z jedwabiu była - coś pieknego :D

Tak to napisałaś że chyba Bunię wykąpię.

Posted

Puchatku....zdaje sie jednak, ze Kuki ma zdecydowanie odmienne wrazenia od moich.... stala w brodziku jak sparalizowana, teraz, gdy ją probuje zaciagnac do lazienki zdecydowanie sie opiera, a w ogole od rana sie wacha z mina- a fujjj, co za smrody...;) Szampon- niby psi, nawet dobry bardzo...a i tak smierdzi duzo gorzej niz kupki, zgniłe resztki, czy psującego się truchła :D

Chyba mnie rozwala grypa zoładkowa :((

Posted

Wiem pUchatku, ze przegrywamy, ale mowiac szczerze, ja sie jeszcze nie rozkrecilam z akcja informacyjna...włąsnie doipiero zaczełam rozsylac maile, w pracy wydalam polecenie sluzbowe ;) rejestracji sie na krakvecie :D. Nie chcialam wczesniej ludziom zawracac glowy, bo sama wiem, jak to jest, jak cos sie robi z doskoku, najlepiej raz a dobrze, gdybym zaczeła namawiac do rejestracji na poczatku kwietnia teraz juz wszyscy byliby zmeczeni tematem :)

a co do Kuki, to jeszcze oprócz wygladu- uwierz, az błyszczy jej siersc, to jeszcze jest niesamowita w dotyku, naprawde nie sądzilam, ze bedzie tak piorunująca róznnica :))

Posted

Dziewczyny, glos jednej z Was chyba nie został doliczony :)) PO nocy bylo 8 glosow i ostatni glos to byl mojej siostry, teraz jest 10, wiec przybylo 2 :))
poza tym- dzieki wielkie, musze troche nad reklamą popracować :D

a w ogole to dzis bylismy po raz pierwszy po przerwie na dlugim spacerze....nawet nie wiecie jak mi tego brakowało !!