Czoko Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 AnkaG napisał(a):Ja dlatego mam jeden nick i hasło na wszystkich forach. :evil_lol: Najpierw miałam problem ze znalezieniem Bloga Gangusia! Potem był problem ze znalezieniem głosowania już po zalogowaniu w Krakvecie. Nick i hasło zmieniłam gdy na ONET założyłam Bloga swoich zwierzaków - wpisałam Choco... i przeraziłam się co mi się włączyło a adres bloga podawałam znajomym bo historyjki o zwierzakach pokazywali swoim dzieciom. Psiarze wiedzą ze Choco to imię psa a internet znajdował coś całkiem innego. Od tamtej pory ja to wszędzie kussad. Quote
Czoko Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Jeśli chodzi o dopieszczanie Gangusia - Musiałam wytrenować równoczesne głaskanie, witanie, pieszczenie i karmienie obydwojga - Choco jest szybsza ale Mruczuś starszy i robił sie problem. Trzymam kciuki jak rozwiaże się sytuacja z Kuki i Tą Dziewczyną. Quote
loozerka Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Ewa..a w subskrybcjach?? Musimy być tam u Ciebie :D Quote
Czoko Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 loozerka napisał(a):Ewa..a w subskrybcjach?? Musimy być tam u Ciebie :D Zaczęłam od swojego profilu w ostatnio napisanych postach ale teraz jest ostatnio tyle problemów że byłaś na kolejnej stronie, przez subskrypcję moze byłoby szybciej... i teraz jestem już głównie w naszej galerii przynajmniej w ciągu dnia jeśli już. Quote
Puchatek Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Ja po prostu mam wszystko w ulubionych i na tym problem szukania mi się kończy :evil_lol: Quote
loozerka Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 troche dzisiejszych zdjęć i filmiki :) Spotkalismy 2 zaprzyjaznione psy i sie dzieciaki zabawiły :) Ale najpierw w trójkę http://www.zippyvideos.com/8004489526790406/poranne_biegi/ http://www.zippyvideos.com/2376861126790456/poranne_biegi1/ Jak widac, Kuki coraz weselsza, zwawsza, chetniej sie bawi. Normalny wesoły, mlody pies :)- bez ADHD ;) Quote
loozerka Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 jak widac, mogłam dostac lekkiego oczopląsu bo psy, jakby były nieco do siebie podobne w kolorystyce rudo-kremowej :D- biszkopciki była wielka gonitwa i kotłowanina Quote
loozerka Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 nie obyło się bez zalotów- jak sie okazało ten trzeci został misterem parku ;) Gangster był na z góry przegranej pozycji, bo on sie interesował Dzekim- Dzeki- Kuki nie zaprzestawał jednak wysiłków i wytrwale kumpla podrywał ze wszystkich stron ostatecznie Dzeki dał wyraznie do zrozumienia, ze go ta miłość "inaczej" nie interesuje :D bo Dzeki jest konserwatywny Ale Dzeki przegrał w przedbiegach ze przystojnym, dobrze zbudowanym brunetem-Dzabarem Ostatecznie cała 4 sie zaczęła razem bawić :) Quote
Figa Bez Maku Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Nooooo loozerko szczeniaków tylko patrzeć:diabloti: Quote
loozerka Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 dla przyszłego domku mam też dobrą informację ;), Kuki już wie do czego służy łożko a Gangster nie pozwolił na zaanektowanie wyrka przez przybysza :D Quote
loozerka Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Hania, a teraz trzy razy przez lewe ramie :D A tak serio, to troche sie martwie, czy ona juz nie jest zaszczeniona...muszę ją pilnie obserwować Quote
Figa Bez Maku Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Wiesz Kuki ( kuki jak kukułka... hmmm nomen omen) jest rzeczywiście prześliczna, słodka.. jest nadzieja ,że znajdzie dobry domek nie dla swojej urody .. istotnie niezaprzeczalnej ale dla charakteru.... A co do TEJ DZIEWCZYNY czyli znajomej... to 10-letnie dziecko jest już na tyle duże żeby trochę zająć się psem.. no i z każdym rokiem dzieci będą coraz starsze. Magda przecież w lutym skończyła dopiero co 11 lat i wychodzi z Figą na spacer, bawi się z nią , pilnuje czy ma wodę itp. a dziecko które ma małodsze rodzeństwo na pewno jest w miarę odpowiedzialne. A z kolei 5-latek to też nie jest niemowlak i nie trzeba ciągle pilnować układu pies-dziecko, zwłaszcza ,że jak rozumiem Kuki jest łagodna do ludzi...No i ogród.....i drugi pies do zabawy... nie wygląda to źle Quote
loozerka Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Haniu, dzieci jako takie nie stanowią dla mnie przeszkody, Kuki w pełni nadaje sie do domu z dziecmi. A te dzieciaki, szczególnie starsza, jest nauczona odpowiedzialności. Chodziło mi raczej o to, ze ta kolezanka nie ma zbyt wiele czasu- w tym z powodu mania ;) dzieci i moze Kuki nie wyprowadzac, tylko ograniczyc jej życie do podwórka. Czy dzieci będą wychodzic- nie wiem, bo ona ma juz jednego psa i nie wiem, na ile sobie poradziłyby z dwójką. A poza tym na razie Kuki boi sie i to bardzo smyczy... a jakos mialabym obawy, czy powierzyć psa bez smyczy 10 latce...to jednak wymaga uwagi, ja na razie mam 10 par oczu ;) Quote
loozerka Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 a Kuki na łozku sie na dobre juz osiedliła. To na zdjeciu to było tak nieoczekiwane, po powrocie ze spaceru- na szczęscie porzadnie ja umyłam- poszlam do kuchni, Asia do łazienki, w pewnej chwili Asia mnie woła do pokoju- patrzę,ma Kuki rozłozona na miękkim i ciepłym...:D Poszłam po aparat zrobilam zdjecie, odeszłam na chwile, wracamm- a tu co? Drugi zwierz na tapczanie.. Juz po jakimś czasie, cos tam robilam i patrze brakuje mi psa- Gansgster na swoim stałym miejscu, a Kuki na jej stałym - pod biurkiem obok mnie - nie ma. Zaczełam sie rozgladac, a Kuki gdzie ?- na tapczanie w dużym pokoju :D Quote
Figa Bez Maku Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Loozerko Kuki coraz bardziej mi się podoba ( z urody rzecz jasna) ... ślicznota nie pies .....fakt...... i jeszcze psie oczy umie zrobić..... że ech... Quote
loozerka Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Haniu...jej uroda coraz bardziej widoczna jest, pewnie dlatego, ze została troche odświezona- na razie z kąpielą czekam do chwili, gdy nie bedzie tak panicznie sie bała wszystkiego, ale i odzyla w sensie psychicznym. Ona sie zmienia z dnia na dzien, jest coraz pewniejsza sieibie, juz dzisiaj rano, gdy zaczełam sie ubierac na spacer, zaraz wstała, zainteresowana wyjściem, skacze, smieje sie, wczoraj gonila sie z nami - tzn ze mną i Gangsterem po domu...jest naprawde świetna :))))Poza tym zaczyna sie bawic na spacerach- jej wielbiciele spod działek, gdzie była wszyscy kolejno spotkani, jak jeden mąż mowią, ze zmienila sie bardzo...z zabiedzonego psa z podkulonym ogonem w radosną, brykającą suczkę :) Quote
Figa Bez Maku Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Loozerko...wygląda na to ,że czeka Cię tylko jedno za to poważne zadanie.. dokładnie sprawdzać domki które spłyną na Was lawiną.... Taka ślicznota będzie mieszkać w superdomku..... Quote
Agnie Koty Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 do zjedzenia jest to ciasteczko, naprawdę mi się podoba, lubię takie puchacze. Oczywiście u kogoś,:evil_lol: . Pewnie, że się zmienia, w piękną, pewną siebie pannę. A w ciązy moze być, tak to jest z tymi dziewczynami co to latają po nocach. Pamiętam jak byłam nastolatką i kiedy któregoś dnia przyjechałam do babci do Grodziska... U babci był wtedy szaro biały kot /od niedawna/ i byłam pewna, że zaraz urodzą się małe kociaki. Naszykowalam pudło, wyłożyłam szmatkami. Ale potem okazało się że to kocur, :evil_lol: . Oczywiście nie sugeruję że Kuki moze okazać się Keksem czy Karmelem, :evil_lol: Quote
loozerka Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 byłoby to dosc trudne, chyba, żeby przeszła operację zmiany płci...;) nie wiem, tylko czy prawnie jest w stanie uzyskac potwierdzenie, że ona to on :D Quote
loozerka Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 tu kolejne, spontaniczne wejście Kuki na łozko :) popoludniowe szaleństwa z Liną trzy michały ;) a to po spacerze, na razie bezpieczniej z dwóch stron pani Quote
Puchatek Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Na 2 zdjęciu Ganguś był wyraźnie o włos od skręcenia karku Quote
loozerka Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 zdolnosc Gansgtera do wyginania sie, jego gietkosc mnie sama nadal szokują... jemu najwygodniej sie spi, jesli ma łapy w jedna, brzuch w drugą, a glowe w trzecia strone, poskrecany w trąbke :D Wiec- takie wygięcie dla niego to mały pikuś :D Quote
Celina12 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Piękne zdjęcia :loveu::loveu: Kuki tak bardzo pasuje do Gangstera :multi:.....więc chyba znalezienie dla Niej domku....będzie trudne jak Cioteczka Loozerka przedstawi wymagania cio?:diabloti: Quote
Kasia25 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 hihihahahaha. trzy Michały są najlepsze!:evil_lol: Loozerko przyznaj, dwa termoforki w łóżku, to super sprawa:cool3: Quote
Recommended Posts