Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wyglada na to ze wszystko w porzadku ale licho nie spi i lepiej osobiscie sprawdzic
ale ten dom nie wydaje mi sie taki ktory by mial cos na sumieniu
;)

Posted

wszystko ok, ale ja lubię sprawdzać. :cool3:

• 4 weeks later...
Posted

Jakiś czas temu Potter tab była z książeczką Rubena a Pani psiaka potem do mnie dzowniła. Piesek ma się naprawde swietnie. Dokazuje jak nie wiem czego nauczyl się od małego pieska dziadka. panstwo już wystapili o pozwolenie posiadania charta. :lol:

• 7 months later...
Posted

Mam kontakt tel. z panią Rubena,. Wszyscy go uwialbiają.Śpi na kanapach jest opiekunem kotów, uwaza się za ich ojca :crazyeye: i nosi je delikatnie w buzi. :razz: mam zaproszenie serdeczne,ale z braku czasu nie wiem, czy pojadę ech...

• 1 year later...
Posted

UWAGA!!! Szukamy źle wyadoptowanego charta.
Pies w wieku ok 3 lat został wyadoptowany w lecie do kocmyrzowa,stamtąd został przekazany w nieznane miejsce.Możliwe że został zwrócony kłusownikom od których został pierwotnie zabrany przez KTOZ.jeśli macie znajomych w rejonie Kielc,błagam pomóżcie!!!

• 5 years later...
Posted

Dziś dostałam informację, że Ruben nagle zmarł. W ogóle nie chorował, śmierć nastąpiła niepodziewanie, pani zastanwiała się czy ma robić sekcję, ale powiedziałam, ze nie jest to konieczne. Ten dom był naprawdę cudowny a pies uwielbiany.

Posted

[quote name='AgaG']Dziś dostałam informację, że Ruben nagle zmarł. W ogóle nie chorował, śmierć nastąpiła niepodziewanie, pani zastanwiała się czy ma robić sekcję, ale powiedziałam, ze nie jest to konieczne. Ten dom był naprawdę cudowny a pies uwielbiany.[/QUOTE]

ale miał chociaż kilka lat w miłości - i tym się trzeba cieszyć !

a chartow nie brakuje - jeśli pani chcialaby kiedys takiego to na pewno u nas sie znajdzie nie jeden :( niestety...w tej chwili mamy jednego, w Katowicach siedzi "nasz" kolejny na tymczasie, a kolejny znaleziony w ok. Chęcin pojechal do W-wy...

Posted

[quote name='andzia69']ale miał chociaż kilka lat w miłości - i tym się trzeba cieszyć !

a chartow nie brakuje - jeśli pani chcialaby kiedys takiego to na pewno u nas sie znajdzie nie jeden :( niestety...w tej chwili mamy jednego, w Katowicach siedzi "nasz" kolejny na tymczasie, a kolejny znaleziony w ok. Chęcin pojechal do W-wy...[/QUOTE]
no właśnie pani szuka charta,m najlepiej żeby był z charakteru jak Ruben czyli idealnie łagodny.