Milka__ Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 To by było na tyle :D Jest ich trochę więcej, ale nie dam rady wszystkich wstawić. Mogę zgrać na płytkę jakby ktoś chciał :) Quote
Kajusza Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 super fotki Natalia :-) ... Leon wychodzi na to, że to agresor nad agresowy i tylko męczy Wegetkę hahaha :-) Spacer też udany był i psy się wybawiły :-) Quote
Milka__ Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Dzięki Aniu :D Spacer bardzo wesoły, a ta plaża jest świetna... psiska poszalały, chłopaki aż za bardzo :P ale to się zdarza. A teraz wstawię to, co obiecałam: ' oto Baja po metamorfozie :D Quote
koelka Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Super fotki:) Ja poproszę o płytę, bo mój Maksio i Kukuś się załapali na sesję:) Quote
Kajusza Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 metamorfoza rewelacja! Bajka teraz rewelacyjnie wygląda ... w końcu jak pies a nie foczka ;-) Quote
Kajusza Posted October 11, 2012 Author Posted October 11, 2012 Serdecznie zapraszam na super bazarki :-) [quote name='Kajusza']serdecznie zapraszam na dwa bazarki na gorzowską suczkę: 1. perfumeryjny: gdzie są m.in: oraz biżuteryjny z m.in.: gorąco zapraszam do odwiedzenia, kupowania i podrzucania a także reklamowania :-) Quote
Milka__ Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Kilka zdjęć z wtorkowego wietrznego spacerku :D Quote
Milka__ Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 To by było na tyle. Żałuję, że nie uwieczniłam Bastera biegnącego równo z końmi :( Quote
Kajusza Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 hahaha nie ma to jak uszy powiewające na wietrze ;-) Natalia - wszystko przed Tobą :-) Te konie pewnie będą tam jeszcze jakiś czas :-) Quote
Obama Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 świetne psy i podoba mi się,że kudłacze są kudłate a nie wygolone jak ostatnio wiele osób goli... Quote
Kajusza Posted October 14, 2012 Author Posted October 14, 2012 dzięki a co do kudłacza ... to ten mały jest obcięty ;-) Bo mama jak go adoptowała to był strasznie skołtuniony na dupce i żeby nie męczyć go to pojechała maszynką :-) Quote
Tekla64 Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 hej hej ja chyba dorastam coraz bardziej coby sie uwmoic z wami na jaki weekendowy spacer musze troche pojezdzic z ta moja dzika suka hihihi a i szalonemu Nikusiowi by sie nadalo przebuwanie z innymi psami i w innych warunkach Quote
Kajusza Posted October 14, 2012 Author Posted October 14, 2012 to jak dojrzejesz to dawaj znać :-) Wtedy można się umówić gdzieś w połowie drogi ;-) My chętni zawsze na jakieś nowe spacerowe okoliczności przyrody :-) Quote
Kajusza Posted October 14, 2012 Author Posted October 14, 2012 zapraszam na kolejny bazarek http://www.dogomania.pl/forum/threads/233581-torebki-i-butki-do-22-10-dla-Gandzi? Quote
Milka__ Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Obama napisał(a):świetne psy i podoba mi się,że kudłacze są kudłate a nie wygolone jak ostatnio wiele osób goli... Golą bo tak łatwiej... ludziom się nie chce wyczesać psa, a co dopiero trymować... ale ja to bardzo lubię, miło jest zobaczyć metamorfozę psa przed i po. :D A mojego "kudłacza" golę tylko na głowie, karku i dupce co jakiś czas... Quote
Tekla64 Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 a ja sie bawie i ta raza Dona jest cala gola ino ma brode ale fakt ze jak jest owlosiona jak powinna byc to jest pikna jakim telefonem musimy sie wymienic bo mysle ze po 20tym juz bede tak daleko Quote
Recommended Posts