Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

część II .. poligonowo ..

w końcu pies zaskoczył, że ja za nią nie idę :-D

część III ... za okienna ... w roli głównej chmury z rodzaju Mamma

Posted

część IV .. nadwarciańska .. wegeta plus konie

pływanie w wersji Wegety ... myśle ...

chyba jednak to zrobię ...

wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr to był straszne ...

uciec jak najdalej stąd ...

Posted

Ania, super fotki, szczególnie pierwsza - Wegeta w kwiatach wygląda bosko, tak dziewczęco :D
Ja od jutra mam wolne, więc możemy się teraz częściej umawiać na spacery.. w ten weekend mnie nie było, byłam nad jeziorem i nie miałam zasięgu niestety ;/
Jak tam Karlos na spacerach? Bo widzę że dalej na lince.

Posted

Karczoch chyba szybko z linki nie będzie puszczony :-( .. dlatego na treningu cię rano nie było ;-)

Co do wolnego ... ja zaczynam dodatkową prace, to będę dawała znać jak będę gdzieś jechała z Wegą ... bo trudno mi się będzie tak umawiać wcześniej.

To zdjęcie w kwiatkach .. mi też się bardzo podoba :-)

Posted

Szkoda, szkoda... ale kurczę, bardzo się cieszę, że ma takich kochających i cierpliwych właścicieli :)

Ok, to pisz jak będziesz gdzieś jechała, ja mam już autko, więc mogę zawsze gdzieś podjechać.

Posted

[quote name='Amber']http://i1102.photobucket.com/albums/g454/kajusza/2fadd76a.jpg
Extra chmury :) Nigdy takich nie widziałam na żywo, tylko czytałam o nich w necie ;)
ja byłam w szoku jak je zobaczyłam, chwile tylko były na niebie .. ale zdążyłam fotkę strzelić :-) Ten czerwony kolor i kształ, dziwne uczucie widzieć coś takiego na niebie ....

[quote name='Amber']http://i1102.photobucket.com/albums/g454/kajusza/9377d00e.jpg
Kocham srokacze :loveu:
Ja też, to moje ulubione, lubie też takie dereszowate (chyba?) - białe w czarne kropki, ale takie go nie ma tym polu ;-) Z tymi końmi jest taki problem, że one nie boją się ludzi i psów, i same podchodzą ... ostatnio ten źrebak i ten właśnie podrostek za mną szły pół spaceru :-P ... za to Wega jak się pilnowała :-D

[quote name='Amber']http://i1102.photobucket.com/albums/g454/kajusza/3d52af84.jpg
Ale ma figurę dziewczyna :cool3:
ano ma ... mogę jej tylko pozazdrości. Po odstawieniu leków trochę więcej je, a może to karma jej podpasowała?? Ale i tak nie przytyła ... chciałabym żeby trochę więcej mięśni miała, ale to musiałabym zacząć chyba z nią coś konkretniejszego potrenować...

Posted

Białe w kropki to są tarantowate:

Deresz za to wygląda tak:

Kiedyś miałam świra na punkcie koni i wiedza mi została ;)

Ile Wega ma teraz lat?

Posted

A Wega ma dobre stosunki z końmi? Moja by pewnie albo darła pałę ze strachu, albo uciekała na wszelki wypadek... Bo dziwne te duże psy :roll:

Posted

Myślałam, że jest młodsza i może jeszcze nabierze masy, ale skoro tak to pewnie jej taka uroda. Może się w jej rodowodzie jakiś chart zaplątał? ;)

Posted

evel napisał(a):
A Wega ma dobre stosunki z końmi? Moja by pewnie albo darła pałę ze strachu, albo uciekała na wszelki wypadek... Bo dziwne te duże psy :roll:

na samym początku zdażało jej się obszczekać jakiegoś konia, potem na "naszych" :diabloti: terenach spacerowych zaczęli wypasać stado ok. 15 koni ... czytaj konie samopas były puszczone i żaden nie był uwiązany to łaziły sobie wszędzie m. in. do ludzi, i raz przegoniły Wegę i Tito po polu to Wega stwierdziła, że woli do nich nie podchodzić. Teraz unika kontaktu z nimi, nie oszczekuje ... do źrebaczka podeszła obwąchać się ale taka wyciągnięta jak struna, żeby móc zwiać szybko ;-) Dobrze, że nie ma z nimi problemu, bo to już wogóle nie miałabym gdzie z nią pójść :-)

Amber napisał(a):
Myślałam, że jest młodsza i może jeszcze nabierze masy, ale skoro tak to pewnie jej taka uroda. Może się w jej rodowodzie jakiś chart zaplątał? ;)

ja też tak myślę ... i zawsze mówie, że ten kręgosłup wystający to po charcie :eviltong: ..... choć nasza wetka z uporem maniaka mówił, że to krzywica z niedożywienia w dzieciństwie ... blee brzydkie słowo, wole "spadek po charcim dziadku" ;-)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Vega pozdrawia Wegę :D !

Strasznie mi się podoba Twoja suczka i ta jej sportowa sylwetka :D . Uwielbiam też oglądać fotki z różnych wypraw (zwłaszcza te z ostatniej wyprawy górskiej mi się podobały ;) ), no i agility. Będę zaglądała na pewno!