Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tym oto zdjęciem kończę dzisiejszą porcję - chyba nikt nie będzie narzekał :mad: zaraz mi oczy wypłyną od tego patrzenia w monitor :cool3:
Jakby ktoś chciał żebym usunęła zdjęcia grupowe, to niech śmiało pisze - nie wiem, może ktoś sobie nie życzy. ;) Ale świetnie to wyglądało, jak taka ekipa szła przez miasto! A miny ludzi - bezcenne :evil_lol: musimy to koniecznie powtórzyć, bo było super. No i zapraszamy więcej psiarzy :)
A Sonia faktycznie nie przejmowała się psami, ona to w ogóle jest bezproblemowa. Prawie nic nie je, sama się pilnuje, jest bezkonfliktowa, ale też pewna siebie - raz już wyrwała Bastowi kawałek brody, jak był nachalny :evil_lol:

Posted

nic tylko pozazdrościć Wam takiego psiego spaceru :p
też bym się chętnie wybrała ale w takiej dużej grupie nie ma mowy żeby moja Czika się dogadała
generalnie ma charakter dominanta i w zależności od humoru potrafi wszczynać bójki...

a to zdjęcie powala - uśmiałam się :cool3:

Posted

wow!!!! Natalia - super fotki :-) Nawet nie wiem które skomentować :-) Trzeba to koniecznie powtórzyć :-) ..... i chyba nikt nie ma problemu z publikacją jego wizerunku ;-)

Ja sobie skradłam kilka fotek na fb.

Posted

[quote name='czikusiowa']nic tylko pozazdrościć Wam takiego psiego spaceru :p
też bym się chętnie wybrała ale w takiej dużej grupie nie ma mowy żeby moja Czika się dogadała
generalnie ma charakter dominanta i w zależności od humoru potrafi wszczynać bójki...

a to zdjęcie powala - uśmiałam się :cool3:

A może by się udało? Czika jest mała, nieco większa od Soni, to może by się jakoś dogadała? Z Bastem i Maxem na ostatnim spotkaniu całkiem dobrze było z tego co pamiętam :)
A Baster też jest zaczepiaka do samców... trochę nie lubi Tita i próbował go prowokować, dlatego musiałam go pilnować. Na szczęście zaabsorbował się adoracją suczek :P

[quote name='Maalwi']genialne zdjęcia! a gdzie Wy własciwei byliście, manhatan czy mi sie wydaje?

Dziękuję! Dokładnie to jest droga na Kłodawę :) Ale ruszaliśmy spod parku koło Castoramy.

[quote name='Kajusza']wow!!!! Natalia - super fotki Nawet nie wiem które skomentować Trzeba to koniecznie powtórzyć ..... i chyba nikt nie ma problemu z publikacją jego wizerunku

Dzięki, cieszę się, że się podobają. Trochę ich jest, fakt. :D Ja już się nie mogę doczekać powtórki... ta psia niedziela naładowała mnie pozytywną energią na cały tydzień :)

Ja sobie skradłam kilka fotek na fb.

Nie ma sprawy, częstuj się. :)

Posted

[quote name='Amber']http://desmond.imageshack.us/Himg824/scaled.php?server=824&filename=dsc04834y.jpg&res=landing

Po tej fotce pomyślałam, że czy ja czegoś nie wiem, gdzie bywa mój pies? :evil_lol:

W sumie niewiele się pomyliłam ;)
dokładnie ... toż to rodzina :-)

[quote name='evel']http://desmond.imageshack.us/Himg560/scaled.php?server=560&filename=dsc04860y.jpg&res=landing sama słodycz :)

Super ekipa. A po goldenich zdjęciach utwierdzam się w przekonaniu, że goldeny mają BARDZO szeroką gamę min :evil_lol:

takkkk wegetuszka moja słodziutka :diabloti: a goldeny dały popis :-)

[quote name='Tekla64']no cos fajnego cudne zdjecia wszytskie , zarypisty spacer
ale jakby co to czesc tych zdjec mozna ywkorzystac do reklamy psow agresywnych hihihi
cudne sa wsie!!!!
dokładnie .... z hasłem "jak to stereotypy mylą" albo "tak to jest jak sie kupuje biała kuleczkę a wyrasta niedzwiedź" ;-) Magda - musisz swoja sfore kiedys zapakować i dołączyc do nas ... albo my zorganizujemy psiobus i do ciebie zajedziemy :-)

[quote name='gops']świetne zdjęcia!
zabawy goldenów efektowne :)
chłopaki to umieją się zabawić :-)

A jak tak planuję i kombinuje .... może jakiś spacer w środe albo czwartek? Ktoś chętny?

Posted

no jak jeszcze nie wiesz to ja bede miala tydzien sznupow i jednej cudnej modleki
do moich dolacza dwa pieprzaki olbrzymy jedna czarna i Foxi wiec bedzie wesolo
mam nadzieje na sporo zdjec

Posted

Milka__ napisał(a):
A może by się udało? Czika jest mała, nieco większa od Soni, to może by się jakoś dogadała? Z Bastem i Maxem na ostatnim spotkaniu całkiem dobrze było z tego co pamiętam :)
A Baster też jest zaczepiaka do samców... trochę nie lubi Tita i próbował go prowokować, dlatego musiałam go pilnować. Na szczęście zaabsorbował się adoracją suczek

z psami wiadomo - szybciej się dogaduje
tylko zastanawiam się czy nie zdenerwuje jej bardziej to że inne psy 'latają' szybka, a Ona już jednak nie ta forma ... druga rzecz to to,że podczas biegania i zabaw często podwarkuje co inne psy biorą za atak :mad:

ale może się uda, chętnie spróbujemy w wakacje bo teraz to nie ma zbytnio czasu no i mnie też zazwyczaj nie ma :eviltong:

a teraz ja się czymś pochwalę : )
pojechałyśmy pooddychać na świeżym powietrzu i trochę poszaleć na działkę. obok Nas już od początku wizyty był york który na dzień dobry Nas 'obszczekał' . zazwyczaj już na sam widok yorka Czika dostaje spazmów, rzuca się, a dzisiaj ? popatrzyła trochę, nawet się nie spięła, raz tylko podbiegła do płotu z myślą o ataku ( no bo jak inny pies może na Nią szczekać, jak Ona biega z kijem ^^ ) ale szybko dała się odwołać, więc... dzisiaj był sukces co mnie optymistycznie nastawiło do myśli spacerowych :multi:

Posted

Ania, my z Mariuszem w czwartek chętnie pójdziemy na spacer :)
A w srodę jakby co, to ja też mogę, ale on pracuje... no ale jak już to bym wzięła też jego psy, nieraz chodziłam z trzema :D
My dzisiaj byliśmy z psami tam gdzie ostatnio, nad tym akwenem. Upał niemiłosierny, ale dla psów mega frajda. Ludzie się tam nawet kąpali, szok!

Kasia, jak będziesz w GW to daj znać i dołączysz do nas :) Jak nie wypali to najwyżej Czika będzie na smyczy, mogę Ci pożyczyć linkę... nieraz tak było, że któryś psiak był na smyczy. My kiedyś się wybrałyśmy z Anią na pola i było mnóstwo saren, akurat dzień wcześniej lało i była kupa błota, a psy nas przeciągnęły przez to bagno... mimo że ich nie puściłyśmy, to były padnięte! A zwłaszcza Bast, który jak wyczuł trop to ciągnął jak ciągnik za zwierzyną, brnął przez to błocisko, zapadał się.. wesoło :D