pędzelopka Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Ahahahahaha o matko :roflt: Jeszcze strzałką zaznaczyła :roflt: Polecam hula - hop do rzeźbienia okolic brzucha i ćwiczenia na piłce no i pora pomyśleć o 6 weidera Quote
LadyS Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='pędzelopka']Ahahahahaha o matko :roflt: Jeszcze strzałką zaznaczyła :roflt: Polecam hula - hop do rzeźbienia okolic brzucha i ćwiczenia na piłce no i pora pomyśleć o 6 weidera O przepraszam, od 6tki Weidera to się odtentegujcie, to mój ulubiony trening :lol: Ale fałdki to ja u Wegi nie widzę, no wiesz, Kajusza, tak suce wypominać - a kto jedzenie daje, co? No kto? :eviltong: Quote
Kajusza Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: ona te fałdy to chyba z powietrza ma ....bo na pewno nie od jedzenia ... inne psy na tych porcjach to by z głodu się nie ruszały :evil_lol: a Wegetka jeszcze tyje :crazyeye: Quote
Tekla64 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 faldki , dieta ???? czy zmienilas ostatnio okuliste a jesli nie to zmien bo chyba cie oklamuje hihihi kocisko wyglada na zabijake Quote
pędzelopka Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Wyżywa się na maleństwie i tyle. TOZ wezwać! Jeszcze w anoreksję wpadnie biedactwo. Quote
sundayrose Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Taaaa, Kajusza wstawiła strzałkę, teraz we wskazanym miejscu wyobrażamy sobie fałdkę i... o jest! ;) Super efekty pracy z Weglucem! Spojrzałam wczoraj na to zdjęcie i pomyślałam sobie, no wyszkolony pies :) - na placu siadła i czeka na zdjęcie :crazyeye: Wiem, wiem, trenowane pieski tak robią, choć z moim to było nie do wykonania! :mad: No i wiem, że Wega gustuje się w obszczekiwaniu panów ;) Quote
Kajusza Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 Tekla64 napisał(a):faldki , dieta ???? czy zmienilas ostatnio okuliste a jesli nie to zmien bo chyba cie oklamuje hihihi kocisko wyglada na zabijake hihihi faktycznie okulista by sie przydał :-) ale fałdkę to zawsze będe widziała :-D ..... mógłby ten tłuszczyk jej na kręgosłup się przemieścić, bo straszy nim ;-) Kocica chętnie by walnęła Wedze jakby bliżej podeszła :-) pędzelopka napisał(a):Wyżywa się na maleństwie i tyle. TOZ wezwać! Jeszcze w anoreksję wpadnie biedactwo. anorekcje to ona prawie ma ... prędzej moga mnie oskarżyć o przymusowe tuczenie psa jak gęsi :-) Podczytałam na wątku barfowym, że Pelkę przestawisz na barfa? będe podczytywać jak jej podeszła zmiana, bo ja to juz kilka miesięcy chodze koło barfa sie zdecydowac nie mogę. sundayrose napisał(a):Taaaa, Kajusza wstawiła strzałkę, teraz we wskazanym miejscu wyobrażamy sobie fałdkę i... o jest! ;) Super efekty pracy z Weglucem! Spojrzałam wczoraj na to zdjęcie i pomyślałam sobie, no wyszkolony pies :) - na placu siadła i czeka na zdjęcie :crazyeye: Wiem, wiem, trenowane pieski tak robią, choć z moim to było nie do wykonania! :mad: No i wiem, że Wega gustuje się w obszczekiwaniu panów ;) hihihih nie ma to jak siła sugestii .... szkoda, że nie działa w dwie strony - moje jakoś tak nie znikają :-D ............. a Wega taaaaaaak szkolona, że hej :-) DZISIAJ ODEBRAŁAM KLUCZE czyli zaczynam remont i niedługo przeprowadzka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
pędzelopka Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Kajusza napisał(a): DZISIAJ ODEBRAŁAM KLUCZE czyli zaczynam remont i niedługo przeprowadzka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: aaaaaaaaaaaa :sweetCyb: Moje gratulacje !! Nawet nie wiesz jak bardzo zazdroszczę :P bardzo bardzo :evil_lol: Będziesz miała teraz dużo dalej w plener? czy zmiana ogólnie na lepsze? Jestem ciekawa jak Wega zareaguje na taką zmianę otoczenia. Jak ja uwielbiam remonty. Smrodek farby, klejów i wszechogarniający burdel. A potem efekt końcowy. Gorzej z przeprowadzką. Quote
Kajusza Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 dziękuję :-) cały czas nie mogę uwierzyć że to naprawdę się dzieje.... to taka w sumie spontaniczna decyzja i cały czas nie wierzyłam, że jakiś bank da mi kredyt :-D Do tych terenów z ostatnich fotek będę miała dalej, ale i tak w sumie nie daleko, max 10 min samochodem, ale ode mnie zaraz za winklem zaczyna się wielki park, który łączy się z poligonami, także piechotą tam będe mogła chodzi :-) Dzik był ze mną dziś dwa razy oprowadzać gości ;-) no i jak to dzik zachowywała się jakby była na torturach, nawet śmierdzielami (czyli suszonymi dziwnymi psimi przysmakami ;-) ) pogardziła .... ale obszczekać psa który ujadał u sąsiadów to juz oporów nie miała :angryy::angryy::angryy::angryy: za to z sąsiadką z typu wszystko-wiedzących się ładnie przywitała to może zrobi nam dobrą reklamę ;) Ja też się ciesze na to całe umeblowywanie, dobieranie farbi itp. bo tam są gołe ściany .... ale szkoda, że moja siostra nie może przyjechać ... zawsze razem robiłyśmy remonty i przemeblowania :placz: Ja teraz tylko czatuje na okazje, i dzisiaj dorwałam w Biedronce komplet: dwóch przykrywanych koszy na brudy i jednego zwykłego koszyka za 50zł i fajny czerwony czajnik za 30zł :multi: Quote
pędzelopka Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Kajusza napisał(a): Ja teraz tylko czatuje na okazje, i dzisiaj dorwałam w Biedronce komplet: dwóch przykrywanych koszy na brudy i jednego zwykłego koszyka za 50zł i fajny czerwony czajnik za 30zł :multi: Ahahahah zaczyna się... Ja bym wszystko poleciała w takim stylu. A najlepiej w takim. A najlepiej wytapetowała ściany ich katalogiem.:evil_lol: A dla Wegi może dobrze zrobi zmiana otoczenia. Można będzie zacząć szkolenie bez żadnych nawyków czy skojarzeń. No i leki działają na korzyść, może by ją wziąć z zaskoczenia (teraz mieszkasz tu i zachowujesz się tak i tak :evil_lol:) Quote
Kajusza Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 ja ogólną wizję mam: kuchnia w starym stylu, białe szafki, i intensywne ściany, sypialnia jasna (jakiś bez, ecru) plus ciemne dodatki, a salon i wejście to chyba czerwień i .... niewiem co jeszcze, może czekoladowa kanapa i siedziska????? muszę coś znaleść takiego do siedzenia co łatwo nie przyjmuje Wegowego futra :-D Też mam taki zamysł, żeby wykorzystać jej stres i np. robotników żeby się przekonała do facetów :-) Póki jeszcze nie czuje się u siebie i nie pilnuje terenu, to będa ją karmić przy nich ... może pomysli, że to tak już teraz będzie :-D Quote
pędzelopka Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Podoba mi się wizja artystyczna :lol: Tak śmiechem żartem , ale warto spróbować. Zastąpić stare nawyki nowymi. Pyszności niech rzucają panowie od remontu albo sama karm jak tylko się jakiś pojawi na horyzoncie. Przeprowadzka to i tak wielki przewrót dla psa, kto wie może zaskoczy. Quote
Kajusza Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 od dziś w domu zero przyjemności i dobrego jedzonka ... tylko na nowym jak Panowie przyjdą to jedzonko :-) Quote
Tekla64 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 no to gratulujemy nowego lokum i czekamy na siweze tereny spacerowe i pewnie nowych psich przyjaciol Quote
evel Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Zmiana otoczenia czasem bardzo pomaga - Zu mi w nowym mieszkaniu praktycznie nie ujada (tfu tfu, obym w złą godzinę nie pochwaliła! :D) na szmery na klatce schodowej ;) A u rodziców czasem się wydziera jak popaprana jakaś. Trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze poszło :) Quote
fioneczka Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Kajusza napisał(a):jTeż mam taki zamysł, żeby wykorzystać jej stres i np. robotników żeby się przekonała do facetów :-) Póki jeszcze nie czuje się u siebie i nie pilnuje terenu, to będa ją karmić przy nich ... może pomysli, że to tak już teraz będzie :-D Wiesz co Anka !!! tego to się po Tobie nie spodziewałam :diabloti: biedny pies poje sobie chociaż z okazji remontu ja nie wiem czy do jakiegoś TOZ-u nie zadzwonię :eviltong: Quote
Kajusza Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Tekla64 napisał(a):no to gratulujemy nowego lokum i czekamy na siweze tereny spacerowe i pewnie nowych psich przyjaciol a dziękuję :-) Okolice fotek się raczje nie zmienią, bo pewnie będę jeździła nad Wartę a z poligonu też wstawiałam to chyba żadnych nowości nie będzie :-) A co do psich przyjaciół .... z Wegą to trudno będzie kogoś poznać ;-) evel napisał(a):Zmiana otoczenia czasem bardzo pomaga - Zu mi w nowym mieszkaniu praktycznie nie ujada (tfu tfu, obym w złą godzinę nie pochwaliła! :D) na szmery na klatce schodowej ;) A u rodziców czasem się wydziera jak popaprana jakaś. Trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze poszło :) mam nadzieje, że Wega też zmiani swoje zachowanie .... i trzymam kciuki, żebu Zu już nie zmieniała nowych nawyków :-) fioneczka napisał(a):Wiesz co Anka !!! tego to się po Tobie nie spodziewałam :diabloti: biedny pies poje sobie chociaż z okazji remontu ja nie wiem czy do jakiegoś TOZ-u nie zadzwonię :eviltong: widzisz jak to pozory mylą :-D niby psiolubna a znęca się nad biednusią Wegetką :-D Quote
pędzelopka Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Kajusza Ty zmień nastawienie :-x zobacz jakie Wega robi postępy. Widać, że laska się dobrze bawiła. Jakie ma wcięcie w talii :cool3: a Ty same fałdy widzisz. Tzn fałdę. Quote
Kajusza Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Dzięki Malwina za fotki :-) Maalwi napisał(a): wzrok mordercy ;-) pędzelopka napisał(a):Kajusza Ty zmień nastawienie :-x zobacz jakie Wega robi postępy. Widać, że laska się dobrze bawiła. Jakie ma wcięcie w talii :cool3: a Ty same fałdy widzisz. Tzn fałdę. no wiem :oops::oops::oops::oops: postęp jest ogromny .... ale i tak na Osiedlu nie jest różowo :-( ......... Talia talią a fałdę i tak ma :evil_lol: yamayka napisał(a):O, ale śmiga po torze! :) Witam :-) ano nieraz śmiga, szkoda, że rzadziej niż bym tego chciała :-( Quote
Tekla64 Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 jak bidnego pracujacego psa to slonce oslepialo!!!!! fajne zdjecia sucz zapracowana ale jak widac zadowolona Quote
sundayrose Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Maalwi napisał(a):A teraz obiecane spóźnione fotki :) Co za nogi! :cool3: W modelingu spróbujcie... :eviltong: Quote
fioneczka Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 BARDZO PROSIMY O GŁOSY NA KLEMBÓW ... pomóżcie http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14699 na forum krakvetu trzeba napisać 1 chociaż post by głos był ważny Quote
Recommended Posts