Onomato-Peja Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Jak robisz domowe ustaw sobie bw i iso 400 lub 800 ;) wtedy możesz wziąć krótrzy czas i większą przesłonę. Quote
Kajusza Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 Onomato-Peja napisał(a):Jak robisz domowe ustaw sobie bw i iso 400 lub 800 ;) wtedy możesz wziąć krótrzy czas i większą przesłonę. z iso pokombinuje, ale .... co to jest bw ???? Quote
Onomato-Peja Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Kajusza napisał(a):z iso pokombinuje, ale .... co to jest bw ???? bw czarno biały ;) Quote
urwiniu Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Kajusza napisał(a):uwiecznić goopeczka nie trudno - on tak skakać może godzinami :-) W poniedziałek jade z Wegą do Szczecina, do pani szkoleniowiec, ciekawe co powie o tym psycholu, bo ja już sił nie mam do niej :-( No super, że znalazłaś kogoś w ogóle!!! Będzie dobrze :) Quote
Tina.Sara Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 to była kwestia czasu, żebym odwiedziła takie śliczności :loveu: witamy się :mdrmed: Quote
Kajusza Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 Onomato-Peja napisał(a):bw czarno biały ;) aha, to błysnęłam mądrością :oops: urwiniu napisał(a):No super, że znalazłaś kogoś w ogóle!!! Będzie dobrze :) mam taka nadzieje, bo ostatnio juz mi nerwy siadają .... a to nie polepsza sprawy wogóle :-( Tina.Sara napisał(a):to była kwestia czasu, żebym odwiedziła takie śliczności :loveu: witamy się :mdrmed: :-)Witam, i zapraszam do odwiedzin :-) Dziś bylismy nad Wartą z Beatą i Tito, psy fajnie się bawiły, Wega wyluzowana, tylko jeden incydentw wędkarzem :-( Nawet z frustracji, że chłopaki w wodzie szaleją z patykami, zaczęła aportować z wody.... w jej wydaniu wygląda to jakby się topiła, bo rzuca tymi łapami, że pełno piany, łep zanurza łapiąć patyka .... no cóż .... taki ma styl hahaha :-) Po takim godzinnym spacerze, psy na działce padły, nawet Dingo poległ :-) Quote
Onomato-Peja Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 To nie styl, Rasta też się tak topiła :lol: Po prostu musi się nauczyć pracować tylnymy łapami. ;) Macie zdjęcia? Quote
Kajusza Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 Ale ona macha tymi przednimi łapami, rzuca nimi na wszystkie strony i bije pianę :-) Ale może w końcu załapie o co chodzi :-) Kilka zdjęć mam, ale szału nie ma na nich :-) Z dwoma psami, na które muszę ciąglę patrzeć, odpuściłam sobie fotki :-) Quote
Kajusza Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 i trochę głupoli popodglądałam przez okno :-) Quote
Kajusza Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 Dinol zawsze szuka zaczepki :-) i takie różne :-) Quote
Tina.Sara Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 http://images47.fotosik.pl/880/9df2481380f5689amed.jpg urocze :evil_lol: Quote
Kajusza Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 [quote name='Tina.Sara']http://images47.fotosik.pl/880/9df2481380f5689amed.jpg urocze :evil_lol: Hiena w końcu się ujawniła :-) Quote
Kajusza Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 urwiniu napisał(a):No super, że znalazłaś kogoś w ogóle!!! Będzie dobrze :) już po spotkaniu ... i zaczęłam wierzyć, że będzie dobrze, jestem pełna optymizmu i zapału do pracy z hieną :-) wiem co mam robić .... i zobaczymy co z tego wyjdzie :-) Quote
Kajusza Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 koelka napisał(a):Trzymam kciuki za Wegę i jej Panią;) dzięki Ela :-) W sobotę wybieramy się na kilka dni nad morze - z siostrą i Dingiem, ciekawe co wariatka na to.... ostatnio obawiała się fal na Warcie, jak stukały o brzeg, to co to będzie nad morzem hahahah. Dobrze, że szybko oswaja się ze swoimi strachami, to może i wejdzie do morza, tak jak do rzeki :-) Quote
Kajusza Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 Tina.Sara napisał(a):dzień dobry :loveu: dobry wieczór :-) Quote
Kajusza Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 Tina.Sara napisał(a):może jakieś foteczki? :evil_lol: właśnie wróciłam z mini urlopu - nad morzem .... foteczki mam :-) ale już dziś padam...pochwalę się tylko, że Hiena pływała w morzu!!!! przemogła się i za piłką pływała! Quote
Marta_Ares Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 zazdroszcze morza!!! Ares uwielbia szaleństwa na piachu i pływanie na falach;d czekam z niecierpliwością na zdjęcia Quote
sundayrose Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Czekamy na zdjęcia. Wega na wakacjach... może, fale... to się hience trafiło, no! :) Quote
Kajusza Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 zdjęc pływającej Wegi nie mam niestety, ale dzis nad Wartą znowu pływała, także chyba sie przemogła :-) Co prawda dziś po tym jak ją nakręcałam na kija to byłam cała w błocie, ale co tam, wazne, że pies szczęśliwy :-) Generalnie fotki są w 4 wersjach: Dingo - tj. pływanie i kopanie, Hiena - z piłką i leżenie :-) Quote
Kajusza Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 ehhh, coś mi to wgrywanie nie idzie, i jakies wielkie te zdjęcia :-( edit:już połapałam się w nowym programie ... ale zaraz lece do pracy ... także fotki jutro :-) Quote
Recommended Posts