Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
Jak robisz domowe ustaw sobie bw i iso 400 lub 800 ;) wtedy możesz wziąć krótrzy czas i większą przesłonę.

z iso pokombinuje, ale .... co to jest bw ????

Posted

Kajusza napisał(a):
uwiecznić goopeczka nie trudno - on tak skakać może godzinami :-)

W poniedziałek jade z Wegą do Szczecina, do pani szkoleniowiec, ciekawe co powie o tym psycholu, bo ja już sił nie mam do niej :-(

No super, że znalazłaś kogoś w ogóle!!! Będzie dobrze :)

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
bw czarno biały ;)

aha, to błysnęłam mądrością :oops:

urwiniu napisał(a):

mam taka nadzieje, bo ostatnio juz mi nerwy siadają .... a to nie polepsza sprawy wogóle :-(

Tina.Sara napisał(a):
to była kwestia czasu, żebym odwiedziła takie śliczności :loveu: witamy się :mdrmed:

:-)Witam, i zapraszam do odwiedzin :-)

Dziś bylismy nad Wartą z Beatą i Tito, psy fajnie się bawiły, Wega wyluzowana, tylko jeden incydentw wędkarzem :-( Nawet z frustracji, że chłopaki w wodzie szaleją z patykami, zaczęła aportować z wody.... w jej wydaniu wygląda to jakby się topiła, bo rzuca tymi łapami, że pełno piany, łep zanurza łapiąć patyka .... no cóż .... taki ma styl hahaha :-) Po takim godzinnym spacerze, psy na działce padły, nawet Dingo poległ :-)

Posted

Ale ona macha tymi przednimi łapami, rzuca nimi na wszystkie strony i bije pianę :-) Ale może w końcu załapie o co chodzi :-)

Kilka zdjęć mam, ale szału nie ma na nich :-) Z dwoma psami, na które muszę ciąglę patrzeć, odpuściłam sobie fotki :-)

Posted

urwiniu napisał(a):

już po spotkaniu ... i zaczęłam wierzyć, że będzie dobrze, jestem pełna optymizmu i zapału do pracy z hieną :-) wiem co mam robić .... i zobaczymy co z tego wyjdzie :-)

Posted

koelka napisał(a):
Trzymam kciuki za Wegę i jej Panią;)

dzięki Ela :-) W sobotę wybieramy się na kilka dni nad morze - z siostrą i Dingiem, ciekawe co wariatka na to.... ostatnio obawiała się fal na Warcie, jak stukały o brzeg, to co to będzie nad morzem hahahah. Dobrze, że szybko oswaja się ze swoimi strachami, to może i wejdzie do morza, tak jak do rzeki :-)

Posted

Tina.Sara napisał(a):
może jakieś foteczki? :evil_lol:

właśnie wróciłam z mini urlopu - nad morzem .... foteczki mam :-) ale już dziś padam...pochwalę się tylko, że Hiena pływała w morzu!!!! przemogła się i za piłką pływała!

Posted

zdjęc pływającej Wegi nie mam niestety, ale dzis nad Wartą znowu pływała, także chyba sie przemogła :-) Co prawda dziś po tym jak ją nakręcałam na kija to byłam cała w błocie, ale co tam, wazne, że pies szczęśliwy :-) Generalnie fotki są w 4 wersjach: Dingo - tj. pływanie i kopanie, Hiena - z piłką i leżenie :-)

Posted

ehhh, coś mi to wgrywanie nie idzie, i jakies wielkie te zdjęcia :-(

edit:już połapałam się w nowym programie ... ale zaraz lece do pracy ... także fotki jutro :-)