Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

faktycznie troszkę się zmęczyła ..... ;-)

Dziękuje za komplement ... cały czas się uczę aparatu, bo nie znam odpowiednich ustawień, kiedy jaka przesłona i migawka .... dziś to nawet małą ścigę sobie wzięłam :evil_lol: żeby wiedzieć, tak orientacyjnie, jak ustawiać te wszystkie ustawienia :roll: na jutro to chyba rozszerze ściągę ;-)

Wstawię fotkę Wegi na fotoBazar i prosze żeby na nią głosować ..... jeżeli wygramy to kasa pójdzie na którąś z naszych astek - Donkę albo Gadzinę, zobaczę która gorzej z kasą będzie stała.

fotka Wegi na fotoBazarku

Posted

[quote name='fioneczka']a ja tym razem spam zupełnie prywatny mam

proszę o kliknięcie linku (po kliknięciu zagłosuje się samo)
http://web.europastadt.org/rge/fwb/11/votes/?ngg-pid=66&r=100
bo mój dzieć ma ochotę zgarnąć nagrodę w międzynarodowym konkursie fotograficznym (bez pomocy może mieć problem ;))
zdjęcie wystawione przez Młodszego
http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/Mona/066_1.jpg

głosujecie .... Młodszemy po piętach idzie Drzewo, nie pozwólny Drzewu wygrać ;-)

Posted

Sterylne warunki w domu psiarza to podstawa ;-)

A zdjęcia piękne :-) Super ujęcia... I te kolory :-) Super :-)
Na jednym Wegeta wygląda jak surikatka (czy jak to się tam nazywa ;-) )

Posted

unikatowydiament napisał(a):
super foteczki:)

bira napisał(a):
Sterylne warunki w domu psiarza to podstawa ;-)

A zdjęcia piękne :-) Super ujęcia... I te kolory :-) Super :-)
Na jednym Wegeta wygląda jak surikatka (czy jak to się tam nazywa ;-) )

koelka napisał(a):
Ania, obiekt do fotografowania masz super i zdjęcia robisz już niczym profesjonalista:) Zagłosuję na Wegetę:)

dziękuje, dziękuję, dziekuje :-)

Posted

tak se wlasnie patrze na te twoje zdjecia i wisz co Warta po tamtej stronie tyz ciekawe tereny ma hihihi
juz mowilam ze nasze stawy i stawki tyz pozamarzane
mroz jest , idzie zima ale dzis widzialam spory klucz gesi lecacych na wschod , odwrotnie jak powinno byc o tej porze roku no nie?

Posted

to coś im się kierunki pomieszały ;-) ........... może tak dla zmyłki, żeby ludzie się całkiem nie załamali na te temperatury :-D

Nad Wartą jest pięknie, mogłabym tam chodzić godzinami ..... wczoraj i dziś obeszłyśmy całkiem spory kawał wałów ..... na takich oczkach wodnych na polach lód stoi, ale na Warcie to mnie zdziwiło .... zima idzie i to dużymi krokami :-(

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: dziś przez blisko 5h wizytę u mojego taty ........... Wega ani razu nie naszczekała na niego, nie ugryzła a wręcz sama podeszła kilka razy do niego, dała się glaskać i poklepać po duuupce :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: mina taty .....BEZCENNA :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='pędzelopka']Czyli nastąpił przełom? :cool3:
Gratulacje :klacz:
[quote name='sundayrose']Wegeta się po prostu zrelaksowała i wyluzowała na urlopie! :p
ja to sie aż boje cieszyć .... mam nadzieje, że jest to faktycznie przełom i będzie już coraz lepiej ..... ale z drugiej strony kołacze mi się w głowie, że może znów coś z wątrobą niedobrze, i dlatego taka spokojna jest ostatnio :-( Nic na to niewskazuje, ma apetyt, energie .... ehhh, juz chyba zawsze będę się martwiła o te jej zdrowie :-(

I trochę fotek:

Gusto sesja pt "Język mam i będę się nim chwalił"

Wegeta sesja pt. "Skrzydeł nie mam a i tak unoszę się nad ziemią"

cdn