Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jestesmy :) a widzialas jakie piekne zdjecie jest w naszym profilu :cool3:

urwiniu napisał(a):
no ja ciem qrcze proszę, nawet Tito nas odwiedził :) witamy

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

koelka napisał(a):
Super Wega ma fotki:) I nawet moje 2 łobuzy się załapały;)

trzeba się spotkac z nowu z psami, niech sobie pobiegają :-) może kiedyś w Gralewie??

Posted

Marta_Ares napisał(a):
witamy:loveu:

niesamowitą masz tą suczkę:loveu: :loveu:

dzieki :-) Nooo, jest niesamowita i dostarcza wielu wrażeń :-) Dzięki za odwiedziny :-)

Posted

dziś zwierzyna smęci .... trochę nad Warta pohasały, ale takie dni najlepiej spędzać w ciepełku :-)

troche pokombinowały w domu

ale stwierdziły, że lepiej poobserwować co za oknem się dzieje

Posted

jestem jestem :) juz sie nie moge doczekac jakiegos bazarku musze dokupic tito obroze do smyczy :evil_lol:

Kajusza napisał(a):
oooo jest i Beata :-) teraz będziesz mogła sama szaleć na bazarku bez pośredników hahah :-) I Madzia się załapała z Titem :-)

Posted

to jak tylko będę miała cynk, to od razu dam znać!

wogóle Wega to wariatka - dzis zajechałyśmy na Głębokie, na taką dzika plaże, oczywiście Dingo od razu poleciał do wody. A Wega patrzyła na niego z pomosstu, i tak kombinowała jak to sie do niego dostać, że ..... wskoczyła z niego do wody!!!!!!!!!! Wyskoczyła z wody jak poparzona, ale zaraz znów do niej weszła i biegała po brzegu. W jednym momencie nawet zaczęła płynąć ale szybko zrezygnowała - woli mieć grunt pod łapami! Szkoda, że aparatu nie miałam :-(

Posted

kurcze rzeczywiscie szkoda ze nie mialas aparatu - trzeba byloby uwiecznic jak dama pływa:eviltong:

Kajusza napisał(a):
to jak tylko będę miała cynk, to od razu dam znać!

wogóle Wega to wariatka - dzis zajechałyśmy na Głębokie, na taką dzika plaże, oczywiście Dingo od razu poleciał do wody. A Wega patrzyła na niego z pomosstu, i tak kombinowała jak to sie do niego dostać, że ..... wskoczyła z niego do wody!!!!!!!!!! Wyskoczyła z wody jak poparzona, ale zaraz znów do niej weszła i biegała po brzegu. W jednym momencie nawet zaczęła płynąć ale szybko zrezygnowała - woli mieć grunt pod łapami! Szkoda, że aparatu nie miałam :-(

Posted

no patrz a my z Guciem byliśmy od 14 nad Wartą od strony działek, niestety skończyło się rozcięta poduchą pod paluchem :( Czekamy do jutra na głodzie czy aby nie szyć :(

A teraz musisz nosić aparat ze sobą zawsze i wszędzie, żeby uwieczniać szaleństwa Wegi :)

Posted

tak!! a my od strony warty :-( A tak się wahałysmy ... gdzie jechać .... szkoda, że sie nie zdzwoniłysmy!

Dziś Wegeta pływała .... impulsem była wydarta z mordy kość, widząc ją tonącą w wodzie, hiena stwierdziła że ryzyk-fizyk .... i popłyneła :-)

Nie był to dystans olimpijski ... ale zawsze coś :-)

Poza tym spotkałyśmy i konie ....

i krowy, ale na szczęście jest to coraz mniej atrakcyjne dla psiarni.

Posted

aha, były tez kaczuchy :-)

Generalnie spacer polegał na dwóch czynnościach - pływaniu - to Dinozaur, i węszeniu i obserwacji, czyli lądowa wersja psa, czyli Wega:-)

a na koniec psiarnia potańczyła :-D

Ps. Aga - z Beatą jesteśmy wstępnie umówiona na niedziele, piszesz się??

Posted

Wega też ujada na konie, ale już coraz mniej, dziś szczekneła tak dla zasady, a Dingo swobodnie do nich podchodzi i je obwąchuje a na samym początku szalał na ich widok. Myśle, że widząc je czesto już im zpowszedniały, zreszta one (tj. konie) stoją i ignorują takie pchły biegające wogół nich :-), to i te pchły straciły zainteresowanie końmi :-)

Co do fotek, to coś tam próbowałam zrobić .... i średnio mi wyszło ....

Posted

tak, wiem, że są lepsze, ale i tak nie mozna o nich powiedziec, że dobre :-) Kombinuje z tymi ustawieniami, ale na kilkadziesiąt zdjęć kilka wychodzi dobrych .... np. jak ta z białymi końmi i Dingiem - jakas jasna, i dziwne kolory :-( Nieraz mam wrażenie, że na zoomie nie mogę złapać ostrości, i wychodzą fatalne... ale cóż.... będe dalej próbować :-) kiedyś mi zaczną wychodzić ładne zdjęcia (jak Tobie :-) )

Posted

Kajusza napisał(a):
tak, wiem, że są lepsze, ale i tak nie mozna o nich powiedziec, że dobre :-) Kombinuje z tymi ustawieniami, ale na kilkadziesiąt zdjęć kilka wychodzi dobrych .... np. jak ta z białymi końmi i Dingiem - jakas jasna, i dziwne kolory :-( Nieraz mam wrażenie, że na zoomie nie mogę złapać ostrości, i wychodzą fatalne... ale cóż.... będe dalej próbować :-) kiedyś mi zaczną wychodzić ładne zdjęcia (jak Tobie :-) )

Trudno złapać ostrośc na zoomie, to normalne, mi często nie wychodza a bawię się trochę dłużej. ;)
Co do końskich... Też mam kilka takich zdjęć o dziwnym odcieniu, no tak się akurat balans bieli ustawił.
Co do moich - mała cząstka jest ładnych tak na prawdę, przynajmniej jeśli chodzi o psie.

Posted

Jeju, ja też tyle razy mialam napisać!
Wega ma już niezłe portfolio ;)
Nie wiem jak dałyście radę uwiecznić Dina skaczącego na kreta, ale to faktycznie wygląda zabawnie hahahaha :D

Posted

uwiecznić goopeczka nie trudno - on tak skakać może godzinami :-)

W poniedziałek jade z Wegą do Szczecina, do pani szkoleniowiec, ciekawe co powie o tym psycholu, bo ja już sił nie mam do niej :-(

Posted

ciąg dalszy nauki obsługi aparatu :p

trochę z działki... Wega jak zawsze leżąco-melancholijna

najpierw się ugotowała ....

... potem schłodziła ....

a Dinol-szaleniec ciągle w biegu, bo przecież krety czekają ...

noooo, szybko, szybko, musze lecieć ...

krety do mnie mówią ...