Kajusza Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 szukam jakiegos fajnego hoteliku a ideałem byłby domowy dt dla któregos z ttb gorzowskich ... ktoś zna, ktoś wie?? zbliża się zima, Wega już teraz rano nie chce wyjść z pod kołdry a one muszą siedzieć tam, biedne w budach, kochane asty tak ciepłolubne i spragnione swojego człowieka :-( ehhhhh najgorszy czas :-( nooo i jakby ktos był chętny zadeklarowac choć 10zł miesięcznie ... taki hotelik to conajmnie 350zł :-( Quote
Ewa&Duffel Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Witamy się :) Już od jakiegoś czasu cicho podczytuję galerię i w końcu się ujawnię ;) Wega jest świetną sunią, a tereny spacerowe macie rewelacyjne ! :loveu: Trzymam kciuki za postępy w zachowaniu na osiedlu, bo chyba tylko tego wam brakuje do szczęścia ;) Quote
Kajusza Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 [quote name='Ewa&Duffel']Witamy się :) Już od jakiegoś czasu cicho podczytuję galerię i w końcu się ujawnię ;) Wega jest świetną sunią, a tereny spacerowe macie rewelacyjne ! :loveu: Trzymam kciuki za postępy w zachowaniu na osiedlu, bo chyba tylko tego wam brakuje do szczęścia ;) Cześć Ewa :-) dziekuję za odwiedziny i komplement dla Wegetki :-) tereny sa naprawdę super, nawet nie mając auta jest gdzie połazić z psami ... te ostatnie fotki są z miejsca oddalonego o jakieś 15 min od centrum miasta :-) .... no może początek tych terenów ;-) A cały Gorzów otoczony jest lasami, także jest w czym wybierać.. lasy, pola, woda.. co kto lubi :-) ehhh, to Osiedle... mam nadzieje, że w końcu dojdziemy z tym do ładu i któregoś dnia wyjdę z domu z Wegetką normalnie, zrelaksowana :-) .... najważniejsze to mieć cel w życiu :-D wczorajsze spacerowe :-) Quote
Kajusza Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 na zakończenie spaceru miałyśmy w sumie nie fajną "przygodę" - pod sklepem zrobiłyśmy postój.... siedziałyśmy tak, aby nikomu nie przeszkadzać, idzie jakiś facet i jak zobaczył psy zaczął cmokać... ja z koleżankami od razu spojrzenie na Wegę, która jednak po 4h spacerze olała faceta, a ten podchodzi i chciał pogłaskać Gutka (goldena) ... tego było Wegecie za dużo ... jak wyskoczyła z ujadaniem ... facet wielce zdziwiony, że obcych piesków sie nie dotyka.... Quote
urwiniu Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Aniu tak z przymrużeniem oka "Wega wkurzyła się, że chłop Gusto od brudasów wymyślał :P" Ale powtórzę jeszcze raz 2 wielkie psy, 1 Wega mniejsza ciałem ale za to duchem wielka a facet lezie z łapami, no zero instynktu samozachowawczego. Quote
Kajusza Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 hahah, no tak... wymyslać chłopaków to tylko ona może, a nie jakiś obcy dziad :-D Quote
fioneczka Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 ooo widzę ze spacerek udany i towarzystwo superaśne :loveu: u nas też dziś pogoda dopisała do spacerkowania ale niestety towarzystwa zero było :roll: Quote
Kajusza Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 tak, towarzystwo fajne :-) można spacerować kilka godzin, bez "zmęczenia materiału" ;-) a szczególnie w taka pogodę, ładniej niż w lato. Quote
darii_iia Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Świetne fotki, tereny i towarzystwo. :) A jeśli moża wiedzieć...gdzie to jest. ;) Quote
Kajusza Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 [quote name='darii_iia']Świetne fotki, tereny i towarzystwo. :) A jeśli moża wiedzieć...gdzie to jest. ;)[/QUOTE] dzięki ... a "to" to jest chyba niedaleko Ciebie - poligony, doszłyśmy chyba pod Chwalęcice własnie (chyba, bo nie bylo orła z topografii z nami ;-) ) Quote
darii_iia Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='Kajusza']dzięki ... a "to" to jest chyba niedaleko Ciebie - poligony, doszłyśmy chyba pod Chwalęcice własnie (chyba, bo nie bylo orła z topografii z nami ;-) )[/QUOTE] Aach, tak. Właśnie kojarzyłam miejsce ale nie byłam pewna. ;) Haha, mieszkam 10 min. piechotą od poligonu. :) Quote
Kajusza Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 [quote name='Marta_Ares']jaki fajny wilczak :loveu: :loveu:[/QUOTE] przekaże koleżance :-) [quote name='darii_iia']Aach, tak. Właśnie kojarzyłam miejsce ale nie byłam pewna. ;) Haha, mieszkam 10 min. piechotą od poligonu. :)[/QUOTE] :-) fajne tereny do wycieczek.... teraz na weekend tez jakiś maraton sie szykuje :-) Quote
Kajusza Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 [quote name='Kajusza']szukam jakiegos fajnego hoteliku a ideałem byłby domowy dt dla któregos z ttb gorzowskich ... ktoś zna, ktoś wie?? zbliża się zima, Wega już teraz rano nie chce wyjść z pod kołdry a one muszą siedzieć tam, biedne w budach, kochane asty tak ciepłolubne i spragnione swojego człowieka :-( ehhhhh najgorszy czas :-( nooo i jakby ktos był chętny zadeklarowac choć 10zł miesięcznie ... taki hotelik to conajmnie 350zł :-( Zapraszam na wątek Gandzi, zakręconej astki :-) Quote
agaga21 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 cześć :) ja w końcu wpadłam z rewizytą ;) http://images50.fotosik.pl/853/1cfb060a3d7ae3eamed.jpg boskie zdjęcie! http://i1102.photobucket.com/albums/g454/kajusza/0e8e1051.jpg miejsca spacerowe macie fantastyczne ! u nas w pobliżu same pola. Quote
Kajusza Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 [quote name='agaga21']cześć :) ja w końcu wpadłam z rewizytą ;) http://images50.fotosik.pl/853/1cfb060a3d7ae3eamed.jpg boskie zdjęcie! http://i1102.photobucket.com/albums/g454/kajusza/0e8e1051.jpg miejsca spacerowe macie fantastyczne ! u nas w pobliżu same pola. witamy, witamy :-) to zapraszamy do nas w odwiedziny w realnym świecie :-) u nas jest wszystko - woda, wzgórza i niziny :-) ... a i pola się znajdą, jak zatęsknisz :-) Quote
agaga21 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='Kajusza']witamy, witamy :-) to zapraszamy do nas w odwiedziny w realnym świecie :-) u nas jest wszystko - woda, wzgórza i niziny :-) ... a i pola się znajdą, jak zatęsknisz :-)[/QUOTE]dzięki za zaproszenie, kto wie, może kiedyś... ;) Quote
Obama Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Dotarłam i tu :)Przeczytałam historię o zaczepialskim panu spod sklepu :) Wega obronczyni facetow...tak to jest z nami kobietami,ze stajemy sie bardziej zdeterminowane i odwazniejsze anizeli niejeden mezczyzna :) Quote
Kajusza Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 [quote name='agaga21']dzięki za zaproszenie, kto wie, może kiedyś... ;)[/QUOTE] nigdy nic nie wiadomo :-) [quote name='Obama']Dotarłam i tu :)Przeczytałam historię o zaczepialskim panu spod sklepu :) Wega obronczyni facetow...tak to jest z nami kobietami,ze stajemy sie bardziej zdeterminowane i odwazniejsze anizeli niejeden mezczyzna :)[/QUOTE] taaaaa, Wegecie odwagi nie brakuje ;-) Quote
Kajusza Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 a nas odwiedził Dinulek na kilka dni, Wegeta zadowolona, że jej chłopak wrócił ;-) .......... ja trochę mniej, bo przy nim jej zachowanie to koszmar :-(..... ale co tam, Dinulek już w Dolomitach śmiga, nad Wegetką popracujemy i wróci do swojej "równowagi" ;-) .... dziś na takim dużym skwerze pięknie ignorowała biegające psy (ona była luzem w kagańcu), nawet oglądała biegającego spaniela i nie chciała go ubić :evil_lol:. Jak ćwiczyłyśmy komendy i siedziała w miejscu to z nudów obserwowała jak idzie taki pijaczek-robotnik (dosyć daleko on nas) ale na moją reprymende skupiła się na mnie a nie na nim :-) ..... generalnie smycz i osiedle=agresja, bez smyczy i bliskich kontaktów z facetami Wega to super-pies ;-) A to trochę fotek z ostatnich spacerów poligonowo-ogródkowo-nadwarciańskich .... cdn... Quote
Kajusza Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 i poligon, z Agą i Beatą i blondynami ;-) ulubiona miejscówka blondynów ... cdn... Quote
fioneczka Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 http://i1102.photobucket.com/albums/g454/kajusza/8779e3f9.jpg widzę ze walki psów urządzasz :crazyeye: nieładnie oj nieładnie :evil_lol: uwielbiam jak psiaki podczas zabawy stosują "braterski uścisk" :loveu: Quote
Recommended Posts