Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

szukam jakiegos fajnego hoteliku a ideałem byłby domowy dt dla któregos z ttb gorzowskich ... ktoś zna, ktoś wie?? zbliża się zima, Wega już teraz rano nie chce wyjść z pod kołdry a one muszą siedzieć tam, biedne w budach, kochane asty tak ciepłolubne i spragnione swojego człowieka :-( ehhhhh najgorszy czas :-( nooo i jakby ktos był chętny zadeklarowac choć 10zł miesięcznie ... taki hotelik to conajmnie 350zł :-(

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy się :)
Już od jakiegoś czasu cicho podczytuję galerię i w końcu się ujawnię ;)

Wega jest świetną sunią, a tereny spacerowe macie rewelacyjne ! :loveu:
Trzymam kciuki za postępy w zachowaniu na osiedlu, bo chyba tylko tego wam brakuje do szczęścia ;)

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']Witamy się :)
Już od jakiegoś czasu cicho podczytuję galerię i w końcu się ujawnię ;)

Wega jest świetną sunią, a tereny spacerowe macie rewelacyjne ! :loveu:
Trzymam kciuki za postępy w zachowaniu na osiedlu, bo chyba tylko tego wam brakuje do szczęścia ;)

Cześć Ewa :-) dziekuję za odwiedziny i komplement dla Wegetki :-) tereny sa naprawdę super, nawet nie mając auta jest gdzie połazić z psami ... te ostatnie fotki są z miejsca oddalonego o jakieś 15 min od centrum miasta :-) .... no może początek tych terenów ;-) A cały Gorzów otoczony jest lasami, także jest w czym wybierać.. lasy, pola, woda.. co kto lubi :-)

ehhh, to Osiedle... mam nadzieje, że w końcu dojdziemy z tym do ładu i któregoś dnia wyjdę z domu z Wegetką normalnie, zrelaksowana :-) .... najważniejsze to mieć cel w życiu :-D

wczorajsze spacerowe :-)

Posted

na zakończenie spaceru miałyśmy w sumie nie fajną "przygodę" - pod sklepem zrobiłyśmy postój.... siedziałyśmy tak, aby nikomu nie przeszkadzać, idzie jakiś facet i jak zobaczył psy zaczął cmokać... ja z koleżankami od razu spojrzenie na Wegę, która jednak po 4h spacerze olała faceta, a ten podchodzi i chciał pogłaskać Gutka (goldena) ... tego było Wegecie za dużo ... jak wyskoczyła z ujadaniem ... facet wielce zdziwiony, że obcych piesków sie nie dotyka....

Posted

Aniu tak z przymrużeniem oka "Wega wkurzyła się, że chłop Gusto od brudasów wymyślał :P" Ale powtórzę jeszcze raz 2 wielkie psy, 1 Wega mniejsza ciałem ale za to duchem wielka a facet lezie z łapami, no zero instynktu samozachowawczego.

Posted

[quote name='darii_iia']Świetne fotki, tereny i towarzystwo. :)
A jeśli moża wiedzieć...gdzie to jest. ;)[/QUOTE]

dzięki ... a "to" to jest chyba niedaleko Ciebie - poligony, doszłyśmy chyba pod Chwalęcice własnie (chyba, bo nie bylo orła z topografii z nami ;-) )

Posted

[quote name='Kajusza']dzięki ... a "to" to jest chyba niedaleko Ciebie - poligony, doszłyśmy chyba pod Chwalęcice własnie (chyba, bo nie bylo orła z topografii z nami ;-) )[/QUOTE]

Aach, tak. Właśnie kojarzyłam miejsce ale nie byłam pewna. ;)
Haha, mieszkam 10 min. piechotą od poligonu. :)

Posted

[quote name='Marta_Ares']jaki fajny wilczak :loveu: :loveu:[/QUOTE]
przekaże koleżance :-)

[quote name='darii_iia']Aach, tak. Właśnie kojarzyłam miejsce ale nie byłam pewna. ;)
Haha, mieszkam 10 min. piechotą od poligonu. :)[/QUOTE]
:-) fajne tereny do wycieczek.... teraz na weekend tez jakiś maraton sie szykuje :-)

Posted

[quote name='Kajusza']szukam jakiegos fajnego hoteliku a ideałem byłby domowy dt dla któregos z ttb gorzowskich ... ktoś zna, ktoś wie?? zbliża się zima, Wega już teraz rano nie chce wyjść z pod kołdry a one muszą siedzieć tam, biedne w budach, kochane asty tak ciepłolubne i spragnione swojego człowieka :-( ehhhhh najgorszy czas :-( nooo i jakby ktos był chętny zadeklarowac choć 10zł miesięcznie ... taki hotelik to conajmnie 350zł :-(

Zapraszam na wątek Gandzi, zakręconej astki :-)

Posted

[quote name='agaga21']cześć :)
ja w końcu wpadłam z rewizytą ;)

http://images50.fotosik.pl/853/1cfb060a3d7ae3eamed.jpg
boskie zdjęcie!

http://i1102.photobucket.com/albums/g454/kajusza/0e8e1051.jpg
miejsca spacerowe macie fantastyczne ! u nas w pobliżu same pola.

witamy, witamy :-)

to zapraszamy do nas w odwiedziny w realnym świecie :-) u nas jest wszystko - woda, wzgórza i niziny :-) ... a i pola się znajdą, jak zatęsknisz :-)

Posted

[quote name='Kajusza']witamy, witamy :-)

to zapraszamy do nas w odwiedziny w realnym świecie :-) u nas jest wszystko - woda, wzgórza i niziny :-) ... a i pola się znajdą, jak zatęsknisz :-)[/QUOTE]dzięki za zaproszenie, kto wie, może kiedyś... ;)

Posted

Dotarłam i tu :)Przeczytałam historię o zaczepialskim panu spod sklepu :)
Wega obronczyni facetow...tak to jest z nami kobietami,ze stajemy sie bardziej zdeterminowane i odwazniejsze anizeli niejeden mezczyzna :)

Posted

[quote name='agaga21']dzięki za zaproszenie, kto wie, może kiedyś... ;)[/QUOTE]
nigdy nic nie wiadomo :-)

[quote name='Obama']Dotarłam i tu :)Przeczytałam historię o zaczepialskim panu spod sklepu :)
Wega obronczyni facetow...tak to jest z nami kobietami,ze stajemy sie bardziej zdeterminowane i odwazniejsze anizeli niejeden mezczyzna :)[/QUOTE]
taaaaa, Wegecie odwagi nie brakuje ;-)

Posted

a nas odwiedził Dinulek na kilka dni, Wegeta zadowolona, że jej chłopak wrócił ;-) .......... ja trochę mniej, bo przy nim jej zachowanie to koszmar :-(..... ale co tam, Dinulek już w Dolomitach śmiga, nad Wegetką popracujemy i wróci do swojej "równowagi" ;-) .... dziś na takim dużym skwerze pięknie ignorowała biegające psy (ona była luzem w kagańcu), nawet oglądała biegającego spaniela i nie chciała go ubić :evil_lol:. Jak ćwiczyłyśmy komendy i siedziała w miejscu to z nudów obserwowała jak idzie taki pijaczek-robotnik (dosyć daleko on nas) ale na moją reprymende skupiła się na mnie a nie na nim :-) ..... generalnie smycz i osiedle=agresja, bez smyczy i bliskich kontaktów z facetami Wega to super-pies ;-)

A to trochę fotek z ostatnich spacerów poligonowo-ogródkowo-nadwarciańskich ....

cdn...