Milka__ Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 O proszę jaka dama :) Ania, zapisy na dogtrekking już ruszyły. Im wcześniej tym taniej. Masz w planie jechać? Quote
Kajusza Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 Milka__ napisał(a):O proszę jaka dama :) Ania, zapisy na dogtrekking już ruszyły. Im wcześniej tym taniej. Masz w planie jechać? musze zerknąc jak będę pracowała i czy ew. mogę się zamienić ale postaram się :-) Quote
Kajusza Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 wszystko załatwione ... idziemy z Wegetką :-) A ty Natalia na którą trasę się zapisujesz? Quote
Milka__ Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 To świetnie! My się zapisujemy na kategorię MID czyli 25 km :D jak szaleć to szaleć. Trasa wydaje się bardzo ciekawa... bunkry z psem... tego jeszcze nie słyszałam :) A masz dojazd? Bo my jedziemy z Mańkiem z dwoma psami i jeszcze jego kuzyn z nami jedzie. Jakoś byśmy sie chyba zmieścili z Wegetką :D ale byłoby hardkorowo. Quote
koelka Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 [quote name='Kajusza'] Wegula jak pozuje jesienną wieczorową porą;) Quote
Kajusza Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 Wegulec to wypatruje ZUA wszędzie wieczorową porą ;-) Za każdym drzewem czycha jakiś strach :-P Natalia ... ja własnie nie wiem na jaką trasę się zapisać :-P Nie podali jeszcze dokładnego miejsca startu chyba. Ja na bunkry jeździłam z poprzednią suką, ale ona niczego się nie bała nie to co Wegetuszkowy wypłosz ;-) Olka z Karczochem tez jedzie, i jej znajomi z Zielonej Góry z dwoma psami ... wesoło będzie :-) Quote
Milka__ Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Dawaj na 25 km! :) 10 km za szybko zleci.. jeszcze jak takie towarzystwo będzie :) Warto się trochę namęczyć, a potem jaka satysfakcja! Też się na początku zastanawiałam, ale stwierdziłam, że zaszaleję. To musi być świetna przygoda. Basterski też jest trzęsidupa... ale sądzę, że jak będzie więcej psów, w tym takie, które są pewne siebie (np. Bajka), to jakoś sobie poradzi. Zawsze to jakieś nowe doświadczenie. Poza tym nie napisali czy trasa biegnie pod ziemią czy tylko na powierzchni. Dzisiaj się dowiem i Ci napiszę. Czyli masz transport? Quote
Tekla64 Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 ja sie mocno namawiam hihihi mam ochote zobaczyc jak moj dzikus w zupelnie innych warunkach i z psami sie odnajdzie ale ja mysle jednak o 10km, jak na pierwszy raz starczy mi Quote
Milka__ Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Psiaków pewnie będzie spoooro :D ale smycz jest obowiązkowa, więc nie będzie problemu :) Tekla, jakiego Ty masz psa? Sznupa? Quote
Kajusza Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 w Międzyrzeczu ... dokładniej w okolicach bunkrów, więc myśle, że w wioskach za Międzyrzeczem - Kaława, Wysoka, Pniewy, Boryszyn Quote
Tekla64 Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Milka obecnie mam cztery 3 sznupy i jednego owczarka indianskiego, znaczy ONka Quote
Tekla64 Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 w koncu trza podjac meska decyzje hihihi ja sie wybieram z Dona na 10km i to mi na poczatek starczy w koncu nie wiem czy masz transport czy nie bo ja mam dosc pakowny samochod jakby co Quote
Kajusza Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 super :-) my też na 10km się zapisałyśmy :-) A będziesz jechała przez Gorzów? bo to chyba nie po drodze? Ja jeżeli z Olka się nie zabiorę to pojadę swoim ;-) ale dziękuję za propozycję :-) Zapraszam na kobiecy bazarek z ubraniami i eleganckimi i sportowymi, koszulkami i kurtkami ... są także torebki :-) Kasa na Depresję oraz Lunkę :-) Quote
Kajusza Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 a że dziś dorwałam się do telefonu i pozrzucałam fotki ... to trochę staroci wklejam ;-) najpierw Wegunia obczaja norkę ... a potem ... hop i już jest w środku (oczywiście ze środka nie mam fotek ;-) ) ... zaciesza na poligonie :-) Quote
Kajusza Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 a taki Leon jest bezczelny ... nic z Weguszki sobie nie robi :crazyeye: ważka a tak wygląda psiobus w drodze na spacer hahahha Quote
Kajusza Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 tylko Leonek się nie załapał ... bo siedział z przodu ;-) Quote
koelka Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Kajusza napisał(a):tylko Leonek się nie załapał ... bo siedział z przodu ;-) Czyli jeszcze był czwarty psi pasażer:) + kierowca i akurat, bo auto pięcioosobowe:) Quote
Kajusza Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 [quote name='Kajusza']http://www.dogomania.pl/forum/threads/234902-Na-Cookie-w-BDT-coś-dla-psa-Pana-i-Pani-do-9-listopada-ZAPRASZAM!? bazarek dla Depresji Quote
Tekla64 Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 no to w sobote sie poznamy i zobaczymy jak nasze suki se dadza rade ja sie bardzo ciesze juz na to spotkanie!!! do soboty i oby nie padalo Quote
Milka__ Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Ania, miałaś iść na 25 km i jeszcze nas namawiałaś na dłuższy dystans a teraz co? :P Sami będziemy musieli zapierdzielać :D chociaż przez te 10 km ktoś znajomy będzie ;) bo trasa chyba ta sama co? Quote
Kajusza Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 Tekla - ja też jestem ciekawa jak to będzie hahahaha .... no i oby bez deszczu było :-P [quote name='Milka__']Ania, miałaś iść na 25 km i jeszcze nas namawiałaś na dłuższy dystans a teraz co? :P Sami będziemy musieli zapierdzielać :D chociaż przez te 10 km ktoś znajomy będzie ;) bo trasa chyba ta sama co?[/QUOTE] no bo wszyscy mi nagadali, że ja niewiem na co się piszę, te 25km ;-) Natalia ale chyba możecie z nami na 10km iśc ;-) Quote
Milka__ Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Mi też gadają :P No ale zobaczymy jak to będzie, mam nadzieję, że damy radę. No pewnie, że możemy. Quote
Recommended Posts